Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo bo po vašem mnenju naslednji predsednik ZDA?

Kdo bo po vašem mnenju naslednji predsednik ZDA?

Ted Cruz se je že nekaj časa nazaj umaknil. Pri republikancih je zdaj samo še Trump, pri demokratih pa Bernie Sanders poskuša še kar naprej nekaj praskati proti Hillary, ampak nima možnosti, demokratska stranka je odločena, da nominacijo podeli Hillary.

P.S. Se pa čudim, da ti je bil Ted Cruz dobra rešitev, tip je totalni verski blaznež.[/quote]

to so mu naši nepristranski mediji povedali.
Kdo bi bil najboljši predsednik ne vem, sigurno pa bo Melanija najboljša prva dama.[/quote]

Eh, Melanija se ne more primerjati z Billom Clintonom, on bo boljša “prva dama”! :)))

to so mu naši nepristranski mediji povedali.
Kdo bi bil najboljši predsednik ne vem, sigurno pa bo Melanija najboljša prva dama.[/quote]

Eh, Melanija se ne more primerjati z Billom Clintonom, on bo boljša “prva dama”! :)))[/quote]

edino zanimivo bi Hillary bi bilo, če bi mu vrnila s seksom v svoji pisarni. “Prisežem, da nisem seksala, samo malo sem se podrgnila”

Vseeno je kdo bo predsednik, zaradi močnih lobijev.

Ravno Trupm pa Clintonova, ki imata največ možnosti, meni nista niti malo všeč. Ko bi vsaj Bernie zmagal. Saj če Trump zmaga se bo itak pol ZDA odselilo v Kanado. Na to itak že marsikdo računa. Največkrat guglana zadeva v Zda je itak “How to move to Canada” 🙂 Če bo Busha dvakrat zvolili…..

Ja, res je. Bogati lobiji rolajo politiko ZDA. Ampak, nimamo jih kaj obsojati, saj bogati lobiji rolajo tudi politiko in politike EU. Dokler bomo običajni ljudje to dopuščali, toliko časa bo tako. Bernie Sanders sicer sanja, da bi prekinil s tem, ampak ga posluša premalo ljudi.

Ja, res je. Bogati lobiji rolajo politiko ZDA. Ampak, nimamo jih kaj obsojati, saj bogati lobiji rolajo tudi politiko in politike EU. Dokler bomo običajni ljudje to dopuščali, toliko časa bo tako. Bernie Sanders sicer sanja, da bi prekinil s tem, ampak ga posluša premalo ljudi.[/quote]

Ljudje ga še kako dobro slišijo, a je sistem takšen, da nima šans (na žalost).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close