Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo je tale Roman Vodeb???

Kdo je tale Roman Vodeb???

Tip ma kr prav, na jetra pa gre vam ideologom ter degenerirancem. Tip ma tud 2 odrasla otroka okoli moje starosti (25 let), res pravi gej ja. Moderni feminizem je začel se razjedat od znotraj zarad multi kultija in prav je tako. Lahk maš empatijo do ljudi pa jim ne dovolit vse norosti, moralo in zakone imamo v družib z razlogom, vi ljudje pa nadjaza sploh nimate razvitega zato nimate pojma kaj sploh pišete.

Pač novodobni dec, pomehkuženec, sej pa ga že po faci vidiš, da ni ravno dec, bolj taka pi.čketina, manjka testisterona, mislim, vam njegov obraz izgleda moško?

Luzer, ki babe krivi, da je zakompleksana zguba, katastrofa, take so Špartanci stran metali.

Vse prekletstvo prihaja od novodobnih feministk, ki moškim zavidajo penise. Sem ženska, pa moškim prav nič ne zavidam penisa, saj vsi vemo, da imajo moški zaradi k.urca same probleme.

Poleg tega pa ima moški samo enega, jaz jih imam pa lahko, kolikor hočem:))))

Ahahaha, če ima otroke, potem pa res ne more biti gej. :))) Priceless. A mu spermiji pocrkajo?

Romana sem videla kak mesec nazaj v Trbovljah na ulici, ko je sprehajal psa. Sem se zgrozila, tako se je poredil, prav kot tak psihičen bolnik izgleda, tudi v obraz. Bogi.

Kaj? Psihoanalitik s športno izobrazbo, pa je zavaljen in izgleda kot psihični bolnik? Neverjetna kombinacija. Kovačeva kobila je ful bosa?

Na lep način tolažite svoj manjko časa v življenju.

Na 6,20 linka od “Vodeb matra žogo” ..

Tipu očitno zelo manjka vzgojna klafuta (ali enih par).

Si lahko bolj precizen? Katere teze je znanost ovrgla?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close