Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo je “bad boy”?

Kdo je “bad boy”?

Debeli ponavadi niso brezposelni. Za to, da se je začel zanemarjat si je pa čisto sam kriv.

Večina vara uglednih, dobro situiranih moških, ker imajo 10x večjo priložnost, saj se nekateri spotikajo ob ženskah, ki se “mečejo” za njimi. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Še moja .
Nazadnje, ko mi je bil Badboy všeč (no ok, zatreskana sem bila vanj) je bilo v sedmem
razredu osnovne šole.
In če zdaj pomislim, je bilo zato, ker je bil edini od fantov, ki se je resno s puncami ukvarjal :-))))
Tko da…je neki na tem.
Če hoče met renome, pol je treba neki truda vložit v to, fejkat, nakladat, osvajat, se matrat…
ne pa sam postavat v kotih pa pir žulit…(kot ostalih 99,9%)

Ja kaj pa jaz razlagam tukaj že lep čas, teoretiki pa trdijo, da nimam prav?

Kako prikupno, podala si primer iz osnovne šole.

Kako prikupno, podala si primer iz osnovne šole.[/quote]

Ja. Prvič paše v tale nivo foruma, drugič pa od sedmega razreda dalje nisem več trzala na
badboye….

Ja kaj pa jaz razlagam tukaj že lep čas, teoretiki pa trdijo, da nimam prav?[/quote]

Seveda imaš prav.

Vidim, da si se poistovetila z žrtvijo. Zato poskušaš na vsak način poveličevati to žensko. Jaz pa mislim, da je ta moški bil čisto pravi za njo in ona ni brez razloga (kaj šele po pomoti) bila z njim eno leto.
Hočem povedati, da si nista tako zelo različna, kot želi ta ženska prikazati.

Briga mene za Harekrišno in ostale ovčke. :)[/quote]

Res, poveličujem jo? Iz podatkov, ki jih je podala, nikjer ne razberem, da bi imela od njega kakšno omembe vredno finančno korist, zato sem tudi vprašala, po čem to sklepaš. Odgovor še čakam, kajpada. 🙂
Tudi s tem, da sem se poistovetila z njo, se ne strinjam, čeprav se trudim “trenirati” empatijo. Bolj gre za to, da sem imela kar nekaj izkušenj s patološkimi lažnivci (bivši prijateljičin mož, sodelavec, sošolka v srednji šoli), zato vem, da eno leto niti ni neka dolga doba, da dojameš, kaj se dogaja. Še najdlje traja v primerih, ko so “žrtve” prve mesece še vse zaslepljene od zaljubljenosti.
Če prej nisi imel izkušenj s partnerjevimi ljubosumnimi izpadi (ki se ponavadi ne začnejo takoj, ampak postopoma), najprej itak ne znaš ustrezno reagirati, še posebej, če nisi pretirano vešč postavljanja mej.
Čakaš, upaš na to, da bo bolje, spremeniš svoje vedenje, lahko tudi stil oblačenja, da ja ne boš preveč izstopal, v hujših primerih pristaneš na izolat od prijateljev, družine, saj pri patološkem ljubosumju ne gre več za to, da ti konkurenco predstavljajo samo pripadniki tvojega spola, ampak vsi, ki terjajo pozornost od tistega, ki ga poskušaš prikleniti nase…
In če je človek dovzeten za učenje, mu bo tak odnos izvrstna lekcija za naprej, in ja, mogoče bo avtorica na neki točki svojega življenja lahko rekla, da je potrebovala točno tega človeka in točno tako izkušnjo, da se je naučila, do kod segajo njene meje. In jih bo v prihodnjih odnosih znala tudi postaviti in uveljaviti.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ne razumem tvoje poante. A je kdo rekel, da je bad guy vedno in do konc življenja zaposlen in postaven? To je bolj osebnostni značaj, ki človeka tako kot vsakega drugega lahko pahne v kako krizo, droge ali kaj podobnega. Lahko je začasno, lahko je pa dolgotrajno. Njegov odnos do žensk se verjetno še vedno ni spremenil, se je pa morda odnos žensk do njega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako prikupno, podala si primer iz osnovne šole.[/quote]

Ja. Prvič paše v tale nivo foruma, drugič pa od sedmega razreda dalje nisem več trzala na
badboye….[/quote]
Ja lej, ne končajo vsi “sedmega razreda” tako rano, kot ti. Eni ga nikoli ne izdelajo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In kam si ti to napredovala. Še vedno si na ulicah ogleduješ tipe in jih ocenjuješ z modnega stališča.

In kam si ti to napredovala. Še vedno si na ulicah ogleduješ tipe in jih ocenjuješ z modnega stališča.[/quote]

Ne z modnega. Jasno, da pivski trebuh iz razvlečena obledela reklamna majca nista
seksi. OK, meni nista seksi. Če pa vidim res njami moškega (ker se redko zgodi), si
prinesem stol, limonado in ga gledam. Brez sramu 🙂

Pa kje se ti to potikaš, da vidiš same debeluhe v razvlečenih majcah?

@skela

vidiš tisto, kar želiš videti (podzavest pa to…) :-)))

Doma je, enkrat prejšnje leto je bila zunaj.

Marko si je ze v uvodnem postu “definiral” neko verzijo bad boy-a na osnovi svojih prepricanj, da si lahko le nezdrav um zeli uzivaskega zivljenja z mnozico lepih deklet. 🙂

Kje sem pa napisal, da je to nezdrav um? Kaj takega si lahko samo nezdrav um namisli. 😉

Dater, ne delam jaz za farmacijo. Ne bom ti nič ponudil, da ozdraviš, ne se bat. 🙂

Kaj bi se jaz bal. Govoris o bad boys, kot si jih pac zamisljas. Ne meni, lol.

In kam si ti to napredovala. Še vedno si na ulicah ogleduješ tipe in jih ocenjuješ z modnega stališča.[/quote]

Ne z modnega. Jasno, da pivski trebuh iz razvlečena obledela reklamna majca nista
seksi. OK, meni nista seksi. Če pa vidim res njami moškega (ker se redko zgodi), si
prinesem stol, limonado in ga gledam. Brez sramu :)[/quote]….dokler se ne usedeš poleg stola in se poliješ z limonado…. 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

prinesem stol, limonado in ga gledam. Brez sramu :)[/quote]….dokler se ne usedeš poleg stola in se poliješ z limonado…. :P[/quote]

Tud sede na tleh se da lepo gledat….iz drugačne perspektive….

….dokler se ne usedeš poleg stola in se poliješ z limonado…. :P[/quote]

Tud sede na tleh se da lepo gledat….iz drugačne perspektive….[/quote] 🙂 Itak.
Vsaj dokler ti pogleda ne preglasi bolečina (posledica trdega pristanka) ali se ti pa zamegli pred očmi, ko ti opazovani objekt ponudi roko, da lažje vstaneš….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jest sem vajena trdih…pristankov…opazovane pa raje gledam z razdalje, da proporci pridejo do
izraza….

Domet vecine je gledanje, komentiranje, sanjanje, … Jaz raje “tipam”, lol.

Meglo? :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close