Kdo gleda v prihodnost?
Ahoj. Samska 5 let, v tem casu nikoli srecala nikogar ki bi me ganil, do danes… Ne morem pozabiti njegovih oci, njega celega. Drugace uspesna, zadovoljna s trenutno situacijo, samo nenavajena, da me sploh kdo lahko zmede pri 35 plus. Vedno se odmaknem… Sem ze obupala sama nad sabo, da mi nikoli vec ne bo nihce vsec, niti se mi ne da vec prilagajat, potem pa danes srecam njega, ki ga ne bom nikoli vec videla in se vprasam ali usoda vedno zjebe vse, ali samo mene? 🙁
Usoda? Mar ni usoda odvisna tudi od tvojih odločitev (da se ne boš več prilagajala itn.) Spremeni odločitve in spremenila boš usodo.
Če je težko, še ne pomeni, da se ne da. Tale moški te je samo opozoril, da si malo prehitro vrgla puško v koruzo. Če mene vprašaš. 🙂
ok…skušam zaštekat tole….samska 5 let in v 5 letih te ni še noben vrgu iz tira…zdej pa ne morš pozabt enga tipa, k si ga sam vidla? ok mislim…očitno nista niti v kontaktu….ammmm…to sploh obstaja, da nekoga sam 1x vidiš in te tko vrže iz tira, brez da ga osebno spoznaš? pa ka ma usoda s tem zdej? sam zanima me…. nč slabga ne mislim…
Tocno ta vprasanja si sama postavljam, sploh nisem vedla da je mozno! 😉 vse moje prejsnje veze so se razvile iz prijateljstva, potem me dolgo ni niti gora premaknila, vceraj pa BUM! No sej ni za pretiravat, samo presenetilo me je, da imam to v sebi. Zato malo smesna omemba usode.[/quote]
ok, zdej veš, da še nisi čist “okamenela” glede tega in da si pač oseba, k jo še lahko kdaj kdo gane… glede na to, da tega tipa ne boš nikol več vidla (sklepam, da je tujc in je bil v sloveniji pač kratek čas), ti je vsaj dal vedet, da še sama pr seb nisi za odpis in da obstaja na svetu še kdo, k ti zmeša glavo….štarti naprej zdej iz tega, da mogoče nekje nekdo nekoč…. 🙂
Tocno ta vprasanja si sama postavljam, sploh nisem vedla da je mozno! 😉 vse moje prejsnje veze so se razvile iz prijateljstva, potem me dolgo ni niti gora premaknila, vceraj pa BUM! No sej ni za pretiravat, samo presenetilo me je, da imam to v sebi. Zato malo smesna omemba usode.[/quote]
ok, zdej veš, da še nisi čist “okamenela” glede tega in da si pač oseba, k jo še lahko kdaj kdo gane… glede na to, da tega tipa ne boš nikol več vidla (sklepam, da je tujc in je bil v sloveniji pač kratek čas), ti je vsaj dal vedet, da še sama pr seb nisi za odpis in da obstaja na svetu še kdo, k ti zmeša glavo….štarti naprej zdej iz tega, da mogoče nekje nekdo nekoč…. :)[/quote]
Dober odgovor / nasvet. Hvala!
Forum je zaprt za komentiranje.