kdo je najbolj sexy hokejist
pa dobr je men tuki pol postou ne pokaze, dj ta forum se more zamenat tole je u kurcu cist 🙂
vem jst da se zatika vem 🙂
ves kwa ne al pa ce bi si usi zrihta messengerja pa bi pool tm debateral mnogo hitrej k kle pa se slikce mamo!
joj **** dogaja mi 🙂
evo konkretna imena, da ne bom sramezljiva, k to definitivno nism (al se pa sam men ti zdi):
no pa pojdimo lepo po vrsti :
sam to slavija se ve 🙂
mladinci,
hm…… Vedlin (huda ass), Sime (tega morm ument :P), snij (hud karaktr), kar (ta je itak bumbar, sam njega tut morm umnt :P) u ja pa se fisher (bwahahahahahaha) aja pa se valda kompolsk (njegova baba mi je zanimiva 😀 😀 😀 😀 :D)
člani:
peruzzi (mmmmm same ass as vedlin), mare kumar….., stipanic (u ja :)), samo ej tut kr solidn (not my age but….), em…čak kdo je se zanimiv, aja adla ( i like him, he’s tall ) em……… čaki peesda tole hm…….ne gre mi glih najbols koga sm se pozabla….em……hehe valda bom se se kksnga spomlna pa napisala!
drgac pa pr olimpiji od clanou je pa definitivno zagar the boi 🙂 mladinci…hm…… benedik….ta mi je u uci padu 🙂
lp
p.s: ja no mal sm se razpisala 🙂 pa luka#49 in lady#49 to ostane med nami pa sterimi stenami 🙂
no lepo, moj mail je jst_blondi@yahoo.com tko da…….go 4 it 🙂
ne sej ubistvu smo res mau zavil stran od teme, sam a jih je ze slucajno kdo takoj po tekmi povohu…..no..sj jih ni lih treba vohat (da nau kdo mislu,da mam ksn tak fetis:))…sam se zavoha….
slikce bi se pa ksne nasle…sam sj pomoje ti jih je ze jello black lady pokazala…k mave vecinoma iste:)
Jello black lady…kaj sm pa kz slisala za sredo…opa…wish you luck;)
Lp,
Forum je zaprt za komentiranje.