Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo je “bad boy”?

Kdo je “bad boy”?

A kdaj obrneš ploščo?:)) Meni res ne manjka pozornosti. Priznam pa, da uživam ob psiholoških igricah in trilerjih:).
Zakaj me spet bašeš v drug predal? Sem čisto dovolj “ljudska” in ne potrebujem virtualnih zgledov. Pišem kot se namrdnem. Če bi se ozirala na to, kako sem všečna drugim, verjemi, da bi se drugače obnašala. Bila bi bolj udomačena in prijazna, a ne:))). Zakaj že? Da bi tebi dala support, ki ga tako neučakano iščeš? Meni paše, da sem takšna kot sem. A si se ti sprijaznil s svojo podobo?

Fiška, ne vidiš, da tole nikamor ne vodi. Ti se raje kregaš z mano, kot da bi prosti čas v teh nočnih urah vložila denimo v iskanje kakšnega kul tipa. A ni to zblojeno???

Aaaa, že razumem, ker dejanske spolne potešitve nisi zmožna, iščeš vsaj virtualni seks v podobi kreganja s čudnimi tiči…te to posebaj vzburja?

Triler bi ti imela? Joj, to pa je že hudo..

:)))) Zapet si. Saj bi ti predlagala, da se odpneš in zadihaš, ampak si po drugi strani tako razgaljen, da sem resnično v precepu. Nočem ti pomagati pri iskanju tvojih odgovorov na vsa globja in globja vprašanja. Kot sem rekla, si kot bobi palčka. Razhudiš se, če kdo pove kaj po pravici:)). Kako naj človek (beri ženska) sploh lahko komunicira s tabo?:)) Saj me ne zanima. V tebi ni pravega žara.

Nekam dost sprašuješ človeka, v katerem kao ni žara. Kr naprej me siliš, da odgovarjam na tvoje blodnje….

Zdaj se mi pa res zeha…

Trudim se biti prijazna:))). In ti še kar ne nehaš.

Dejansko hodi sem gor samo kregat se. Bi reku, da ji mora bit kr fejst bad v lajfu 🙂

Verjemi, da te ne oponašam. EB, si car v kreganju! Že tvoj nadimek kaže na ironijo.

Hahaha, saj se nočem vmešavat (futrajte se vi po svoje, ali karkoli že počnete), ampak ko že ravno omenjaš nadimke in ironijo… Ja, tvoj tudi. 😀

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Jaaaa….ampak ko sem ga “ustvarila” sem imela resnično v mislih, da bi izpolnjevala po tri želje…na glavo:))). Potem si je folk začel umišljati čudne želje:)). Pa sem skenslala svojo dobričino, ki je tlela v meni:).

To je res. Z enim stavkom vas vse po vrsti osmešim.

Lp

Pofukan Bog

Ko bi vsaj kdaj bil smešen…priznal si, da nisi pameten…kaj ti sploh še ostane?:)) Ne mi vračat žogice, ker ti jo ne podajam, zataknila sem si jo nekam:)).

A ti se imaš pa kar za pametno, al kako ? Bi reku, da imajo pametni ljudje kaj pametnejšega za počet čez dan, kot pa tu zabijat cajt.

V bistvu je že noč, ti pa še kar jezikaš na Monu. Nič ne bo iz tebe luzerka.

Lahko noč meni

Pleti pleti zgodbice:)). Preveč te firbec daje, tako kot spiderja in ostale kompanjone. Boš moral kupiti stekleno kuglo. Še prej pa dinarče zaslužit, a veš. Pok, pok…pokemone:).

Ja, ja, okej… Mene je samo malo pozabavalo, z ozadjem se pa nisem imela namena ukvarjat…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kako patetično bedna tema… s še bolj bedno vsebino

Gor si napisal, da smo ljudje radovedna bitja. Ej, jaz niti ne.

Glej, meni za tvoj lajf dol visi. Kot tudi Goldfishin. samo za božjo voljo, s temi pisarijami, kako za razliko od mene živita srečno življenje, žalita in debelo podcenjujeta mojo pamet. Ker bebec pa zaenkrat še nisem.[/quote]
Oprosti, ampak to je čist posredno in nenamerno. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj mi bi mu pustili pa si je fante omislil “resno punco”, se preselil k njej vmes ga je pa hodil še drugim namakat, kar ni bilo predvideno (iz njene strani) in sedaj se je revici svet podrl in ne ve al bi ga zdravila ali zamenjala….
Maš ti kake rcnije za take primerke? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Boš mi ti pomagal …. z besedami in retro spomini? :D[/quote]

Za fantovsko pomoč se boš moral pa na koga drugače usmerjenega obrnit.[/quote]

Hehe… madonca Boom, tole si mu pa spustil tako od zadaj, kot bi bil … :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Se večinoma strinjam s tem, kar si napisal. Čeprav si opisoval le skrajnosti ter primerjal introvertiranega in ekstrovertiranega tipa.
Tudi to je res, da bo ta “samozavest” bad boya marsikatero žensko očarala. Seveda pa je ta samozavest zaigrana, zaradi česar se takšna ženska prej ali slej navečila bad boya, saj spozna,kako je bila naivna in da se vse vrti le okrog njegovega ega. Ženska je le kot sredstvo, katerega bad boy izkoristi za samopoveličevanje.

Takšno introvertirano bi lažje našel preko kakšnega ona-on portalov. Tega pa spet noče, če sovraži portale. 🙂

To se gre za bolj moderne multifunkcionalne odnose, zato je treba odnos definirati. 🙂
Saj resen odnos, še ne pogojuje zvestobo, kot je to bilo včasih samoumevno. 🙂

Vidim, da si se poistovetila z žrtvijo. Zato poskušaš na vsak način poveličevati to žensko. Jaz pa mislim, da je ta moški bil čisto pravi za njo in ona ni brez razloga (kaj šele po pomoti) bila z njim eno leto.
Hočem povedati, da si nista tako zelo različna, kot želi ta ženska prikazati.

Briga mene za Harekrišno in ostale ovčke. 🙂

Imaš prav, po Ona-On portalih zahajajo večinoma introvertirane sorte žensk, ampak takšne so ponavadi tudi precej odbijajočega videza. Lepotice imajo že po defaultu več kot preveč pozornosti, tako s strani moških, kot tudi žensk.

Nisem še spoznal 8/10 bejbo, ki bi bila brez prijateljic in se počutila osamljeno, ali pa bila 5 let brez tipa.

Saj tukaj ne gre za introvertiranost. Smo zelo radi v družbi, samo smo pa tudi zelo radi sami in nam nikoli ni dolgčas, ker imamo ves čas kaj za početi.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Introvertirane lepotice, pol pa vsako, ki pogledaš se meni s prijateljico po telefonu, pa 200 prijateljev na fbju. Ful si želijo bit same ja. Tok je zaposlena, da še dihat nima časa.

Vi pomoje premau vn hodte, pa kar nekaj na pamet pišete.

Saj tukaj ne gre za introvertiranost. Smo zelo radi v družbi, samo smo pa tudi zelo radi sami in nam nikoli ni dolgčas, ker imamo ves čas kaj za početi.[/quote]
Potem niste introvertirane, če ste zelo rade v družbi. Samo normalne ste, nekaj vmes. Kar nekaj nabijaš babica…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close