Kdo je “bad boy”?
Večni teoretik, ki bi raje kar naprej bral kot nabiral praktične izkušnje.[/quote]
Aha, “rumene praktične izkušnje”, ker le te dajejo matematično točne izsledke, cifre, intervale, predalčke. 😀
Komaj čakam, ko se bodo njena 34-leta prevesila v 35-a, ker to bo bomba, ker tako piše v “praktičnih cajtungah”! :)[/quote]
Namesto da čakaš, bi lahko malo potreniral.
Pa daj postani že enkrat uspešen pri ženskah. Naj ti pomagam, vun iz bajte bo treba it, malo od kište.[/quote]
Zakaj pa množina? 😀 In kaj je “uspešnost pri ženskah”? Aja, koliko “izjemnih žensk profila za eno noč” spravimo v posteljo? Tu se spet ne moreš sprijazniti, da ima vsak svoje definicije, ena izmed najstniških definicij uspešnosti so črtice, ja…. 😉
Aha, “rumene praktične izkušnje”, ker le te dajejo matematično točne izsledke, cifre, intervale, predalčke. 😀
Komaj čakam, ko se bodo njena 34-leta prevesila v 35-a, ker to bo bomba, ker tako piše v “praktičnih cajtungah”! :)[/quote]
Namesto da čakaš, bi lahko malo potreniral.[/quote]
Boš mi ti pomagal …. z besedami in retro spomini? 😀
Pa daj postani že enkrat uspešen pri ženskah. Naj ti pomagam, vun iz bajte bo treba it, malo od kište.[/quote]
Zakaj pa množina? 😀 In kaj je “uspešnost pri ženskah”? Aja, koliko “izjemnih žensk profila za eno noč” spravimo v posteljo? Tu se spet ne moreš sprijazniti, da ima vsak svoje definicije, ena izmed najstniških definicij uspešnosti so črtice, ja…. ;)[/quote]
Beri za sabo, ti si omenil “uspeh pri ženskah”, ne jaz.
To si pa lepo napisal. Pametno in pošteno od tebe je, da si sam, če si res tak. Samo meni se ne zdiš tako zelo grozen.[/quote]
Marko, če je tako ga pa vzemi k sebi domov….. :P[/quote]
Mah, če je rad sam, ga ne bi mučil. 🙂
Teoretiki nas tu prepričujejo, kako se oni nekaj spoznavajo. Jaz pa se dobro spomnim teme par mesecev nazaj, ko so forumašice družno kritizirale vse možne variante moških pristopov. Pri tem so jim pridno držali štango samooklicani “pridni in normalni” moški foruma. Potem pa ti tak skepse in prazne teorije poln folk, ki ne hodi niti v lokale, niti v fitnes, niti na kulturne prireditve, niti nikamor, razen mogoče v gozd po gobe, tumba o medčloveških odnosih, pa kako se oni fajn spoznavajo..Spoznavate se vi ja. Doma na interentu z miško.:)
Vse kar bi vam želel je, da to, kar pridigate, končno začnete tudi živeti.
Dolgoročno dobiš točno takšen profil žensk, kakršne si zaslužiš. In ker ji preziraš, seveda ne boš privlačeval nekih super žensk, ampak samo takšne, od katerih si več kot seksa ne moreš obetati. In hudičeva zanka ponavljanja je sklenjena, dokler si enak, boš v svoji škatlici dojemanja žensk skozi obrabljene klišeje, kakšne so, kašni moške privlačijo….
Sploh pa ne vem čemu štiri strani za eno ubogo paro, ki je pri petindvajsetih letih preždel polovico svojega življenja v dveh kao resnih zvezah. Ko ga je namočil tretjič in četrtič, pa še to vsakič drugam, se mu je valjda zazdelo, da končno zajema življenje s polno žlico. Pustite reveža uživati.
To si pa lepo napisal. Pametno in pošteno od tebe je, da si sam, če si res tak. Samo meni se ne zdiš tako zelo grozen.[/quote]
To sploh ni res. Jaz sem tudi takšna. On mora le najti žensko, ki ga bo tu in tam pustila samotariti.[/quote]
Vsak si kdaj želi miru in trenutkov zase, to je samoumevno. Saj nismo klopi, da nas ne moreš več odstraniti, razen s fizično močjo:)). Jst razumem, da niso vsi za vse. Ljudje, ki si ne želijo neposredne bližine drugih, naj ostanejo samotarji, ker sicer bodo zamorili še vse tiste okrog sebe, ki niso nič krivi in so se meni nič, tebi nič znašli v samotarjevem objemu, ko je imel trenutke alkoholne slabosti. Pusti ga (jih), ker so sami sebi najboljša in predvsem samozadostna družba. Naj trpijo:)).
To sploh ni res. Jaz sem tudi takšna. On mora le najti žensko, ki ga bo tu in tam pustila samotariti.[/quote]
Kaj pa vem, če si tudi ti takšna. Vsi smo radi tu in tam sami, vendar to ni isto, ko biti ljudomrzneš, kjer človek želi biti sam praktično ves čas. Ali pa misliš, da je pač malo pretiraval, ker so vse do sedaj želel le viseti na njemu?
Dej no…ti, ki si poln vseh (ne)mogočih življenjskih modrosti ter zagovarjaš eno samo resnico. Če ne jokamo, se ne izpovedujemo, ne pripovedujemo zgodbic iz fitnesa…a potem smo pa zvezani z miško?:) Moja je brezžična, lahko gre po svoje:)). Mislim…poglej realno. Ni vse travma, česar se dotakneš ali vidiš. Nismo vsi TI.
Živimo že, a kaj, ko tebe ni mogoče prepričati, če pa smo mi lažnivci. Tem pa itak noben ne verjame. 🙂
Si mislila, naj uživajo, a ne. Trpijo namreč v družbi. :)[/quote]
To je tip ljudi, ki radi trpijo v svoji osamljenosti:). Iz tega naredijo celo famo in ves svet bi se jim moral klanjati, ker oni že vedo, kako in kaj:)). Kot neke sorte multipraktiki, samo štroma jim manjka, da bi pognalo to modro kri po žilah.
Kaj če bi ti končno samega sebe zanaliziral. baje si za razliko od mene normalen in oh in sploh zaželjen. Pa pojdiva po vrsti. V fitnes ne hodiš, to je tebi brezveze. V disko tudi ne. Kam ti sploh greš, kjer bi lahko poetncialno kakšno žensko spoznal, skeptičen kot si, kar si večkrat izrazil skozi svoje poste..
Zastonj tebi tvoja bogata teorija, ti arje prvo zase poskrbi, potem meni nasvete talaj. Tvoja kobila je namreč bosa…
Sploh pa potem nasvet ene “svetovalke” spodaj:
Tukaj nekaj manjka: sta se vidva že v štartu sploh pogovarjala o vajinem odnosu? Sta opredelila ta odnos? Sta se oba izjasnila in dorekla, da sta par?
Ta je pa ubrisana 100%! Da mene dedc v štartu posedi in zahteva odgovor v zvezi z zvezo, da naj se izjasnim pa te fore… pa jaz bi krepnila od smeha in bi se ga v bodoče v loku izogibala. Mislim, svašta res…
Tega ne vem, če je to za njo nova situacija. Saj sta oba stara blizu 30. Prav tako je bila z njim eno leto in je očitno ni motilo to, da se ga je občasno napil, ampak le to, da je bil takrat ljubosumen.
Zato menim, da tudi sama nima nekih moralnih vrednot, saj je bila z njim zaradi njegovih lepih besed in verjetno zaradi finančne koristi.
Marsikaj je torerirala in ženska, ki ima razčiščene zadeve v glavi, tega ne bi prenašala eno leto.[/quote]
Uff, kakšno moralistično sranje, pardon, posploševanje – njene moralne vrednote si postavil pod vprašaj, ker so jo motili njegovi ljubosumni izpadi, ne pa to, da se je občasno napil, ko sta žurala? Vem, da ne piješ alkohola, ampak po tem ključu soditi človekov splošni moralni stav, je pa absurd.
Po čem pa sklepaš, da je bila z njim (verjetno) zaradi finančnih koristi? Ona, visoko izobražena, z dobro službo, on z s.p.-jem, ki mu znese? Navsezadnje je bil on tisti, ki je živel v njenem flatu, ne ona v njegovem… A je res tako fino ljudem nalepke limat?
Nič, pozdravi harekrišno… 😉
Daj Matjažko, spravi se stran od računalnika, pa naprej kopat krompir. Kaj boš ti nam predaval o ženskah, samozavesti in kako naj bi se moški obnašal do njih, ko pa je že vsem jasno, da si povsem brez izkušenj. Zate so leksikoni, kar se dogaja zunaj, pa poslušaš od drugih, namesto, da bi še kaj iz prve roke spoznal.
Pa dobro Margot, nimajo vsi tako spretne obrazne mimike in sposobnosti branja le te, da bi se sporazumevali brez besed, kot ti. 😉
Seveda ne delite, saj nimate česa deliti. Se pa veselo hranite z izpovedi drugih in jih cefrate. To je pač vaš skrajni domet.:)[/quote]
Ammmm, v čem si ti toliko drugačen? Ne vidiš, da smo si “očitno” enaki v t.i. hranjenju? Vidiš, kam daleč te je zaneslo. Celo oči si zatiskaš in lepiš s plastelinom. Ne igraj se.
Vsak si kdaj želi miru in trenutkov zase, to je samoumevno. Saj nismo klopi, da nas ne moreš več odstraniti, razen s fizično močjo:)). Jst razumem, da niso vsi za vse. Ljudje, ki si ne želijo neposredne bližine drugih, naj ostanejo samotarji, ker sicer bodo zamorili še vse tiste okrog sebe, ki niso nič krivi in so se meni nič, tebi nič znašli v samotarjevem objemu, ko je imel trenutke alkoholne slabosti. Pusti ga (jih), ker so sami sebi najboljša in predvsem samozadostna družba. Naj trpijo:)).[/quote]
Ne ne, ne razumeš ti tega. To ni, da si kdaj pa kdaj rad sam. ://
Komplicirano, ampak jaz ga razumem.
Vsak si kdaj želi miru in trenutkov zase, to je samoumevno. Saj nismo klopi, da nas ne moreš več odstraniti, razen s fizično močjo:)). Jst razumem, da niso vsi za vse. Ljudje, ki si ne želijo neposredne bližine drugih, naj ostanejo samotarji, ker sicer bodo zamorili še vse tiste okrog sebe, ki niso nič krivi in so se meni nič, tebi nič znašli v samotarjevem objemu, ko je imel trenutke alkoholne slabosti. Pusti ga (jih), ker so sami sebi najboljša in predvsem samozadostna družba. Naj trpijo:)).[/quote]
Ne ne, ne razumeš ti tega. To ni, da si kdaj pa kdaj rad sam. ://
Komplicirano, ampak jaz ga razumem.[/quote]
Potem sta večino časa OBA sama? Možno ja. Če se najdeta dva in jima je to sprejemljivo…pa naj.
Forum je zaprt za komentiranje.