Kdo je “bad boy”?
Saj tukaj ne gre za introvertiranost. Smo zelo radi v družbi, samo smo pa tudi zelo radi sami in nam nikoli ni dolgčas, ker imamo ves čas kaj za početi.[/quote]
Ampak tebi moški vseeno ne gremo na živce, kot to piše “resnicoljub” za ženske 🙂
In od introvertirane osebe lahko pričakujemo več miru, saj bo takšna oseba prav tako rada sama.
Kaj boš metal stran keš za psihologe, če pa imaš tu Robija, ki ti želi pomagat brezplačno. Izkušen guru, ki ima odgovor na vsako tvoje vprašanje.
Juj Robi, jaz sem v stiski, daj pomagaj mi. Vsaka me hoče pofukat, kaj naj ? A naj neham delat sklece na eni roki in samo še navadne, da ne bom imel tako velikih prs ?
O ja, pa so lepotičke ravno tako osamljene, kot manj lepe. zaradi njihove lepote si jih vsi želijo in se jim prilizujejo. Ženske so jim fauš in jih opravljajo. Počasi imajo dovolj nekih brezveznih silnavcev na vsakem koraku. Potem gredo na badoo, twoo, pa gor 20 selfijev v raznih pozah. Če bi bile v lajfu srečne, ziher ne bi tega počele.
Saj tukaj ne gre za introvertiranost. Smo zelo radi v družbi, samo smo pa tudi zelo radi sami in nam nikoli ni dolgčas, ker imamo ves čas kaj za početi.[/quote]
Ampak tebi moški vseeno ne gremo na živce, kot to piše “resnicoljub” za ženske 🙂
In od introvertirane osebe lahko pričakujemo več miru, saj bo takšna oseba prav tako rada sama.[/quote]
O greste, greste! :))) Pa ženske tudi :))
Ne vem odkod so zdaj prišli teli introvertirani vmes? Nimamo z njimi nobene veze. Samo kadar smo sami nam ni dolgčas, nismo obupani, lahko smo sami dneve, mesece, leta ….
Vsak si izbere svoj način lajfa in prav je tako.
Bi pa rekla za vsi ki varate, da ste eni revčki, ker varajo v glavnen nesamozavestni ljudje, ki rabijo non stop potrditve. Poznam jih kar nekaj – eni/ene zgledajo vredu, eni bedno – ampak vsem je skupno to, da so nesamozavestni. Poznam nekaj tipov, ki varajo in sem prepričana, da je žena 100-odstotna da tega ne počenjejo. Zakaj? Eden je grd kot strela, eden ima manjšo hibo, eden luskavico po celem telesu – žene pa zgledajo kar ok.
Tako da jaz če bi bila moški se s tem ne bi hvalila.
Po tvoje itak vsi premalo ven hodijo, s teboj na čelu, da se ve. Ker, če bi več ven hodil, se ne bi obremenjeval s tem, koliko mi kam hodimo. 🙂
Ne vem no, na badooju sem že bil in se mi nobena ni zdela ne vem kok lušna. Če pa se že najde kakšna dobra vmes se pa ponavadi gre za fake profil.[/quote]
A če ne odpiše, pomeni da je fejk? 🙂
Ne vem če je, ker to sploh ni pomembno. Pomembno je, da se o tem debatira, vsaj zame. Pljuvanje prav tako ni bilo v planu, če se ga že kje videl. Bolj debatiramo, analiziramo določen tip ljudi, se spoznavamo v bistvu. Samo zato, da bi se bolje razumeli. 🙂
Logično, če si pa napisal VI, to pomeni, da si mislil vse, ki smo tukaj. Ti si se pa očitno zagledal na čelu nas. 😉
Iz najstniskih let se pomnim enega bad boy-a. Sploh ene hecne zgodbe. 🙂
Z druzbo smo kartali. V sosednji sobi (zaprti z vrati) pa je bila miza za ping pong. In nas pride tip vprasat, ce lahko eno nazge na ping pong mizi. Potem pa cez minuto vstopi z “zrtvico”, vsa posramljena z glavo dol, lol, ker smo se vsi vsaj na videz poznali. Damo muziko na glas. In to je to. Cez nekaj casa se vrata odprejo. Vidimo tipa kako si slic zapira, lol, punca pa se je kar cez okno ven pobrala, lol. Ta jih je kar nekaj podrl.
Fast forward 10 let. Vidim tipa. Debel. Baje brezposelen. Nic kaj impresivno ni deloval.
No, teoretiki, kje so vasi bad boys?
Forum je zaprt za komentiranje.