KDO IMA PRAV?
darwindarko, 13.11.2023 ob 18:07
CrazY FroG ?, 13.11.2023 ob 17:56
darwindarko, 13.11.2023 ob 17:49
darwindarko, 13.11.2023 ob 17:46
CrazY FroG ?, 13.11.2023 ob 17:19
darwindarko, 13.11.2023 ob 16:55
grenivka neprijavljena ??, 13.11.2023 ob 16:49
pomoč819, 13.11.2023 ob 16:27
Mogoče bi bilo pametno da si najdeš pomoč glede svoje obsedenosti s pobijanjem ljudi.
Morda pa ti lubika rabiš pomoč ?
Potrebuje vzgojni tretman in taki, ki ga iščejo ga dobijo prej ali slej. Narava, svetovno dogajanje bo poskrbelo za to. Pred smrtjo se bodo mnogi spreobrnili v svojih podlih namembnostih. Vse to kar izreka OSTAJA z njim. NJO. Nikamor ne gre. Tako, da naj si daje “duška”. Takšni so debili, ne vedo, nimajo zavedanja PRAH SI V PRAH SE POVRNEŠ.
Odličn zapis. Prah si v prah se povrneš, ne dviguj se nad to zmogljivostjo po nepotrebnem.
Grenivka a kr boksnu te je in torbico trgal.. jebem.tiš ta je pa opasna.. si ga vsj ugriznla nazaj?
Ti tudi. Drži se svoje strani trolov.
Ljudje mislite, da so dvoje vrat. Prav imate.
Vendar niste v stanju zavedanja, da so pred vrati stopnice.
Tako, da tisti, ki mislite, da se boste po vetru, ko bo pihal drugače, lahko k drugim vratom proti katerim se namenjate se obračali se motite, saj je proti drugim vratom naprej treba prehoditi stopnišče, sama hoja pa zahteva čas in trud.
Drži se svojih, VSI SE DRŽITE SVOJIH in po svojih boste tudi deležni tistega, kar vam pripada.
za Crazy frog
Čak, da markerje kupim in podčrtam ključno. Težka snov za ena vrata. Sm bolj za atrijsko zasnovo videt??
Ej….glupa si. Skačeš iz enega travnika na drugega kot trapasta KOZA.
Duhovičiti, da bi izpadla pametna je GLUPO. Preveč žensk vas to počne.
NASVET: Če človek nekaj ne ve je bolje zanj,da molči in se uči ne pa, da se vmešava s svojim neznanjem povsod, ker ima pač možnost, da se vmeša.
Darko, to ne piše CF. Čudna je ta povezava z Milanom. Nekdo ji jemlje vzdevek ali pa je pokazala svojo stran.
Pusti to vse skupi.
CrazY FroG ?, 13.11.2023 ob 17:37
Jaz vem☝️, 13.11.2023 ob 16:29
CrazY FroG ?, 13.11.2023 ob 16:18
Jaooo.. ogrožen se počutiš sam zrt imetja al kaj. Še kavo z nasmeškom na obrazu ob 2h skuhaš nepričakovanemu gostu, ponudš mu copatke.. to je čist normalno..
??? Dons je na psihološke teme prešaltal. Včeraj je še bil v covidu in potem v zaroti nuklearnih tehnologij.☝️
Daj.. se bova še kaj naučila no ?.
Ja, da žretje Urana me škodi 😀
darwindarko, 13.11.2023 ob 18:16
Sej je ne sovražim, niti nimam osebne zamere, le nasvet, da naj se strezne.
Kakšen nasvet če se norca dela?
No.. to ni fer, ko pišem kaj daljše, da bi blo razumljivo tut tistim, ki me nočjo ne odda komentarja. Darwin mava že zgodovino an. In pogosto si tečn. Sm pč js tut. Se pa ne skrivam za anonimkam. Če bi ti hotls ugajat, bi pč kimala. Js se ne pretvarjam? in sm kakršna sm, zate se spreminjala ne bom. Sm ti že davnej rekla, da ne grem med amiše po travci plesat! Vem js kaj tebe boli.. a je.bat ga. Vseeno nimaš pravice s to otročjo držo žalit vsepovprek.
Grenivka vilo in dva bazena..
Robi tvoj prispevek ima vezo z začetnim postopm kje? In ne ne drkam, vprašam resno. Predno kdo obrne. Tebe zajebavat mi pa res nkol ni blo. Takrat veš, da tist ni moj nejm?
CrazY FroG ?, 13.11.2023 ob 19:13
No.. to ni fer, ko pišem kaj daljše, da bi blo razumljivo tut tistim, ki me nočjo ne odda komentarja. Darwin mava že zgodovino an. In pogosto si tečn. Sm pč js tut. Se pa ne skrivam za anonimkam. Če bi ti hotls ugajat, bi pč kimala. Js se ne pretvarjam? in sm kakršna sm, zate se spreminjala ne bom. Sm ti že davnej rekla, da ne grem med amiše po travci plesat! Vem js kaj tebe boli.. a je.bat ga. Vseeno nimaš pravice s to otročjo držo žalit vsepovprek.
Grenivka vilo in dva bazena..
Robi tvoj prispevek ima vezo z začetnim postopm kje? In ne ne drkam, vprašam resno. Predno kdo obrne. Tebe zajebavat mi pa res nkol ni blo. Takrat veš, da tist ni moj nejm?
Alo “glupo”, kaj sem jaz žalil? To da sem delil MEM (memi)?
ne seri klamf
Če ne veš kaj počneš narobe in nočeš vzeti nobenega nasveta zares pa čakaj, da te lajf pouči na hard način.
grenivka neprijavljena ??, 13.11.2023 ob 19:23
Zapletlo se je malo pri komentiranju v tej temi. Kaj imam jaz z vilo in bazeni ? ??
Eh hecam se, da mi je viharc dal to. Če tk izpostavljaš. Glej.. men te vaše strani (moji, tvoji) gor dol.. ti si mi čist ok. Štekam, da si nervozna k ti v darwina drezam. Sam men je ta darwin res.. eh.. otročji?? Sorry grenivka. Vem, sm sama otročja, sam mal meje pa more bit? tip je težak. Še dobro, da ga braniš. Js ga neb??
CrazY FroG ?, 13.11.2023 ob 19:23
Čist živčn eiga. Dj boš še anonimno kj dodal, se bom delala kt da nwem. Čeprav pretvarjanje ne obvladam kt ti. Maš o tem kak nasvet? Ostale dobim od drugih in mnogo teh s hvaležnostjo preberem.
Nč živčn. Ne maram butastega sprenevedanja.
Prej si omenila glede kimanja.
Ja glej, ČE JE NEKAJ SKALA in rečem, da je skala in se imaš za pošteno , iskreno, dobronamerno, potem boš pokimala, prikimala in se ne norčevala iz povedanega, kot se kreteni. Nima veze če to jaz rečem pa ti nisem všeč. Nikoli ne bom vsem tudi ti ne. Vendar tudi če tisti, ki mi ni všeč pove resnico mu lahko prikimam in potrdim, ja res je kar praviš.
Jaz ko odprem teme, zbudi se, sram naj vas bo itd, je zato, da bi ljudje pomislili, razmislili ali bi naslov lahko držal ali ne pa povedano pod naslovom tudi. Vsekakor, se kaže EGOIZEM v mnogih izmed vas, ker je vaš ego tako faking visoko v KLETI , da se ne zaveda, da zaradi njega potem ne pride do pravih spoznanj. Ker vam je pod častjo sprejeti resnico od mene, ker zaradi faking ne vem česa mislite, da ste nekaj več ali da niste nekaj manj se potem odzivate debilno namesto, da bi se vprašali o tem kar pravim in po potrebi sami raziskali ali se pozanimali. POSERJEM se na vaš EGO, kot se vi poserjete v temah name s svojimi bedastočami. In kot forumaši ste že zdavnaj pokazali, da ta forum in njegov kontekst ni prijazen in spoštljiv, tako da ne bodite še večji bedaki, kot ste pa da vam boj jaz vedno in povsod s prijaznostjo naklonjen.
Če ne znaš prenesti resnice, če ne priznavaš resnice fack off, ker s tem ne priznavaš ne mene in NE SEBE.
ZBUD SE
CrazY FroG ?, 13.11.2023 ob 19:28
Eh hecam se, da mi je viharc dal to. Če tk izpostavljaš. Glej.. men te vaše strani (moji, tvoji) gor dol.. ti si mi čist ok. Štekam, da si nervozna k ti v darwina drezam. Sam men je ta darwin res.. eh.. otročji?? Sorry grenivka. Vem, sm sama otročja, sam mal meje pa more bit? tip je težak. Še dobro, da ga braniš. Js ga neb??
Heheh ja odkar pomnim imata vidva take debate, se ne mešam v to ?? je pa dobro, če se med komentiranjem uspemo še malo nasmejat, je dobrodošlo ?
Dodajam še za Robija:
ja res je, legalnih kraj nihče ne sankcionira. Tu se krade in trpa v žepe kolikor lahko!
robi9, 13.11.2023 ob 19:25
Moj prispevek ima veze z začetnim pristopom, ker povzema odziv na namišljeno situacijo z nekim roparjem.
Toleranca do roparjev, pomeni toleranco do političnih roparjev. Saj vsi kradejo. Eni legalno, drugi nelegalno. Le tisti, ki kradejo legalno, pokradejo veliko več.
Robi
Ja.. ja.. no ja.. element presenečenja, strah, direktna grožnja.. mata svojo vlogo. Takrat, težko razum vklopiš, ko te panika zagrabi. Ta panika pa izvira ravno iz tega strahu pred izgubo imovine jp. Več k poseduješ, huj je lh.. Pa še država ti pol ne da medalje miru, če rečeš roparju postrezi si in pojdi v miru. Še zasluži poleg, ko morš kaj nadomestit, za delovanje v tem gnilem sistemu. Nwem predvidevam, da je grenivka mela kkšn dokument v torbi. In zihr ji niso dali gratis nadomestne in odlikovanje. Jp deli in vladaj.
ajde no, 13.11.2023 ob 20:10
Vsak vlomilec ima neko orodje ali orožje (v mraku se ne vidi dobro). Nekdo se sprehaja po TVOJEM stanovanju in te po možnosti še napade – kaj boš storil? Zbežal? (recimo da ne moreš) Boš prijel kar koli in tolkel (iz straha) do onemoglosti?
Čista samoobramba! Od kje si privlekel uboj???
“Privlekel” je od tu, če drži:
Po slovenski zakonodaji je dejanje uboja opredeljeno v Kazenskem zakoniku (KZ-1). Če posameznik ubije vlomilca, se obravnava kot uboj, ki je kaznivo dejanje proti življenju. Kazen za uboj je odvisna od okoliščin primera in se lahko giblje med 5 in 30 let zapora. Vendar pa se v praksi sodišča lahko odločijo za milejšo kazen, če obravnavajo uboj kot posledico nujne obrambe, ko gre za situacijo, ko oseba uporabi silo za zaščito svojega življenja ali življenja drugih. V takih primerih je potrebno celovito preučiti okoliščine primera in ugotoviti, ali so bili vsi pogoji nujne obrambe izpolnjeni.
———————————————————-
Vladavina prava slovenske zakonodaje je KOPIRAN FALCIFIKAT. Avtorji Vladavine prava so se zavedali prevare, tisti, ki kopirajo in naprej “proizvajajo” vladavino prava po svoje NE VEDO, kaj sploh počnejo.
V Sloveniji so tako snovalci in potrjevalci, ter vnašalci in potrjevalci vladavine prava DOBESEDNI DEBILI.
Vladavina prava v smislu LEGALNOSTI je nastala preden se je vsak izmed njih rodil.
Tako, danes slovenski narod pa tudi drugi narodi igrajo vlogo LUTK, brez, da bi se sploh zavedali, da so lutke. Prav tako “vladarji” nimajo pojma o tem, kaj se dejansko IGRAJO.
Biti vladar in sodnik celotnim narodom pri tem pa si NAVADNA ČLOVEŠKA RIT z navadnimi človeškimi sposobnostmi je IDIOTIZEM, DEBILIZEM, SATANIZEM, BITI PREKLET.
Ljudje so tisti, ki naj bi bili samoodgovorni. Pri vladavini prava se ta odgovornost prelaga na NEVIDEN SISTEM.
Vladavina prava se je nad ljudmi izrazila, kot mačeha. Ta mačeha je nesposobna, gnusna in manipulatorska.
Ljudje si tako med seboj še vedno počnejo vse, kar jim na misel pride, le da ob tem kdorkoli od njih kaj stori se tam pojavi ta mačeha in si iz nesreče, grozote ljudi, vzame zase korist. Ob enem pa je sama zaščitena z ŽIVIMI TELESI ljudi, da bi se njo ne prepoznalo, kot ZLOBNO ZLOČINSKO IZKORIŠČEVALKO in se jo upepelilo enkarat za vselej.
Dejstva o zaporu, ki mu rečemo država.
darwindarko, 13.11.2023 ob 20:43
“Privlekel” je od tu, če drži:
Po slovenski zakonodaji je dejanje uboja opredeljeno v Kazenskem zakoniku (KZ-1). Če posameznik ubije vlomilca, se obravnava kot uboj, ki je kaznivo dejanje proti življenju. Kazen za uboj je odvisna od okoliščin primera in se lahko giblje med 5 in 30 let zapora. Vendar pa se v praksi sodišča lahko odločijo za milejšo kazen, če obravnavajo uboj kot posledico nujne obrambe, ko gre za situacijo, ko oseba uporabi silo za zaščito svojega življenja ali življenja drugih. V takih primerih je potrebno celovito preučiti okoliščine primera in ugotoviti, ali so bili vsi pogoji nujne obrambe izpolnjeni.
———————————————————-
Vladavina prava slovenske zakonodaje je KOPIRAN FALCIFIKAT. Avtorji Vladavine prava so se zavedali prevare, tisti, ki kopirajo in naprej “proizvajajo” vladavino prava po svoje NE VEDO, kaj sploh počnejo.
V Sloveniji so tako snovalci in potrjevalci, ter vnašalci in potrjevalci vladavine prava DOBESEDNI DEBILI.
Vladavina prava v smislu LEGALNOSTI je nastala preden se je vsak izmed njih rodil.
Tako, danes slovenski narod pa tudi drugi narodi igrajo vlogo LUTK, brez, da bi se sploh zavedali, da so lutke. Prav tako “vladarji” nimajo pojma o tem, kaj se dejansko IGRAJO.
Biti vladar in sodnik celotnim narodom pri tem pa si NAVADNA ČLOVEŠKA RIT z navadnimi človeškimi sposobnostmi je IDIOTIZEM, DEBILIZEM, SATANIZEM, BITI PREKLET.
Ljudje so tisti, ki naj bi bili samoodgovorni. Pri vladavini prava se ta odgovornost prelaga na NEVIDEN SISTEM.
Vladavina prava se je nad ljudmi izrazila, kot mačeha. Ta mačeha je nesposobna, gnusna in manipulatorska.
Ljudje si tako med seboj še vedno počnejo vse, kar jim na misel pride, le da ob tem kdorkoli od njih kaj stori se tam pojavi ta mačeha in si iz nesreče, grozote ljudi, vzame zase korist. Ob enem pa je sama zaščitena z ŽIVIMI TELESI ljudi, da bi se njo ne prepoznalo, kot ZLOBNO ZLOČINSKO IZKORIŠČEVALKO in se jo upepelilo enkarat za vselej.
Če že ubiješ vlomilca, menda ne boš tako neumen in o svojem dejanju obvestil mafijsko državno birokracijo.
robi9, 13.11.2023 ob 20:48
Dejstva o zaporu, ki mu rečemo država.
hahahaha Robi a te “KOFM”?
Tole kar si zdej delil, ti pove, točno to kar vam razlagam, le da jemlje naslove in ne podobnosti katere razlagam, kjer se ponavadi BUNTAŠ nazaj, da filozofiram.
Lej kakorkoli, lepo, lepom, da počasi OČITNO slediš pravim resnicam, ker če ne bi, potem ne bi delil, tega, kar je izrečeno v videu.
Dobr je povedano v videu, tako, da upam, da bomo nekoč se dobro razumeli ob enem pa je tistim, ki razumejo, kaj video sporoča tudi potrditev, da nisem zavajal, da nekateri ne zavajamo, če pa že se zgodi pa nenamerno to storimo.
robi9, 13.11.2023 ob 20:51
Če že ubiješ vlomilca, menda ne boš tako neumen in o svojem dejanju obvestil mafijsko državno birokracijo.
Ne bi rad ubijal in nimam namena ubijati. Pa tudi se zavedam, da državna gnusoba je pravi sovražnik nam živečim. “Ona” trži trpljenje ljudi, “ona” namenoma povzroča trpljenje ljudem. “Ona” ima profesionalne vlomilce in plačane morilce v svojih vrstah.
Forum je zaprt za komentiranje.