Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kdo je Janši alternativa

Kdo je Janši alternativa

Nihče, tako misli večina ljudi.  Imamo same čudne,-milo rečeno, kandidate.

Edino Golob. Niti programa že nima, pa je drugouvrščena stranka, ob tem, da je 30 % še neodločenih. Ni važno samo, da Janšo premaga, ampak da ima veliko večino v parlamentu. Ne da se ponovi Šarec, ki je moral na vsakem koraku sklepat kompromise z Levico.

Nihče mu ne seže do kolen, dela za ljudi, decentralizacijo države, njegova vlada je edina, ki je uspešno predsedovala 2X EU, imamo največjo gospodarsko rast in najnižjo brezposelnost. Lahko pa se odločite za komuniste, ki orgazmirajo ob jugo časih, ki nas bodo popeljali v razvoju države 30 let nazaj. Odločitev je vaša – novih obrazov, ki se niso proslavili smo imeli že nešteto – Jankovič, Bratuškova, Cerar, Šarec. Naj mi eden našteje njihove dosežke prosim.

Jansa nima konkurence.  Golob niti programa nima. Ni enga ki bi lahko konkuriral.

Ja Golob, tota bo, mediji ga že kujejo v zvezde, pa sploh programa, niti širšo listo kandidatov nima. Drugi je zato, ker mu mediji dajejo takšno pozornost, to bi lahko že vedel. Zato lahko rečem, da so naši mediji veliko gnojno truplo, ki favorizirajo le eno stran. Fuj in fej in potem mislite, da bo po volitvah vse boljše ? Kakšna je to enakopravnost v naši Sloveniji, zakaj druge stranke nimajo istega medijskega prostora in možnost pojavljanja v medijih? 24ur pa tukaj vsekakor prednjači, prodana TV od leve politike.

Odgovor na objavo uporabnika
okthfgsš, 29.01.2022 ob 18:31

Edino Golob. Niti programa že nima, pa je drugouvrščena stranka, ob tem, da je 30 % še neodločenih. Ni važno samo, da Janšo premaga, ampak da ima veliko večino v parlamentu. Ne da se ponovi Šarec, ki je moral na vsakem koraku sklepat kompromise z Levico.

Hahahaha

Golob. Imeli smo Zujf 2012 enkrat, kolikokrat še, Cene že gredo gor. Za bonbončke. V bistvu se teorija in praksa nekam izgubljati. Že s tem pct in dnevnimi spremembami. Recmo, en je pozitiven za vikend, ne more na testiranje, ker mu manjka mošeljc gotovine v denarnici, v naši občini bi bilo v zd 120 €, in če ne moreš niti do 25 km do službe, a tavajo dopust al kaj narediti? Samo sprašujem, ker so taka vprašanja. Absurd. Žal. Tamle je tema, otrok pozitiven. Predvidevam, da v skrajnem primeru plača 70 € in več. A je kdo kam padel. Kaj ste storili s to senzacijo. Ja Golob. Če bo uspel kolovratiti, s poleni.

bur726, 29.01.2022 ob 18:33

Nihče mu ne seže do kolen, dela za ljudi, decentralizacijo države, njegova vlada je edina, ki je uspešno predsedovala 2X EU, imamo največjo gospodarsko rast in najnižjo brezposelnost. Lahko pa se odločite za komuniste, ki orgazmirajo ob jugo časih, ki nas bodo popeljali v razvoju države 30 let nazaj. Odločitev je vaša – novih obrazov, ki se niso proslavili smo imeli že nešteto – Jankovič, Bratuškova, Cerar, Šarec. Naj mi eden našteje njihove dosežke prosim.

Hahahaha ha, si na glavo padel ali prespal dve leti.

Novice, 29.01.2022 ob 20:27

Hahahaha ha, si na glavo padel ali prespal dve leti.

Verjetno si ti prej na glavo padel, oz. si ti amputirali možgane. Pa nisi odgovoril na moje vprašanje in te dodatno izzivam:

– kaj ti trenutno manjka ? Prosim za konkreten odgovor.

– naštej mi nekaj dosežkov prejšnjih novih obrazov ?

Na pamet nekaj odgovoriti v smislu hahaha, to pač ne odseva tvojega intelekta, žal.

Janša je marksist, katerega naloga je radikalizirat levico. Čudno, da niso dali alternative še. Zgleda bo kot 2018 pa 2020, nečakec Šarec proti tovarisu Janši. Super,ker 2018 sem jaz ugotovil, da živimo pod marksisti in ne v demokraciji. Upam, da še komu odpre oči tatretji akt, ampak vi ste tak butasti in vam neboml.

bur726, 29.01.2022 ob 20:43

Verjetno si ti prej na glavo padel, oz. si ti amputirali možgane. Pa nisi odgovoril na moje vprašanje in te dodatno izzivam:

– kaj ti trenutno manjka ? Prosim za konkreten odgovor.

– naštej mi nekaj dosežkov prejšnjih novih obrazov ?

Na pamet nekaj odgovoriti v smislu hahaha, to pač ne odseva tvojega intelekta, žal.

Odgovori Na isto, nisem oseba. Hvala. Nato dalje.

Psihič

Meni pokaže error, čeprav nisem politik. Demokracija.

Dajte Janšo na politični čvek t.j. teme odprtne na to temo.  Saj spada tja.

Kaj

V množini ednini dvojini, 29.01.2022 ob 21:22

Odgovori Na isto, nisem oseba. Hvala. Nato dalje.

Ne razumem te nič, a veš kaj pišeš ?

Eden in nezamenljiv je janez janša. Mi doma ga bomo kar podprli na volitvah. Predlagam da ga se vi. Mama sicer nekaj nerga samo nic hudega. Jo bom že prepričal, da si zasluži se en mandat. ?? janša še 4 leta… Joo ma ka se do’ro čuje! Ka ne?

Janši? Janši je konkurenca vsak. Tudi moj pes. Je zelo prijazen, vsaj ne bi delal škode.

Borg nepr, 29.01.2022 ob 22:20

Janši? Janši je konkurenca vsak. Tudi moj pes. Je zelo prijazen, vsaj ne bi delal škode.

tako je, še sosedov fifi je bolši kot Jajo.

upam, da bodo ljudje volili KUL + SVOBODO v čimvečjem številu.

jaz bom levico.

verjamem in molim za zmago enega in edinega ?☮

jansa nosi oljcno vejico.

Z marsičem se ne strinjam, marsikaj me pri njih moti. Ampak za Kul + Gibanje sem pripravljen tudi lepiti plakate, če je treba. Ker to je pa že višek. V tako mafijski državi res ne želim živeti. Po 30 letih začenjamo znova. Grozljivo spoznanje.

Ker zadnje čase veliko kritizirate ene ali druge … Morda je fino pogledati celotno sliko. Medtem, ko ugibate komu bo Golob kaj vzel in kako se bo kdo skregal itd. Na drugi strani so Madžarska, Snežič, glupi davki, policijska država, osebno obračunavanje in obupna nekultura.

*+ korupcija, zavoženje epidemije, polpismenost, negativna selekcija, nesposobnost, nonstop komonistične psihoze, sramotenje po svetu, podpora fašističnim gibanjem, metanje dnarja z lopato, razprodaja vsega, in še in še

Pa kake volitve no. Nemogu vam oni nikavu korist pribavit niti kakvu stetu od vas odklonit. To al je wd al pa repla… Pa clouk ti moras saaaam. Saaaaam. Eto kaj pricakujes od teh kulovcev ali pa leve opcije? Dvojne place? Na gotovo a? Dej ne se zajebavat. U zablodi ste. No povej mi kaj pricakujes? Repla… Cemu se nadas? Eto janse nebo… Kdo bo pol kriv? Spet on? Jaaaaa pa nam je pusto, ne… Smo vidli na sliki mihca pa vase leve… Pa ne branim janse… Boli me k. zanj.

vidis da ste udareni u glavi.

Slovenija bo postala pravicna in postena drzava… Vsi se bomo imeli radi. Zlobe in fousije vec ne bo. Kriminala in korupcije tudi ne. Ptice vidim ze nosijo vejice v kljunckih. Simboli mira se limajo.

Do konca svojih dni a?

A tako bo?

Ne razumes da bo vse huje?? Vse huje. Vedno vec bo vsega slabega. Procitaj malo i kakvu drugu literaturu. Aja… Blokado mas tam. Pa zato pleses okoli ognja kot vesce. Vesela misli da je nasla svetlobo dokler ne gre blizje tet blizje in na koncu?

:))))))))))) Decentralizacijo? Ko o vsem v državi odloča en človek? Ki se vtika v vojsko, policijsko, tožilstvo, sodstvo? A ti sploh veš, kaj je decentralizacija?

To ni centralizacija, ampak komunizem.

Kakorkoli obračamo, Janša nima konkurence, ne doma ne v tujini, samo Bogu se lahko zahvalimo da je Šarec odstopil, danes bi bili v kurzu, ravnotako kot smo se bi se zadolževali, denar pa bi dobili tajkuni, turizem bi podpirali na način neposrednih plačil za katere ne bi rabili narediti nič, predvsem pa bi pomoč dobili samo posvečeni, spomnimo se praznih skladišč.

Pod to vlado se vse gradi in obnavlja, priboril nam je kup EU denarja, kdo drugi bi nam ga, s tem denarjem lahko naredimo velik odboj, lahko pa ga porabimo za študije(70 milijonov) in neke nevladnike, milijardo so nas stali dosedaj, koristi pa nobene.

Kdor je pameten bo glasoval za razvoj, kdor pa je trčen in razmišlja samo antijanša bo pa pač glasoval proti Janši.

Erika je v Tarči manipulirala in hotela na hitro prikazati neresničnost anket,upam si trditi da bo SDS dobil 35%, prav tako pa se strinjam s Jelinčičem da bi prepovedali ankete pred volitvami.

Janša definitivno nima konkurence. Kako ljudje hitro pozabljate kaj vse je ta človek že naredil za Slovenijo. Je potalal denar tudi med rajo, ne samo v svoje žepe, tako kot večina vseh predhodnikov. Pa še vedno ga deli. To je človek, ki je in bo pisal zgodovino Slovenije pa pika. Ga ni junaka, ki bi bil bolj primer lider za Slovenijo. Edini, ki si upa povedat naravnost tudi tam, kjer vsi ostali počepnejo kot pohlevni kužki.

Pa bi prav rada videla še koga, ki bi tako kot Janša precedoval EU-ju. No, sedaj imajo seveda vsi ostali spet par let mir pred tem in bodo srali in pametovali, da bo glava bolela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close