Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo je “bad boy”?

Kdo je “bad boy”?

Je zanimivo, če te zanima psihologija. 🙂 Je pa tudi dokaj preprosto in razumljivo, če te res zanima. Mladi in neizkušeni ljudje so pač pogosto neiskreni (predvsem do sebe) in so bolj, kot spoštovanja, željni pozornosti ozioroma občutka, da so zaželjeni. Ženske se tako prepustijo tem občutkom, hkrati pa upajo, da bodo tudi spoštovane. Vendar, spoštovanje se pridobi drugače, resen, stabilen odnos pa tudi. In tega se pač morajo naučiti zgrda. Sicer pa, saj so tudi malo uživale, ni bilo prisotno le grdo, če smo iskreni.[/quote]

In ko se to dogaja vezanim ženskam v času njihove največje spolne prebujenosti, recimo tam pri 35 ali 40+ in ob tem niti malo ne pomišljajo, da bi menjale stalnega partnerja?[/quote]

Aja, matematično je to določeno do 5 let natančno. V katerem rumenem tabloidu si to bral, da prečekiram? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nimam! Pa kaj? Koji si ti kuratz, da boš meni to naprej metal? A ti maš o vsem pojma? Nimaš! Torej nehaj nakladat in folku kr naprej pamet solit o stvareh, za katere si priznal, da jih ne počneš![/quote]
Tudi jaz nimam o marsičem ampak o tistem vsaj molčim, meni ni problem priznat. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In ko se to dogaja vezanim ženskam v času njihove največje spolne prebujenosti, recimo tam pri 35 ali 40+ in ob tem niti malo ne pomišljajo, da bi menjale stalnega partnerja?[/quote]

Aja, matematično je to določeno do 5 let natančno. V katerem rumenem tabloidu si to bral, da prečekiram? :)))[/quote]

Večni teoretik, ki bi raje kar naprej bral kot nabiral praktične izkušnje.

Matjažko spet pošolan. Mater, a ima ta človek sploh še kaj v glavi ?

Tega ne vem, če je to za njo nova situacija. Saj sta oba stara blizu 30. Prav tako je bila z njim eno leto in je očitno ni motilo to, da se ga je občasno napil, ampak le to, da je bil takrat ljubosumen.
Zato menim, da tudi sama nima nekih moralnih vrednot, saj je bila z njim zaradi njegovih lepih besed in verjetno zaradi finančne koristi.
Marsikaj je torerirala in ženska, ki ima razčiščene zadeve v glavi, tega ne bi prenašala eno leto.

Nimam! Pa kaj? Koji si ti kuratz, da boš meni to naprej metal? A ti maš o vsem pojma? Nimaš! Torej nehaj nakladat in folku kr naprej pamet solit o stvareh, za katere si priznal, da jih ne počneš![/quote]
Tudi jaz nimam o marsičem ampak o tistem vsaj molčim, meni ni problem priznat. :)[/quote]

Torej se že enkrat nehaj delat pametnega o avanturah, seksu izven zveze….Bi bil čas.

Pa daj postani že enkrat uspešen pri ženskah. Naj ti pomagam, vun iz bajte bo treba it, malo od kište.

Razlog, zakaj ženske padajo na “bad boye”, pa je precej banalen. T.i. “bad boye” ni strah izraziti svoje osebnosti. “Good guy” bo v kontaktu z žensko taktično previden, zadržan in sramežljiv. In to bo žensko odbijalo. Kaj pa naj si počne z jajčkotom, ki se boji lastne sence. “Bad boy” jo bo mimogrede mogoče malo užalil, zafrkaval, malo bo ciničen, zafrkantski, vse bo obrnil na štos. Ampak ta njegova samozavest izraziti samega sebe ji bo všeč. Sej bo vedela, da si od njega ne more obetati dolgoročnega srečnega družinskega življenja, ampak mogoče tega niti ne bo pričakovala.

Druga stvar je v tem, da se bad boy ponavadi nahaja tam, kjer mlade lepe ženske so. V soboto zvečer zunaj, popoldne v fitnesu itd. On ne govori “lokali niso zame”. In ker je skoz v stiku z ženskami, je že tu v prednosti pred t.i. “pridnimi fanti”.

Kaj pridnim fantom sploh ostane. Bolj malo. V glavnem ona-on in podobne variante. Tam pa ženske tudi niso kaj dost zadovoljne s ponudbo, to so že tukaj izpričale. Dobri fantje tudi niso pristaši fitnesa, ker je to za njih neumno napihovanje, niti lokalov, niti pristopov v živo, sploh čez dan ne. To so tudi na tem forumu že izrazili skozi svoje skeptične poste.

Slovenci, ki se ponavadi označujejo za “resne”, so dost asocialen folk. Nežurerji so asocialni. Velja za oba spola. Zato se silno težko srečajo med sabo. Tudi na internetu, ker ženska na portalu med 300 posti res težko izlušči, kdo je čudak, kdo pa samo sramežljiv.

Zaradi mene so lahko vse ženske vaše, dragi “pridni fantje”. Če nimate uspeha pri njih, nisem jaz kriv.

Znate se pa fajn potolažit med sabo in si držat štango, to pa ja. Tudi to je nekaj.

Bad boyi so direktorji cirkusa, nastopači v areni. Ko pade zavesa, vidiš njihovo nesamozavest, slabo samopodobo, frustracije, agresijo in še in še. Seveda imaš kaliber žensk, ki padajo na takšne lutke, ker so same dokaj podobne ali se pa šlepajo na fejkano podobo, ki pade takoj, ko ni več občinstva.

To že, ampak še vedno, take se ne pritožujejo. Ali se? :)[/quote]

Morda včasih – čez svojega “uradnega” :-)[/quote]
Če pa si zgoraj napisal, da je zadovoljstvo popolno, zakaj bi se potem pritoževala? Nekaj te je zmedlo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi jaz nimam o marsičem ampak o tistem vsaj molčim, meni ni problem priznat. :)[/quote]

Torej se že enkrat nehaj delat pametnega o avanturah, seksu izven zveze….Bi bil čas.[/quote]
To so pa stvari, ki jih poznam s strani psihologije in o njih rad kaj povem. S čim točno se pa ne strinjaš?

Tvoja predstava o teh stvareh je kot moja o šraufanju avtov..))))

Neumno je, če misliš, da je to lastnost le bad gaya in ne tudi good gaya. Oprosti, ampak vse zgoraj naštete lastnosti si komot pripišem. Bad guy se od good gaya razlikuje predvsem po tem, da eden govori tisto, kar čuti, drugi pa tisto, kar ve, da mu bo prineslo določen “uspeh”. Se pravi, eden glumi, drugi je pa iskren. V tem je glavna razlika med obema. Ni pa tako preprosto, določenim vprašanjem med dvema se ob neizkušeni ženski lahko izogneš tudi tako, da na nek način ostaneš iskren še naprej, saj naivna ženska še ne zna preizkusit moškega, če je pravi zanjo. To govorim za primere, kjer ženska želi resnost, moški pa le kratko avanturo. Tam, kjer oboji iščejo le avanturo, teh težav ni, ampak takih je zelo malo, vsaj pri ženskah.

Ali obstaja kakšen način pristopa, ki ga ti nisi na široko skritizirala. Od pristopov sredi dneva naprej.

Ponavadi pa ljudje itak padajo na to, kar najbolj kritizirajo. No, ti mogoče ne, za računalnikom ers težko koga srečaš.

Tvoja predstava o teh stvareh je kot moja o šraufanju avtov..))))[/quote]
Ziher si mehanik. 🙂

Ali obstaja kakšen način pristopa, ki ga ti nisi na široko skritizirala. Od pristopov sredi dneva naprej.

Ponavadi pa ljudje itak padajo na to, kar najbolj kritizirajo. No, ti mogoče ne, za računalnikom ers težko koga srečaš.[/quote]

Tvoj pristop in opis bad boyev vidim kot posledica tega, kar sem napisala. Gre za slabšalno obliko, ki se uporablja kot prispodoba zgoraj že omenjenega lika moškega. Ti vidiš v tem nekaj uauuu, to so zate top moški, ideal, ki si ga želiš doseči. Pač ne razmišljam enako, se boš že moral sprijazniti.

Od kod ti te ideje. Jaz samo opažam, da ti počez skritiziraš vse možne oblike pristopov, ki se tu omenjajo. To je vse.

Tudi jaz opažam in vidim samo tvoje kritike.

Jaz sem ljudomrznik, kaj ti ni jasno. babe mi grete na živce, večina tipov še bolj. najbolje se počutim, ko sem sam.

Ampak to je moj lajf, moja prioriteta, tvoja pa očitno ne. Ne primerjaj se z mano. Pa še vedno kritiziraš vse možne pristope in si zelo negativistična. Jaz sem lahko negativističen, kolikor hočem. Jaz nočem tečne babe v svojem stanovanju, niti zoprne mularije, niti hvala bogu kosil pri tašči.

Ti pa to hočeš. zato se malo potrudi, iti moraš moškim nasproti. Biti moraš malo bolj ljudska, manj zadrta. treba bo kdaj v disko, na kakšno veselico, nekam kjer so moški. V gostilno npr.

Lahko pa greš na ona-on , daš gor sovj profil, bodo ziher kandidati.

Počni, kar hočeš, samo az božjo voljo naredi končno že odmik od stanja, v katerem se nahajaš.

Prvo naj se ti globoko zahvalim za tvojo neskončno skrb zame (vidiš, da nisem vedno zadirčna).

Zdaj pa…ne me imeti za norca. Moj lajf je moj lajf. Tako kot je tvoj le tvoj, pa magari ves čas hodiš s stisnjeno ritnico in povešeno ustno šobo. Težko sem bolj kritična in negativistična kot ti. Saj to se opazi. Si pač zagrenjen, podmukli tip, s specifičnimi lastnostmi. Že taužentkrat si povedal, česa nočeš. Zakaj mi to razlagaš? Saj veš…tvoj svet je le tvoj.

Kaj za vraga se greš, da meni pišeš napotke, kako naj se obnašam, kakšna naj bom, kdo naj bom, katere cilje naj si zadam? Ne hodim v čredi, zato me ne potiskaj v kalup tvoje fiktivne množice. Moje stanje je džabest, ne potrebujem odmikov, da se bom dobro počutila. Ti se pa zaradi mene prestavljaj kolikor hočeš.

Tvoje stanje je đabest ja. Ti, ki si tukaj zasmehovala vse možne pristope tipov, od kulturnih sredi dneva, do večernih. Potem boš pa ti meni tu kokice prodajala, kako ti mimogrede spoznavaš fajn moške. Daj no. Pa kaj misliš, da sem budalo, da bom temu verjel.

Ne čutim potrebe, da bi te prepričevala, kaj je dejansko stanje in kaj absolutno ne. Tvoje mnenje je zasnovano na podlagi tega, kar si prebral (s primesjo neizpodbitnega dejstva, da sem ženska) in si zacementiral podobo o virtualnih ikonah. Nočem, da ješ tuje kokice. Mene zabava, kako skačeš v luft in me “vabiš” naj vstopim v pravi realni svet:)). Zdaj pa se posveti Markotu in ostalim virtualnim moškim, kjer še vidiš kanček upanja, da se mečeš s svojim prepričevanjem, vsiljevanjem, neskončnim vedenjem o Marsu (čez Venero si naredil že križ, ker so ti ženske prepovedale vstop).

To si pa lepo napisal. Pametno in pošteno od tebe je, da si sam, če si res tak. Samo meni se ne zdiš tako zelo grozen.

To si pa lepo napisal. Pametno in pošteno od tebe je, da si sam, če si res tak. Samo meni se ne zdiš tako zelo grozen.[/quote]
Marko, če je tako ga pa vzemi k sebi domov….. 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Aja, matematično je to določeno do 5 let natančno. V katerem rumenem tabloidu si to bral, da prečekiram? :)))[/quote]

Večni teoretik, ki bi raje kar naprej bral kot nabiral praktične izkušnje.[/quote]

Aha, “rumene praktične izkušnje”, ker le te dajejo matematično točne izsledke, cifre, intervale, predalčke. 😀
Komaj čakam, ko se bodo njena 34-leta prevesila v 35-a, ker to bo bomba, ker tako piše v “praktičnih cajtungah”! 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close