Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kdo ima Amis Varovalni sistem – zakaj se mi noče zagnat?

Kdo ima Amis Varovalni sistem – zakaj se mi noče zagnat?

Jutro!

Ima mogoče kdo od vas amisov Varovalni sistem 2006???

Od včeraj naprej, ko sem si hotela na novo naštimat MSN, pa me je 2x vprašal, …bla bla —> pol pa možnost: Dovoli ali Zavrni, pa sem dala Dovoli, pa pol kodo za starševski nadzor…

V glavnem, MSN mi itak ni šel, češ da ne najde nekega strežnika la kaj (winhttp.dll), pa pojma nimam kaj je to.

No, pol sem pa hotela zagnati zvečer ta var. sist., da bi mi pregledal, če je kje kak virus, pa ko dam Preglej računalnik, me sploh ne uboga.

?????????????

Spet sem nevešča… HELP

Kolikor vem, ima zadnje dneve MSN težave, ne pa Amisov F-Secure.
Še vedno pa lahko pokličeš Amisov help-desk, na: 080 20 10, so zelo prijazni.

Hirkani

ja, saj sem jih poklicala. Sem pa tudi slišala, da so še kr baje tudi nesposobni. No, ne vem. Saj do sedaj so mi še vedno pomagali.

Npr. danes mi je rekel, da imam 256 MB rama baje premalo, ker imam XP-je. Kaj tej vem. Pol mi je pa en kolega rekel, da češ kje sem to slišala, da to ni res. Tak da včasih res več ne vem, kaj naj si mislim.

Ja, morem pa baje odstranit Varoval. sist, pa ga še enkrat na novo nainštalirat! Češ da zato baj zašteka, ker imam premalo rama.
Ko pa grem na procese, pa mi piše, tak kot mi je nekdo pred dnevi iz tega foruma povedal, da imam še prostega oh in sploh več kot dovolj.
Zdaj sem pa res v temi.

MSN v našem kraju drugače kolegici in bratu čist ok dela, samo meni ne najde kaj tej vem kaj. Bom si ga na novo naštimala. Kateri je tej boljši: 7,5 ali 8,0 Live? Prej sem imela 7,5

Igraš se z novimi verzijami, potem pa imaš težave. Namesti tistega, ki ti je delal, ali pa takega kot ima brat.

256MHz ni veliko, je pa dovolj.
Upoštevaj spodnji nasvet.

gornji nasvet

Lahko samo povem,da mi je MSN dva dni nagajal.

Česa vsega mi ni povedal ,da padeš dol :))))

Sedaj je OK (dokler bo)

Amis nima pri tem NIČ.

Srečno!

Oj!

Hvala vsem, naj vam samo povem, da sem že zrihtala.
Varn. sist. dela, MSN tut, sem si dala istega kot pa prej (7,5), ampak čumpika kot sem, prej nisem videla ko sem ga nameščala, da moram tam označit da imam ADSL in NE klicno povez., zato pa mi ni funkcioniral…
Nosečniški hormoni pač…

Vredi ste, ker se tak pridno odzovete na vprašanje, meni osebno ste mi že sploh kar dosti pomagali. Hvala.

Pa se še kdaj kaj oglasim, ko bom spet v temi (hihi)

ČaW!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close