Kdo gre na dopust
Mi smo imeli “pester” prejšnji vikend in otroku sem obljubila, da če bo lepo sodeloval pri dogodkih, mu med počitnicami ne bo treba čisto nikamor in bo lahko doma vseh 6 dni. To je njemu višek dogajanja:) Jaz lahko športam tudi okrog doma, pa malo bom brkljala po vrtu, pa malo več pospravljala, pa bo še prehitro minilo teh 6 prostih dni. Mož je pa danes delal, čez vikend bo prost do nedelje zvečer ko začne z nočno izmeno in potem dela kot da ni praznikov.
Je pa res, da po obiskih ne bomo hodili, ker večine naših kolegov ne bo doma. Mene ne moti:)
je to narobe svet… javne službe kot so zd naprimer v četrtek so imeli skrajšan delovni caš do 12 – pa je bil normalni delovni dan…
potem slišiš iz ambulant v čakalnice, gospa nas do 7.5. ni…
ponavljam zd in to javni. – gre za zdravje ljudi.
Verjamem,da ta dotični v katerem se je to dogajalo ni edini na žalost
potem se pa zamislim poglejmo štarcune – nobena ni imela skrajšanega del. časa v četrtek na navaden del. dan pred praznikom, še več celo na praznike so odprte… štarcune ja delajo vse normalno, še več celo med prazniki odprte, zd-ji pa pač ne – oni še na normalni delovni dan delajo skrajšano – za njih se čas ustavi do 7.5. očitno.
Pa financirani iz javnega našega denarja…
to bi moralo biti prepovedano po mojem, javne službe bi morale normalno delovati.
Forum je zaprt za komentiranje.