Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kdo je moderator iz darkneta?

kdo je moderator iz darkneta?

Pa kdo je ta, ki serje po vseh postih s svojo šverc prodajo drog?

Mislim, da mora bit en od moderatorjev, ki si zaradi upada prispevkov želi zagotoviti dodaten prihodek.

Me zanima, kolikim je že prodal droge, raznih vrst? Mislim, da bi ga policija lahko začela spremljati.

Zakaj se ne ukrepa?

a to mona moderatorska sama pišeš takšne porkadije, da povečaš gledanost foruma. Jaz bi na tvojem mestu podal prijavo na PALICIJO.

Internetni prostor je ogromen. Lahko si ta prostor predstavljamo kot nek laboratorij, ki nam omogoča neskončno raznih možnosti. Karkoli koga zanima lahko raziskuje. Mene najbolj zanima področje umetne inteligence, robotike, animacije in podobno.

Nič novega. Tovrstni chati so stara reč. Primer ko je laufalo še na tastarih windowsih:

https://www.modelboatmayhemimages.co.uk/images/2021/11/11/Windows.jpg

Enkrat v starih časih sem se pogovarjal z eno gimnazijko od katere sem bil nekaj let starejši. Pa se je začel njen mladosten obraz pred mojimi očmi starati. V nekaj sekundah je njen obraz izgledal kot obraz zgubane starke. Še sedaj vem njeno ime.

Odgovor na objavo uporabnika
xrobe, 12.11.2021 ob 10:07

Enkrat v starih časih sem se pogovarjal z eno gimnazijko od katere sem bil nekaj let starejši. Pa se je začel njen mladosten obraz pred mojimi očmi starati. V nekaj sekundah je njen obraz izgledal kot obraz zgubane starke. Še sedaj vem njeno ime.

To je psihoza, mojster….

Odgovor na objavo uporabnika
Ne tako dobro jutro za nekatere, 12.11.2021 ob 10:20

To je psihoza, mojster….

Kako pa vi to veste?

Vsakih milijon let en cigaret pokadim. Neskončno rad opazujem žarečo konico cigarete, ki žari v rdeči svetlobi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close