Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo na forumu vam je nabolj nadležen?

Kdo na forumu vam je nabolj nadležen?

Komu naj odgovorim? ? Ne vidim vprašanja, ki bi se me dotikalo. Če pa ti vidiš kakšne “povezave”, da sem jaz mogoče kdo drug ali kaj takega, pa povej.

Živčki ti popuščajo. 9 strani si zmazal skupaj, rezultata pa nobenega. ? No, verjamem, da v tvoji glavi si pa res nekaj dosegel. ? Z majhnimi koraki do velikih ciljev, hahahaha ?

Zdaj je bilo pa dovolj. Tudi ostali beremo kaj pišeta. S tem, ko podcenjuješ njegovo inteligenco podcenjuješ tudi našo. Tako, da zaveži gobec prostakinja.

Kje so moderatorji, da ne odstranijo takšnih problematičnih posameznikov, ki uničujejo nivo Starševskega čveka? Prepričana sem, da marsikdo zapusti forum prav zaradi teh razlogov.

Odgovor na objavo uporabnika
Sherlockovi poslednji izdihi., 21.12.2021 ob 20:44

Komu naj odgovorim? ? Ne vidim vprašanja, ki bi se me dotikalo. Če pa ti vidiš kakšne “povezave”, da sem jaz mogoče kdo drug ali kaj takega, pa povej.

Živčki ti popuščajo. 9 strani si zmazal skupaj, rezultata pa nobenega. ? No, verjamem, da v tvoji glavi si pa res nekaj dosegel. ? Z majhnimi koraki do velikih ciljev, hahahaha ?

Briga me kdo si! ? Briga me to tvoje bedno živlenje. Ničesar ne rabiš odgovarjati.

Jaz sem svoje že povedal. Nerabim ničesar več razčiščevati.

To je zdaj na drugih, da presodijo. In vidim, da sem svoje delo opravil dobro. Saj vsak ko to bere si misli kakšna bedna budala si. Ti pa se kar ponižuj naprej.

Pomilujem te.

P. S. : hvala, vsem za odziv v tej temi. Mogoče se bo punca celo zamislila nad sabo, čeprav je pri ljudeh s takimi motnjami to malo vrjetno.

darwin oz Darko Čater, tolk k je pa ta tip željan pozornosti pa hvale je ne rabi niti 5 mesecev star zlati prinašalec.

Še čudno, da že ni pojokcal, pičkica mamina.

Anonimno 4993, 22.12.2021 ob 00:13

darwin oz Darko Čater, tolk k je pa ta tip željan pozornosti pa hvale je ne rabi niti 5 mesecev star zlati prinašalec.

Še čudno, da že ni pojokcal, pičkica mamina.

Hvala hvala hvala

rok-1, 21.12.2021 ob 14:22

Nadležno… vse pisarije, ki samo namigujejo… in brezvezne traparije, ki vsem zapravljajo čas in nimajo nobene vrednosti.

Nadležna so tudi neskončna “prepucavanja”, ki ne pripeljejo do zaključka.

Tudi nadležni… so pa pišoči, ki poskušajo biti smešni ali pa provokatorski, pa nimajo smisla za humor – ali pa je ostal tam nekje v osnovni šoli. In potem se jim zdi “zabavna” vsaka zapisana – ali pa narisana – neumnost.

Hvala Za kompliment. Moj namen ni zabavati druge. Smisel za humor, jah ni nujno, da imaš istega. Odprtost v razlikovanje še pri taki razumnem potone.  Za Rok, če citat ne prime. No, taka stvar je nadležna. ???☺☺☺

Kokoši, zdej pa si jo zjebal. Sej še spat ni mogla. Upam, da si zdj končal z njo? Če se bo še kj jokala sam ignor.

Se pa strinjam po pisanju sodeč da je to ista oseba, ki Darkeca zajebava

. https://youtu.be/BPl3wEnG5v0

peechka kaj razmišljaš = Kokoši.

Prozoren si kot steklo. Nivo Starševskega čveka pa najbolje uničuješ kar sam.

Svašta peechka rodi, 22.12.2021 ob 08:13

peechka kaj razmišljaš = Kokoši.

Prozoren si kot steklo. Nivo Starševskega čveka pa najbolje uničuješ kar sam.

Ali res nadlegovanje ljudi predstavlja vse tvoje živlenje?

Te boli ha?? Te boli ka ti je zgoraj zabil?

Moralno te je uničil in ponižal

Za peechko ki svašta rodi

a jaz vam pa ne grem nič na jetra?

U matr, 22.12.2021 ob 08:26

dj stari umir se. će ne bo svašta pečka popizdila in šla direkt do tvojga fotra in mu bo končno nrdila otroka k ga bo mel rad.

Raj ne. Uhuhu kak bi bil šele njen froc će je že ona tok munjena. Ne me u stres spravljat

Sem se odločila sedaj ko berem. Definitivno prasica, ki teži v tej temi.

Ja vrjetno bi še slep to opazil. One ne more.

Vrjetno v domišlijskem svetu kjer živi, misli, da je super zabavna, simpatična in da jo uporabniki, ki jo berejo občudujejo.

U matr

……………………………………….

…………………………………..

Ja vrjetno bi še slep to opazil. One ne more.

Vrjetno v domišlijskem svetu kjer živi, misli, da je super zabavna, simpatična in da jo uporabniki, ki jo berejo občudujejo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close