Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo je dal konec?

Kdo je dal konec?

Tisti, ki ste se locili, kdo je dal konec? On ali ona? Zanima me, če drži teorija, da moški nikoli ne bo šel (razen redkih izjem, ko je ženska res gnoj), da bo on raje varal kot šel. In da je ponavadi ženska tista, ki se loči. Govorim v primeru, da so prisotni otroci. Gledam svoje znance in bi rekla, da bi kar držalo.

Odvisno od primera do primera. Poznam kar nekaj ločenih parov, v vsakem primeru je bilo drugače, no en več v prid ženskam,če prav preštejem, v enem primeru pa sta sporazumno šla narazen.

Je pa po mojem prevara prav tako “konec” samo na tak strahopeten način. Kot da je tega treba in kot da se ne da drugače..

V mojem primeru sem jaz odšla. Razlog alkohol.

Ne, razlog ni alkohol. Razlog je clovek, ki zlorablja alkohol.

6:1 za ženske

moški se ne bo premaknil

razen za sex so moški redko pobudniki za karkoli

Imam znanko, ki jo je zapustil mož. Nekaj časa se je “samo” kur.bal, takrat ni bilo govora o kakšnem zapuščanju. Ko pa se je tudi zaljubil v tisto žensko, je odšel.

Odgovor na objavo uporabnika
Vodijo ženske, 07.07.2021 ob 05:24

6:1 za ženske

moški se ne bo premaknil

razen za sex so moški redko pobudniki za karkoli

O tem govorim. More biti ljubica res ena1, da moški zapusti družino. Pa še to mu je potem v večini primerov žal, ko se med polize.

Peppapig, 07.07.2021 ob 06:17

O tem govorim. More biti ljubica res ena1, da moški zapusti družino. Pa še to mu je potem v večini primerov žal, ko se med polize.

Moški so preleni za dejanske premike! Ko se odloči moški, se odloči in gre na bolje. Ko se v njegovem imenu odloči ženska je moškim žal.

V mojem primeru, sem se jaz odločil, da se z njo enostavno ne vidim več. V igri ni bilo nobene ljubice ali druge ženske. Ona enostavno ni bila zame. Vsak, ki je to doživel, ve o čem govorim. Pa ni bilo težav v sexu, tudi v fizični privlačnosti ne. Enostavno se z njo nisem imel o čemerkoli za pogovarjat, kar bi zadovoljilo moje intelektualne potrebe. Zadevo se dolgo in dobro premislil in na koncu zahteval ločitev.

Moja se je od mene ločevala ene 5 let. Ko sem ji rekel, da bi se sedaj jaz zares ločil se pa  ona ne bi :(.

Oddal na sodišče, uredil pri notarju…. je bilo hitro konec če se dec odloči 🙂

ne bo držalo, 07.07.2021 ob 09:01

V mojem primeru, sem se jaz odločil, da se z njo enostavno ne vidim več. V igri ni bilo nobene ljubice ali druge ženske. Ona enostavno ni bila zame. Vsak, ki je to doživel, ve o čem govorim. Pa ni bilo težav v sexu, tudi v fizični privlačnosti ne. Enostavno se z njo nisem imel o čemerkoli za pogovarjat, kar bi zadovoljilo moje intelektualne potrebe. Zadevo se dolgo in dobro premislil in na koncu zahteval ločitev.

Pri naju ni šlo le za pogovor, ampak prav nesmisel vzdrževanja zveze med dvema, ki sta zrasla vsak v svojo smer. Ni peljalo nikamor, kljub obojestranskemu trudu. Večina takoj pomisli na prevaro, pa ni tako.

Podobno je bilo pri meni, poročen sem bil s takorekoč manekenko. Imava tudi otroka, za katerega mi ni niti malo žal. Z njo pa ko je zaljubljenost izpuhtela, hmmmm, kaj naj rečem, nisem imel več kaj početi. Meni je bilo muka biti z njo, dopusti so postali živa nočna mora, ko se nisem imel kam umakniti. Moji znanci me ne razumejo, pravijo, tako lepa je bila. To je za življenje z nekom čisto nepomembno, tazadznja stvar. Sedaj spet diham in imam novo partnerko s katero se razumeva in imava tudi skupne interese.

tudi jaz sem moški in sem zahteval, 07.07.2021 ob 09:52

Podobno je bilo pri meni, poročen sem bil s takorekoč manekenko. Imava tudi otroka, za katerega mi ni niti malo žal. Z njo pa ko je zaljubljenost izpuhtela, hmmmm, kaj naj rečem, nisem imel več kaj početi. Meni je bilo muka biti z njo, dopusti so postali živa nočna mora, ko se nisem imel kam umakniti. Moji znanci me ne razumejo, pravijo, tako lepa je bila. To je za življenje z nekom čisto nepomembno, tazadznja stvar. Sedaj spet diham in imam novo partnerko s katero se razumeva in imava tudi skupne interese.

A ni to nekaj najlepšega? Da se imata o čem pogovarjati, da vaju vežejo podobni interesi, da je čas ki ga preživljata skupaj nekaj čudovitega in navdihujočega, ne pa kregarije in neujemanje, opravičevanje in razlaganje, konstantne blokade.. ne moreš biti srečen, če vse kar te osrečuje partnerja niti ne veseli, niti ne razume.

ma s tem je tako, zrela in psihično stabilna partnerja dobro čutita, kdaj sta avt. Pol se pa počas ohlajata in, ko pride  neka recimo temu poslovna priložnost gresta vsak v svojo smer tud fizično, pol pa več nista pod isto streho oz., če že minimalno.

Ne kličeta se več, kar pomeni enostavno, konec vseh variant partnerstva, tako je bilo pri meni. Torej, potreben je odločilni korak, ker, če tega ne bi bilo, bi jst kot moški še vedno fural rutino, pač z vrhunskim sexom ampak to ne bi pokrilo felerjev na drugih področjih, ki so se nakazovali v vezi po letih odlične strasti in uživancije v vezi.

Pol pride pa vse na vrsto prav za krhanje veze od ne/ambicioznosti, pri nekaterih denar, nacionalnosti, služba, sorodniki, izobrazba, politika, vere itd., pa stvar rešena.

90% žensk, ki dobijo moža pri nezvestobi se v 14 dneh preseli k svojemu ljubimcu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close