kdo je cepljen
Nisem cepljena.
Mimogrede: Moji sosedje in poznani iz ulice, vsi ki so cepljeni so trenutno bolni. Eni imajo visoko vrocino, drugi hlastajo za zrakom na oknih.
Necepljeni so trenutno se vedno zdravi.
Najbolj me skrbi za puncko ki ima 2.5 leti. Poleti operirana na srcku. Zdaj ima virus. Mala laufa po hisi, zunaj. Mislim da bi starsa morala pazit da ne tece in ne obremenjuje srce, saj se jim bo samo zgrudila. To da gre pred hiso na soncek za kratek cas je ok.
Šnelca_783, 06.11.2021 ob 19:30
Nisem cepljena.
Mimogrede: Moji sosedje in poznani iz ulice, vsi ki so cepljeni so trenutno bolni. Eni imajo visoko vrocino, drugi hlastajo za zrakom na oknih.
Necepljeni so trenutno se vedno zdravi.
Najbolj me skrbi za puncko ki ima 2.5 leti. Poleti operirana na srcku. Zdaj ima virus. Mala laufa po hisi, zunaj. Mislim da bi starsa morala pazit da ne tece in ne obremenjuje srce, saj se jim bo samo zgrudila. To da gre pred hiso na soncek za kratek cas je ok.
Lažeš kot pes teče, v bolnišnicah je trenutno med 70 in 80 % necepljenih bolnikov in ti so najbolj odgovorni, da se stanje ne premakne nikamor. In ni res, da so necepljeni edino zdravi, ne razumem zakaj lahko tako zavajaš in lažeš, ti upam povedati, ker poznam situacijo iz prve roke. Da ne govorim, da je zaradi bolezni posvetu umrlo že cca. 4,5 mio ljudi, a se zavedate kakšne številke so to ? Ljudje pamet v glavo, cepite se in se ne po nepotrebnem izpostavljajte virusu, ker pot od junaka do bedaka je lahko zelo kratka.
v parih mesecih bo konec covid manije, pfizer je ze napovedal datum v zda in sicer 4.1 2020, ki slucajno sovpada z vladnim odlokom da morajo od takrat naprej vsi zaposleni biti cepljeni, prav tako tableta proti covidi presga najbolj nore sanje tako je ucinkovita…tako trdi pfizer….torej veselite se the end is near….in blagoslovljeni mi necepljeni ki smo v teh mracnih casi obdrzali zdrav razum…necepljeni…Cezar vam salutira hehe
Trep, 06.11.2021 ob 19:40
Vprasas kdo JE in dobis odgovor kdo ni. In pametovanje, kako so cepljeni zboleli in necepljeni ne.
Jaz in vsi moji najbliznji, veliko prijateljev in sodelavcev je. Ce naredim zabavo lahko povabim res skoraj vse.
veliko vas je debilov ki ste se cepili zaradi zabave…osli…ko bi se vsaj zaradi zdravja hehe
Zanimivo.
Vsi v družini smo cepljeni, z možem redno hodiva v službo (pisarna), hči na fakulteto. Vsi smo zdravi.
V moji širši družini (22 ljudi) večina cepljena. Zbolel ni še nihče.
V moževi širši družini (16 ljudi) večina cepljena, decembra lani sta zbolela dva takrat še necepljena.
V službi večina cepljena, zbolela ena necepljena sodelavka lani in ena letos.
V sosednjih hišah imata menda?dva virozo (RSV), sicer vsi normalno zdravi in aktivni.
Cepljena dva meseca nazaj in prebolevam virus. V hiši nas je 5 cepljenih in vsi smo zboleli. Eden, ki ni cepljen pa je ostal zdrav. Kaj pa zdaj, boste rekli, da lažem? Ne, ne lažem, ker od tega nimam nič. Torej moje mnenje glede cepiv je, da niso vredna nič, zato tistim, ki se še niste cepili svetujem naj se NE CEPIJO, ker bodo glih tako slej ali prej zboleli.
Ožja družina – cepljeni. Še nihče zbolel za covidom.
Širša družina – razen dveh vsi cepljeni. Prebolel eden, ko še ni bil cepljen.
Sorodniki, s katerimi se obiskujemo – razen dveh vsi cepljeni. Prebolela dva, ko še nista bila cepljena, in dva, ki nista cepljena.
Sosedje – razen dveh vsi cepljeni. Prebolela dva, ko še nista bila cepljena.
V službi – več cepljenih kot necepljenih. Nekaj jih je prebolelo, ko še niso bili cepljeni, prebolel en cepljen, že drugič pa je zbolel eden, ki se ne želi cepiti.
Če potegnem črto – ovčice smo očitno kar dobro zaščitene 🙂
ne vem, kje se najdete vsi oboleli. Nihče od širše družine še ni bil pozitiven, trije odrasli otroci cepljeni, njihov en partner cepljen, ostala dva necepljena, jaz in mož cepljena, srednješolec cepljen, nihče zbolel, niti od prijateljev, 8 od njih cepljenih, 1 necepljen, do sedaj nihče zbolel. Ena hči dela v DSO, snaha dela v šolstvu, vsi hodimo v službe ali šole, razen enega sina, ki dela od doma.
Če bi verjela anticepilcem, bi rekla, da je virus nateg, saj nihče od družine in prijateljev ni še zbolel. Mogoče tudi, ker smo večinsko precepljeni, kaj pa vem.
Forum je zaprt za komentiranje.