Kdo je “bad boy”?
To sploh ni res. Jaz sem tudi takšna. On mora le najti žensko, ki ga bo tu in tam pustila samotariti.[/quote]
Kaj pa vem, če si tudi ti takšna. Vsi smo radi tu in tam sami, vendar to ni isto, ko biti ljudomrzneš, kjer človek želi biti sam praktično ves čas. Ali pa misliš, da je pač malo pretiraval, ker so vse do sedaj želel le viseti na njemu?[/quote]
Visele so, vesele. Hudič je to, če si priljubljen v družbi, ti si pa najraje sam.:))
Ne ne, ne razumeš ti tega. To ni, da si kdaj pa kdaj rad sam. ://
Komplicirano, ampak jaz ga razumem.[/quote]
Potem sta večino časa OBA sama? Možno ja. Če se najdeta dva in jima je to sprejemljivo…pa naj.[/quote]
Nisva, nisva. Glej, bom drugič napisala. Zdaj grem spat. Ali pa malo odsamotarit. Se bom še odločila :))
Kaj pa vem, če si tudi ti takšna. Vsi smo radi tu in tam sami, vendar to ni isto, ko biti ljudomrzneš, kjer človek želi biti sam praktično ves čas. Ali pa misliš, da je pač malo pretiraval, ker so vse do sedaj želel le viseti na njemu?[/quote]
Visele so, vesele. Hudič je to, če si priljubljen v družbi, ti si pa najraje sam.:))[/quote]
Ja, ljudje smo radovedna bitja. Če želiš biti sam, jim moraš nekaj dati, ker če si preveč skrivnosten, je to lahko preveč privlačno in rinejo za tabo. 🙂
Priznaj, da je to samo neuspešen poskus prepričevanja, da kaj povemo o sebi. Tak, bolj plašen. 🙂
Pa dobro Margot, nimajo vsi tako spretne obrazne mimike in sposobnosti branja le te, da bi se sporazumevali brez besed, kot ti. ;)[/quote]
Malo me skrbi, ker midva nisva nikoli dorekla, da sva par. Kaj pa če nisva? A naj ga raje vprašam? :))))
Gor si napisal, da smo ljudje radovedna bitja. Ej, jaz niti ne.
Glej, meni za tvoj lajf dol visi. Kot tudi Goldfishin. samo za božjo voljo, s temi pisarijami, kako za razliko od mene živita srečno življenje, žalita in debelo podcenjujeta mojo pamet. Ker bebec pa zaenkrat še nisem.[/quote]
Si večji, drži:))). Berem tebe in zato lahko primerjam, a se ti ne zdi? Nimaš kaj primerjati, razen enozložnih stavkov o sreči, radosti, veselju…:)). Ne moreš ovrednotiti dejanskega stanja, ker imaš ozko sliko. Najlažje je reči…lažete. Ampak…ti nam ne lažeš, to pozabljaš. Ti si tisti, ki deliš svoje osebne zgodbe. Kar tako naprej:). Naša sreča bo še večja:))).
Sem vesel novega priznanja o bedi tvojega lajfa, da so ti smisel provokacije…:)))))
Ej, uživaj dalje v svoji bedi.[/quote]
Ja kaj pa misliš, zakaj sem tukaj? Da bom sestrsko delila svoje osebne izpovedi, priznanja, iskala uteho v neznancih, upanje na boljši jutri…to nisem jst, kapiš? Eni ste pa drugačni. Na forumu si iz drugačnih razlogov kot ostali. Koga to sploh zanima? Samo ne pričakuj točno določenega obnašanje in reakcij. Nisi doma:))). Sploh kdaj preneseš provokacije? Mora biti vse po tvoje?
Glej ribica, ne domišljaj si, da me take otroške provokacije vržejo iz tira, no..:))))
Mene v bistvu me ne moti, da se ti hraniš tukaj z zgodbami drugih. meni je to samo resnično zgovoren dokaz tvoje bede.:))))
Še enkrat, v bistvu sem vesel, da ti vsaj malo lajšam muke na tem svetu, no..
Kako veš, da ne lažem? kaj pa če je vse, kar sem do sedaj napisal o sebi…ena navadna laž?
Kaj pa če te kar naprej futram z izmišljotinami in ti gradim podobo človeka, ki nikoli ni obstajal?
Misliš, da tega ne znam? Misliš, da tudi čustvovanja ne znam hliniti?
Resnice ne boš nikoli vedela…
Vidim, da sem naredil napako, da sem spet zavil sem…isti bebci brez lajfa ste, kot ste bili…
Dober tek, hranite se tukaj z izpovedmi še naprej, lažnimi ali pač resničnimi…
Glej ribica, ne domišljaj si, da me take otroške provokacije vržejo iz tira, no..:))))
Mene v bistvu me ne moti, da se ti hraniš tukaj z zgodbami drugih. meni je to samo resnično zgovoren dokaz tvoje bede.:))))
Še enkrat, v bistvu sem vesel, da ti vsaj malo lajšam muke na tem svetu, no..
Kako veš, da ne lažem? kaj pa če je vse, kar sem do sedaj napisal o sebi…ena navadna laž?
Kaj pa če te kar naprej futram z izmišljotinami in ti gradim podobo človeka, ki nikoli ni obstajal?
Misliš, da tega ne znam? Misliš, da tudi čustvovanja ne znam hliniti?
Resnice ne boš nikoli vedela…
Vidim, da sem naredil napako, da sem spet zavil sem…isti bebci brez lajfa ste, kot ste bili…
Dober tek, hranite se tukaj z izpovedmi še naprej, lažnimi ali pač resničnimi…[/quote]
Razgaljen si, svetujem ti, da se vsaj malo pokriješ. Saj to si vedel, kaj lahko pričakuješ od popolnih neznancih. Tukaj ni sočustvovanja, ker so postavljene meje. Če jih preskakuješ, moraš računati na vse živo in neživo. Tega ne zmore vsak. Nimaš trde kože, lomiš se kot bobi palčka. Zato je ta tvoj odziv totalno predviden, pričakovan…
Iskreno? ker ga dolgo nisi fasala. Potem si iskala uteho pri en tipu, matjažku, sadnemu…verjetno še komu, noben ti ni naklonil pozornosti in zdaj si tečna.
To mislim. Sama si vprašala.[/quote]
Ne poznaš me, kakšna sem šele, če ga dolgo ne bi fasala:))). Vsi omenjeni so mi naklonili preveč pozornosti, zato sem postala napadalna:). Ne štekaš še čisto poante, a ne. Ampak…komu mar.
Štekam jaz dobro, štekam…
Fiška, tečna si, ker ti manjka moške pozornosti. Povedal sem ti že, postati boš morala bolj ljudska! Ne zgleduj se po meni. Zgleduj se po Margot, recimo.
ne domišljaj si, kako si ti kao kul, ker nekaj provociraš. Ti si ena nesrečna osamljena deklica, ki obupno išče pozornost…
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://1.bp.blogspot.com/–C2FLuQyBtM/UGcGMA0vb3I/AAAAAAAAABs/W1HtoVxgdHY/s640/Funny+bad+boy.jpg[/img]