Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KDO IMA PRAV?

KDO IMA PRAV?

CENALAJF

Ne skrbi Darmun, izterjali ti bodo z računa najprej. Zapomni pa si da banka zaračuna izterjavo še dodatno 🙂

Jaooo.. ogrožen se počutiš sam zrt imetja al kaj. Še kavo z nasmeškom na obrazu ob 2h skuhaš nepričakovanemu gostu, ponudš mu copatke.. to je čist normalno..

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnež,

Kaj nimata oba “prav” ?

Mogoče bi bilo pametno da si najdeš pomoč glede svoje obsedenosti s pobijanjem ljudi.

CrazY FroG ?, 13.11.2023 ob 16:18

Jaooo.. ogrožen se počutiš sam zrt imetja al kaj. Še kavo z nasmeškom na obrazu ob 2h skuhaš nepričakovanemu gostu, ponudš mu copatke.. to je čist normalno..

??? Dons je na psihološke teme prešaltal. Včeraj je še bil v covidu in potem v zaroti nuklearnih tehnologij.☝️

Če pride k men krast, ga ni. Ker ga teoretično in tehnično ne bi smelo biti pri meni.  Tako ga tudi ne bi iskali pri meni, če bi slučajno kdo prijavil “da se je izginil”.

Prvi. Ker vlomilec je lahko iz danes na jutri na cesti in nikogar ne zanima, ni izhoda, je pa lačen. In ker ceni svoje življenje, ne bi rad umrl od lakote.

Prosjačenja se še nikoli nisem usmilil.

Ogroženega se počuti ker ve da ga bodo doletele posledice svoje lenobe nekega dne 🙂

Se počuti, 13.11.2023 ob 16:42

Ogroženega se počuti ker ve da ga bodo doletele posledice svoje lenobe nekega dne 🙂

Jaz vidim, da se ti ne počutiš ogroženo, ker predvidevaš, da ne bo posledic za tvoje delovanje.

pomoč819, 13.11.2023 ob 16:27

Mogoče bi bilo pametno da si najdeš pomoč glede svoje obsedenosti s pobijanjem ljudi.

Morda pa ti lubika rabiš pomoč ?

Vsi smo lahko enkrat žrtve vlomilcev in lopovov. Doma ali na cesti. Jaz sem bila pred leti žrtev brutalnega ropa sredi ljubljane. Tip me je boksnil in trgal z ramen torbo. Takrat gre za beg ali boj. Vsak se bo boril za svoje. A to ne pomeni nujno klanje. Zakaj namenoma izzivate in obračati besede nekoga?

Preberite si na spletu, izobrazite se, kaj pomeni beg alii boj.

Je norec v drugi temi že pri korporacijah. Se pravi, šizo na istih obratih, nič novega.☝️?

grenivka neprijavljena ??, 13.11.2023 ob 16:49

Morda pa ti lubika rabiš pomoč ?

Potrebuje vzgojni tretman in taki, ki ga iščejo ga dobijo prej ali slej. Narava, svetovno dogajanje bo poskrbelo za to. Pred smrtjo se bodo mnogi spreobrnili v svojih podlih namembnostih. Vse to kar izreka OSTAJA z njim. NJO. Nikamor ne gre. Tako, da naj si daje “duška”.  Takšni so debili, ne vedo, nimajo zavedanja PRAH SI V PRAH SE POVRNEŠ.

darwindarko, 13.11.2023 ob 16:44

Jaz vidim, da se ti ne počutiš ogroženo, ker predvidevaš, da ne bo posledic za tvoje delovanje.

Kot da bi se sekiral da me bo nekega dne ugriznila mravlja 🙂

darwindarko, 13.11.2023 ob 16:55

Potrebuje vzgojni tretman in taki, ki ga iščejo ga dobijo prej ali slej. Narava, svetovno dogajanje bo poskrbelo za to. Pred smrtjo se bodo mnogi spreobrnili v svojih podlih namembnostih. Vse to kar izreka OSTAJA z njim. NJO. Nikamor ne gre. Tako, da naj si daje “duška”.  Takšni so debili, ne vedo, nimajo zavedanja PRAH SI V PRAH SE POVRNEŠ.

Odličn zapis. Prah si v prah se povrneš, ne dviguj se nad to zmogljivostjo po nepotrebnem.

Grenivka a kr boksnu te je in torbico trgal.. jebem.tiš ta je pa opasna.. si ga vsj ugriznla nazaj?

CrazY FroG ?, 13.11.2023 ob 17:19

Odličn zapis. Prah si v prah se povrneš, ne dviguj se nad to zmogljivostjo po nepotrebnem.

Grenivka a kr boksnu te je in torbico trgal.. jebem.tiš ta je pa opasna.. si ga vsj ugriznla nazaj?

?

Za CF:

Ko nekdo krade in jemlje tvoje, vsak gre na boj. Tudi beg.

Jaz mu nič nisem mogla ker so to izučeni kriminalci in je hitro pobegnil.

Sicer jaz nisem tip človeka da bi koga ubila, se pa vsak bori za svoje imetje. Ne pametujem, samo če vidiš da te kdo krade, ne sediš ravno križem rok na kavču in žvižgaš.

Niso to enostavne stvari.

grenivka neprijavljena ??, 13.11.2023 ob 17:25

Za CF:

Ko nekdo krade in jemlje tvoje, vsak gre na boj. Tudi beg.

Jaz mu nič nisem mogla ker so to izučeni kriminalci in je hitro pobegnil.

Sicer jaz nisem tip človeka da bi koga ubila, se pa vsak bori za svoje imetje. Ne pametujem, samo če vidiš da te kdo krade, ne sediš ravno križem rok na kavču in žvižgaš.

Niso to enostavne stvari.

Seveda ni enostavno. Ampak kaj ti bo torba, če jo drug nuca?? To pomeni, da je tvoj upor povrzočil nelagodje tatu, naslednjič morš met to varnostno kt pancer, da se takoj iz hrbta sname! Jasno je, da je njemu tvoje imetje všeč. Ceni in se zahvali bogu.

Jaz vem☝️, 13.11.2023 ob 16:29

??? Dons je na psihološke teme prešaltal. Včeraj je še bil v covidu in potem v zaroti nuklearnih tehnologij.☝️

Daj.. se bova še kaj naučila no ?.

Ti tudi. Drži se svoje strani trolov.

Ljudje mislite, da so dvoje vrat. Prav imate.

Vendar niste v stanju zavedanja, da so pred vrati stopnice.

Tako, da tisti, ki mislite, da se boste po vetru, ko bo pihal drugače, lahko k drugim vratom proti katerim se namenjate se obračali se motite, saj je proti drugim vratom naprej treba prehoditi stopnišče, sama hoja pa zahteva čas in trud.

Drži se svojih, VSI SE DRŽITE SVOJIH in po svojih boste tudi deležni tistega, kar vam pripada.

darwindarko, 13.11.2023 ob 17:46

Ti tudi. Drži se svoje strani trolov.

Ljudje mislite, da so dvoje vrat. Prav imate.

Vendar niste v stanju zavedanja, da so pred vrati stopnice.

Tako, da tisti, ki mislite, da se boste po vetru, ko bo pihal drugače, lahko k drugim vratom proti katerim se namenjate se obračali se motite, saj je proti drugim vratom naprej treba prehoditi stopnišče, sama hoja pa zahteva čas in trud.

Drži se svojih, VSI SE DRŽITE SVOJIH in po svojih boste tudi deležni tistega, kar vam pripada.

za Crazy frog

darwindarko, 13.11.2023 ob 17:49

za Crazy frog

Čak, da markerje kupim in podčrtam ključno. Težka snov za ena vrata. Sm bolj za atrijsko zasnovo videt??

CrazY FroG ?, 13.11.2023 ob 17:56

Čak, da markerje kupim in podčrtam ključno. Težka snov za ena vrata. Sm bolj za atrijsko zasnovo videt??

Ej….glupa si. Skačeš iz enega travnika na drugega kot trapasta KOZA.

Duhovičiti, da bi izpadla pametna je GLUPO. Preveč žensk vas to počne.

NASVET: Če človek nekaj ne ve je bolje zanj,da molči in se uči ne pa, da se vmešava s svojim neznanjem povsod, ker ima pač možnost, da se vmeša.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close