Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo je “bad boy”?

Kdo je “bad boy”?

Meglo? :))[/quote]
Tipicen brezvezni komentar glavnega flancarja mona, lol.

Meglo? :))[/quote]
Tipicen brezvezni komentar glavnega flancarja mona, lol.[/quote]
Šale na svoj račun pač ne a?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kakšne podatke pa bi morala navesti ?
Z zadnjim stavkom je povedala kaj ji je pomembno. In on ji je prav tako s pomočjo denarja dajal pozornost in nek občutek varnosti ter potrditev tega, kar je njej pomembno.
In tvoje podobne izkušnje z lažnivci, so tisto, kar ti daje razlog, da se v tej zgodbi najdeš.

Tipicen brezvezni komentar glavnega flancarja mona, lol.[/quote]
Šale na svoj račun pač ne a?[/quote]
Kaj pa, če imaš izredno slab humor, ki ga noben ni sposoben poštekat ?

Kakšne podatke pa bi morala navesti ?
Z zadnjim stavkom je povedala kaj ji je pomembno. In on ji je prav tako s pomočjo denarja dajal pozornost in nek občutek varnosti ter potrditev tega, kar je njej pomembno.
In tvoje podobne izkušnje z lažnivci, so tisto, kar ti daje razlog, da se v tej zgodbi najdeš.[/quote]

O, svašta… Ja, očitno je človek, ki napiše, da ima dobro službo in jasne cilje, avtomatično materialist. Bravo!

In Robi, izkušnje s patološkimi lažnivci mi kvečjemu omogočajo, da tiste, ki se znajdejo v njihovih mrežah, razumem (kar je še kar nekaj korakov stran od tega, da bi se z njimi poistovetila, ampak džabe tebi to razlagat), poleg tega pa se po zaslugi teh izkušenj lažje izognem vnovičnemu zgubljanju časa s podobnimi primerki. Ti pa kar obsojaj in lepi etikete, če to v tvoje življenje prinaša srečo in pomirjenost s samim seboj.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Saj nisem napisal “z njimi”, ampak s to žensko, ki je bila žrtev lažnivca.

Tako mi pač deluje, ko sem prebral zgodbo. Način pisanja, njene izkušnje…Če to vse skupaj sestavim, dobim vtis, da je materializem razlog, da ni videla jasne slike in da je bila naivna.
Preprosto povedano, ne more biti veliko drugačna od njega, ker potem ga sploh ne bi poznala.

Saj nisem napisal “z njimi”, ampak s to žensko, ki je bila žrtev lažnivca.

Tako mi pač deluje, ko sem prebral zgodbo. Način pisanja, njene izkušnje…Če to vse skupaj sestavim, dobim vtis, da je materializem razlog, da ni videla jasne slike in da je bila naivna.
Preprosto povedano, ne more biti veliko drugačna od njega, ker potem ga sploh ne bi poznala.[/quote]

Robi, tvoje bralno razumevanje je fuč.

tiste, ki se znajdejo v njihovih mrežah = ženske, ki so bile žrtve lažnivca

Deluje ti pa tako, kot hočeš, da bi le zadostil svojo potrebo po tem, da se moralno postavljaš nad druge. Evo, tak vtis sem pa jaz dobila. Pa ne samo tokrat.

Zdaj pa najbolje, da se grem kar prostovoljno javit v zapor, ker poznam morilca. In po tvoji logiki (?) ne morem biti dosti drugačna od njega. Jao, kakšne nebuloze…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ni treba v zapor. 🙂
Samo življenje nam veliko več pove, kot želimo videti.

Noben odnos, kaj šele intimen, ni utemeljen na naključju, ampak zgrajen na tem, kar partnerja v njega s sabo prineseta.
Brez skupnih interesov, ni odnosa.

Si pač dobila. Zaradi tega pa te res ne bom obsojal. Vsak ima pravico do svojih vtisov in mnenj.

Šale na svoj račun pač ne a?[/quote]
Kaj pa, če imaš izredno slab humor, ki ga noben ni sposoben poštekat ?[/quote]
Mogoče imam tako naprednega, res je. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zanimivo branje za analitično nagnjene:
Dads_or_cads_Womens_strategic_decisions_in_the_mating_game

mating-choices-women-act-like-herd-judging-mens-desirability

open-hypergamy[/url]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [i]"It is by caffeine alone I set my mind in motion. It is by the beans of Java that thoughts acquire speed, the hands acquire shakes, the shakes become a warning. It is by caffeine alone I set my mind in motion."[/i]

To je za Markota. Samo kaj, ko ne zna angleško govorit, ubožec 🙁

Noben tip, ki ne zna z babami, ne bo nič bolj uspešen, ker bo nekaj prebral. prvič, ker se mu bo zdelo čist mimo, drugič, to maš v sebi, ali nimaš.

Ni vsak za to. Večina ni. Večina tiipov nazadnje itak pristane v neki klasični family provajderski vlogi.

Tudi te zgodbe o jebachih, ki so postali jebachi, ko so si zagotovili eksistenco, so bolj bose. Kdor ni za to, temu tudi ne vem kak družbeni položaj ne bo pomagal. Ja, na osnovi eksistence bo dobil žensko in bo provider, to je pa tudi vse. Tip, ki je jebach, je bil to že, ko je bil brez denarja. To, da znaš babe dobro obračat, je v bistvu naraven dar. Kolarov igra za Manchester City in služi milijone, pa mu je nekaj obična kafanska pevačica zabila debelo kajlo v rit, ko jo je nekaj pecal preko sms. Tip pač ni za to in tu tudi težek keš ne pomaga.

Bukowski je bil težek luzer in pijanec in je kr naprej za šport kavsal babe. To je to, kdor ima to v sebi, ima. Nič ne rabi nobenega videza, statusa, denarja. To pecarjenje na dolge proge inpodobno je sve bolj domena tipov, ki bi radi bili, kar niso.

Mah, bolj je problem to, da ti, ki niso dovolj talentirani za to, se niti prisilijo ne, da bi se kaj izboljšali na tem področju. Se že v štartu vdajo in si rečejo, to ni zame. To branje knjigic, poslušanje zgodbic drugih, jih nikamor ne pripelje. Treba je vn it, v akcijo in trenirat. Čim več punc zaustavit in delat na samozavesti.

Če ima tip problem že en kavs dobit, ne bo nikol jebach. za takega je najboljše, da se čimprej sprijazni, da je lahko samo “taresni”, če že hoče kaj z babami imet.

Če je nekdo jebach, je težko še kaj drugega. To je in tukaj se konča. T.i. “taresni” so pa lahko dobri jebachi (pri svoji ženski) in imajo še takšne lastnosti, da se imaš z njimi prav luštno za na dolgi rok (in ne le tistih nekaj skopih uric sexa). Jebach, ki zna samo to, dela na kvantiteti. V čem je smisel neskončnega štetja?

In kje je tvoj jebach, da se namesto z njim, z nami po več ur ukvarjaš ?

Kaj ti ni jasno, Fish? Zivljenje je, da ga uzivamo. Enkrat ribo, drugic kuro, tretjic kravo, cetrtic prasico. To smo moski. Zenske ste malo drugacne. Se tisti, ki bi ali ze imajo eno resno, bi z uzitkom pomalcali kaj drugega po nekem casu. Ce ne, je razlog ponavadi v pomanjkanju priloznosti in/ali dejstvu, da to ne bi bilo po godu partnerki.

Drugace pa, skoraj vse na tem svetu se da nauciti, priuciti, natrenirati, itd. Samo kaj, ko je v to treba vloziti dalec prevec truda, da bi vecina tudi priblizno v tem uspela. Npr. iz PUA scene je znano, da je marsikateri danes ze kar slavni osvajalec zacel kot dolgoletni zafrustrirani devicnik. Eni na pot preobrata stopijo namenoma. Kaksnemu pa se cisto organsko stvari poklopijo.

Kdaj se boš nehal zanimati zame? Zasopel si.

Ja to je sicer res samo ti “taresni” bojo v svojem življenju imeli samo eno ali dve ženski…meni osebno nebi to dišalo da sem bil samo z eno ali dvema ženskama moja bodoča pa z nevm koliko moškimi pa da me na koncu še vzame samo zato ker sem na papirju najbol logična izbira za skupno življenje…nevem za mene je to dost žalostno…izpade kod da ženska izbere tega tipa kot ena last resort opcija.
Rajše hodim okol pa spim z čim večimi ženskami pa se mam fajn…pa si potem eno najdem tam pri 30ih pa i ustavrim familijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close