Kdo je v STROKOVNEM SVETU ukc Ljubljana
Anonimnež, 29.12.2021 ob 22:45
Plavi, 29.12.2021 ob 22:28
Anonimnež, 29.12.2021 ob 22:24
Plavi, 29.12.2021 ob 22:11
Ljubljana je mentalna greznica, sramota nacije, in civilizacije 21 stoletja!
Ti pa prav sovražiš Ljubljano ? kaj te tako moti ? Ok, za Jankoviće gre a ne?
Opankar je problem, vendar večji problem je raja, ki mu dovoljuje,njegovo početje.
Ja vse živo se je nagrmadilo in nabutalo v Lj, se mi zdi da kakšno Velenje in Kranj ne zaostajata preveč.
Opankar mi deluje , kot klon Dodika, največjega bisera v regiji. Oba sta pripravljena za neskončno nadaljevanje butec in butec.
Marička671, 29.12.2021 ob 17:25
Ne podkupuje vlada zastonj mastno dohtarjev, a ne? Da ja ne bodo čivkali po svoje ampak, da bi pihali v skupni rog. Smo videli kaj se je zgodilo s tistimi, ki so govorili nasprotno. Adijo kariera. Mi smo za njih samo podgane, katere je treba pocepit, v zameno pa si bodo pobasali denar v žep. Narod pa glup ko ovce…
Nisem še slišal da bi kdo namerno svetoval nekaj kar bi bilo škodljivo. Se pa vsak sam odloči. Eni so se zakalkulirali in ko so se okužili so pristali v bolnišnici.
Predsednik strokovnega sveta je gospa iz Hrvaške, ki je klinik, znanstvenik, predavatelj, profesor, izpraševalec na izpitih, mogoče še kje privat dela kot je v navadi, pa še strokovni direktor ukcja je in tako naprej.. torej ima sto in eno funkcijo.
V državah kjer so krajše čakalne dobe in bolj kvalitetno zdravstvo npr Nemčija, imajo te stvari bolj ločene, če si zdravnik si zdravnik, če si znanstvenik si znanstvenik in podobno. Tudi na treh štirih mestih ne delajo, ker s tem pada kvaliteta, ker dan ima samo 24 ur in imeti toliko funkcij hkrati pa biti še strokovni direktor je nemogoče delati kvalitetno. Samo to si naši zagledanci vase niso prišli gor. V določenih vrhunskih klinikah strokovni direktor dela le to in čisto nič druga. Pri nas ko je vse bolj po domače je pa možno imeti deset pozicij naenkrat. V državah kjer so krajše čakalne dobe in bolj kvalitetno zdravstvo to ni možno.
Sicer so pa v tej vladi kar dosti ljudi iz drugih držav postavili ljudi na pozicije tako kot da naši ne bi bilo sposobni… Še v Jug ni bilo to tako pogosto.
Ornela, 29.12.2021 ob 17:28
Skrajni cas, da uvedejo Obvezno cepljenje, tako kot je obvezno se za marsikatero bolezen…ce bo treba na pol leta po odmerek, bomo pac sli.
Ornela, zakaj samo na pol leta? Če boš imela na vsake 4 tedne nov odmerek, se boš tudi z veseljem strinjala! In zakaj samo 1 odmerek? A ni bolje, če ti dajo kar 2?
Naj si ne delajo sramote, 30.12.2021 ob 09:39
Naj si ne delajo sramote in uvajajo obveznosti za nekaj, kar je v testni fazi.
Nismo poskusne miške, imamo pravico ne biti osebki, na katerih se zadeve testirajo.
Fafangel ni za, 30.12.2021 ob 11:42
RTVSLO pa nič ne poroča o tem. Zanimivo, a ne?
Že stisnjene cohones?
Mi, poskusni zajčki bi se naj obvezno cepili torej zaradi tega, da bi zdravstvo in gospodarstvo napredovalo, mi pa bi tvegali svoja življenja?
Naj obdavčijo velekorporacije in nehajo izkoriščati navadnega človeka, pa bomo živeli vsi v blaginji, ne le peščica ljudi, ki nam, slehernika govori, kako hudo da se nam godi, medtem ko sami sklepajo posle na jahtah in se zabavajo na naš račun po raznih svetovnih konferencah.
Zakaj lahko velekapitalist v enem letu zasluži toliko, kot je letni državni proračun ene Slovenije?
Dokler bo tako, mi ne bo nihče govoril, kako je karkoli ogroženo ker se jaz bojda ne cepim.
Dokler bo 1 procent ljudi prostaško trošil denar in dobrine, ki jih zanj prisluži 99 procentov ostale civilizacije mi ne bo nihče nikoli govoril, da je karkoli na tem svetu v krizi. Naj obdavčijo velekapitalizem, pa se bo vso zdravstvo in gospodarstvo takoj opomoglo.
Sicer je to utopija, vendar pa ta analiza vse pove o tem skorumpirane svetu. Mi, cepci za cepce rojeni pa se dalje častimo prav tiste, ki nas vsak trenutek izkoriščajo na veliko.
Ni nam pomoči. V revščini rojeni v revščino. Nič nimam proti revščini, svojega telesa in uma jim pa ne dam. Mi je preveč lepo v moji revščini brez cepiva in njegovih posledic.
Forum je zaprt za komentiranje.