Kdo na forumu vam je nabolj nadležen?
bodimo pošteni, 21.12.2021 ob 07:47
Svašta peechka rodi, 21.12.2021 ob 07:29
Cicimici669, 21.12.2021 ob 06:33
Kdo vam najblj najeda s svojimi komentarji? Meni Čater. Vase zagledan debil.
Meni si najbolj nadležen TI, Kokoši.
Meni si najbolj nadležen ti obsesiven manijak, ki stalno provociraš Kokoši. Potem un napade nazaj in ne odneha. Res mučno.
Kokoši je čisto uredu in normaln, če ga ljudje ne napadajo.
Se strinjam z njim, da nujno potrebuješ zdravljenje.
Če napada in žali njega si lahko prepričana v to, da to počne tudi drugim.
Zakaj ga moderatorji ne odstranijo? Zato ker provokatorji in tisti, ki se odzivajo na provokacije skrbijo za branost foruma.
Anonimno 3123, 21.12.2021 ob 08:19
Če napada in žali njega si lahko prepričana v to, da to počne tudi drugim.
Zakaj ga moderatorji ne odstranijo? Zato ker provokatorji in tisti, ki se odzivajo na provokacije skrbijo za branost foruma.
Se strinjam.
Ta oseba me vedno znova napada in nato jo zlomim in spizdi v svojo luknjo ali pa se ji utrga in me začne žalit
Mogli bi jo blokirati za njeno lastno varnost, ker se preveč razburi in si lahko kaj naredi.
Kokoši ???????, 21.12.2021 ob 13:33
Se strinjam.
Ta oseba me vedno znova napada in nato jo zlomim in spizdi v svojo luknjo ali pa se ji utrga in me začne žalit
Mogli bi jo blokirati za njeno lastno varnost, ker se preveč razburi in si lahko kaj naredi.
Ja ti pa si močen pobič. Kar zlomiš jo ???
Nadležno… vse pisarije, ki samo namigujejo… in brezvezne traparije, ki vsem zapravljajo čas in nimajo nobene vrednosti.
Nadležna so tudi neskončna “prepucavanja”, ki ne pripeljejo do zaključka.
Tudi nadležni… so pa pišoči, ki poskušajo biti smešni ali pa provokatorski, pa nimajo smisla za humor – ali pa je ostal tam nekje v osnovni šoli. In potem se jim zdi “zabavna” vsaka zapisana – ali pa narisana – neumnost.
rok-1, 21.12.2021 ob 14:22
Nadležno… vse pisarije, ki samo namigujejo… in brezvezne traparije, ki vsem zapravljajo čas in nimajo nobene vrednosti.
Nadležna so tudi neskončna “prepucavanja”, ki ne pripeljejo do zaključka.
Tudi nadležni… so pa pišoči, ki poskušajo biti smešni ali pa provokatorski, pa nimajo smisla za humor – ali pa je ostal tam nekje v osnovni šoli. In potem se jim zdi “zabavna” vsaka zapisana – ali pa narisana – neumnost.
In koga imaš to v mislih?
Kokoši ???????, 21.12.2021 ob 14:29
In koga imaš to v mislih?
Ne zapomnim si nickov, pa tudi zanimajo me niti ne – ker tega ne gledam po osebah, pač pa po pisanjih. Tako da – kar se mene tiče – to velja za posamezna pisanja, ne za avtorje.
Na avtorje se spomnim le sproti, ko nekaj takega vidim.
rok-1, 21.12.2021 ob 14:53
Ne zapomnim si nickov, pa tudi zanimajo me niti ne – ker tega ne gledam po osebah, pač pa po pisanjih. Tako da – kar se mene tiče – to velja za posamezna pisanja, ne za avtorje.
Na avtorje se spomnim le sproti, ko nekaj takega vidim.
Aha, vprašal sem ker sem notri malo sebe prepoznal in te s katerimi se prepiram. Tako, da upam, da ti jaz nisem nadležen, čeprav se kdaj uspem zapeljati v brezkoristna prepucavanja. ?
Ti meni vsekakor nisi nadležen. Lep dan ti želim
Kokoši ???????, 21.12.2021 ob 15:01
Aha, vprašal sem ker sem notri malo sebe prepoznal in te s katerimi se prepiram. Tako, da upam, da ti jaz nisem nadležen, čeprav se kdaj uspem zapeljati v brezkoristna prepucavanja. ?
Ti meni vsekakor nisi nadležen. Lep dan ti želim
He, he… nisi nadležen, če ne pretiravaš. Prepucavanja pa res niso zanimiva. Sicer pa vsak po svoje, saj preskočiti ni tako težko.
Kakšne teme imaš pa zanimive. Lep dan želim tudi jaz tebi – pa še prijetne praznike (vsem ki to berejo)!
rok-1, 21.12.2021 ob 16:10
He, he… nisi nadležen, če ne pretiravaš. Prepucavanja pa res niso zanimiva. Sicer pa vsak po svoje, saj preskočiti ni tako težko.
Kakšne teme imaš pa zanimive. Lep dan želim tudi jaz tebi – pa še prijetne praznike (vsem ki to berejo)!
Hvala, se trudim. Vse kar počnem v živlenju počnem 100% in s strastjo. In vrjetno se to opazi tudi ko pišem. Včasih pa sem malo preveč impulziven.
Lepe praznike tudi tebi.
wd40a148, 21.12.2021 ob 16:20
Priznam,tudi drugi imajo napake. Resnega pisanja tu ni vsaj 5let.
“WD…. “,
kaj da ga ni resnega pisanja tu gor, jaz vedno pišem resno o spolnosti. Saj mislim, da se o spolnosti moremo resno pogovarjati. Nekaj kar Slovenci ne znajo ker so zategnjeni in jim je nerodno, zato o spolnosti govorijo le ko pripovedujejo umazane vice.
Rok, madona si diplomatski!??? Kakšno ven vlečenje, da se ne spomniš v bistvu dobro, kdo se prepucava in kdo ti je nadležen, bla bla bla… Kokoš te direktno vpraša in mu NE UPAŠ povedat resnice, saj se BOJIŠ, da se bo mali blesavi psihič spravil nate, tako kot se je na Desija. Ne vem no, si res tako diplomatski (da bi bil lahko politik) al si pa eno usrano pezde, ki se boji ene psihične in paranoične
Svašta peechka rodi, 21.12.2021 ob 17:14
Rok, madona si diplomatski!??? Kakšno ven vlečenje, da se ne spomniš v bistvu dobro, kdo se prepucava in kdo ti je nadležen, bla bla bla… Kokoš te direktno vpraša in mu NE UPAŠ povedat resnice, saj se BOJIŠ, da se bo mali blesavi psihič spravil nate, tako kot se je na Desija. Ne vem no, si res tako diplomatski (da bi bil lahko politik) al si pa eno usrano pezde, ki se boji ene psihične in paranoične
Heh… Verjamem, da se ti tako zdi – a temu se reče umetnost izražanja. Povedal sem točno to, kar si mislim. Meni pač ne gre za avtorje, ampak za vsebino.
Pa tudi nikdar ne razmišljam kdo je v ozadju neregistriranih nickov, zato določenih traparij ne pripisujem osebam. To enostavno ni moj problem…
Takšne zadeve je včeraj pisala uporabnica SVAŠTA PEECHKA RODI o meni v drugih temah, pod istim vzdevkom:
…………………………………………..
Svašta peechka rodi
Ma daj kura blesava. Vsi vidijo kaki idiot si. Najd si enga pedra, da te dobro pofuka ali prefuka da bo mir že. Ker če ne te bo en od nas. Prefuku, ne pofuku.
Ker peder fuknjen si.
………………………………
Vrjetno so te stvari brali tudi uporabniki, ki so se oglasili v tej temi in pozivali, da se to budalo od ženske odstrani z foruma.
Saj sem glavna provokatorja tega foruma, dobro opisal v zadnjih dneh v raznih temah in ju sprovociral da sta se razburila in pokazala kakšna gnoja sta. To je opazilo tudi veliko uporabnikov in mi to tudi priterjujejo s svojimi komentarji.
Uspel sem in snel masko tej patetični budali in multivzdevku iDESI/matjazko/BTDT/Excell, ki kot anonimno stalno žali ljudi po forumu. Še posebej DARWINADARKOTA in mene.
Sem te ravnokar hotela okrcati, a sem se premislila. Poskušam razumeti kaj se dogaja v tvoji glavi.
Saj ti se zavedaš, da ne beremo samo kaj Kokoši napiše, ampak beremo tudi kaj ti napišeš? Saj razumeš ta del?
Sedaj, ko nas je Kokoši opozoril nate pa smo le bolj pozorni na tvoje izpade kot smo bili prej.
In vljudno te sprašujem, če se ti zdi to kar pišeš normalno?
Sem te ravnokar hotela okrcati, a sem se premislila. Poskušam razumeti kaj se dogaja v tvoji glavi.
Saj ti se zavedaš, da ne beremo samo kaj Kokoši napiše, ampak beremo tudi kaj ti napišeš? Saj razumeš ta del?
Sedaj, ko nas je Kokoši opozoril nate pa smo le bolj pozorni na tvoje izpade kot smo bili prej.
In vljudno te sprašujem, če se ti zdi to kar pišeš normalno?
Kokoši ???????, 21.12.2021 ob 18:12
Takšne zadeve je včeraj pisala uporabnica SVAŠTA PEECHKA RODI o meni v drugih temah, pod istim vzdevkom:
…………………………………………..
Svašta peechka rodi
Ma daj kura blesava. Vsi vidijo kaki idiot si. Najd si enga pedra, da te dobro pofuka ali prefuka da bo mir že. Ker če ne te bo en od nas. Prefuku, ne pofuku.
Ker peder fuknjen si.
………………………………
Vrjetno so te stvari brali tudi uporabniki, ki so se oglasili v tej temi in pozivali, da se to budalo od ženske odstrani z foruma.
Saj sem glavna provokatorja tega foruma, dobro opisal v zadnjih dneh v raznih temah in ju sprovociral da sta se razburila in pokazala kakšna gnoja sta. To je opazilo tudi veliko uporabnikov in mi to tudi priterjujejo s svojimi komentarji.
Uspel sem in snel masko tej patetični budali in multivzdevku iDESI/matjazko/BTDT/Excell, ki kot anonimno stalno žali ljudi po forumu. Še posebej DARWINADARKOTA in mene.
In kaj je tukaj narobe napisala? Saj ima (in je imela) čisto prav!
Glede “snemanja maske” pa takole. Boš moral še veliko žgančkov pojesti preden se boš lahko oklical za nekega “šerloka”. Si namreč povsem zabluzil. ?
Aja, še naš famozni catchphrase. Joj No, daj nehaj NO. Ker smo vsi ista oseba ?? Jasno. Ha, ha, ha.
Kaki tupek. Hvala za smeh. In verjami ti meni, da ga je bilo ogromno.
Zakaj ne odgovoriš uporabnici zgoraj, ki te sprašuje kaj ti je❓
A zato ker bi edin odkritosrčen odgovor bil: SEM BUDALA!!! A zato???
Meni je vseeno koliko se ti smejiš. Meni je važno samo to, da drugi vidijo kakšna budala si. Tako kot so za iDESI-ja opazili kakšen domišljav samovšečnež je.
Ker zakaj pa misliš, da si sploh še pišem s teboj??? Zato da ti delaš BUDALO iz sebe❗
Forum je zaprt za komentiranje.