Kdo bo drugo leto predsednik vlade
NOBEN OD TEH DVEH ne bo dobil mandata za sestavo vlade, lahko da jo bo kateri od njiju imel možnost sestaviti, ampak sestavil je ne bo. Sem prepričan, da bomo imeli tehnično vlado, sestavljeno iz neke stroke, kar bi bilo najboljše, saj ta dva sta sluge globalistom, ki vladajo v Sloveniji, onadva sta samo slamnata moža, ki kao vladata, enkrat eden drugič drugi, na levi itak vedno drugi, ampak vedno s klanjanjem globalistom, sicer itak ne bi dolgo vladal. Dokler delata za globaliste lahko kaj naredita tudi za sebe.me prav zanima kako bi bilo če bi vlado sestavili RESNICA, DEMOKRATI, PIRATI, Iin morda še LEVICA, ki zaenkrat nima afer
Vsak bo dober samo sds z Janšo na čelu ne. Toliko gorja kot nam dela sds v naši državi so prvaki med prvaki na prvem mestu. Kot vidimo se sedaj postavljamo na noge, obvezna božičnica, stanovanja se bodo gradila,ker denar za to je, dolgotrajna oskrba bo urejena, ker denar je pripravljen, očitno napredujeo in hvala za vse tiste,ki za jansisti trdo garajo,da izplavamo iz njihovih zadolževanjem. Sedaj ,ko je denar na kupu bi pa zopet desne pustili h koritu, da nas oropajo, ne hvala ,nikoli več smo se veliko naučili od njih . Če ne bi bili takšni kot so bili,bi mogoče imeli še kaj možnosti, tako pa so sami sebi zabili zadnji žebelj v krsto. Lahko smo srečni,da so nam pokazali svoj obraz in to kar smo doživljali nikoli več nočemo.
Prvi, 18.09.2025 ob 16:10
Janša bo dobil možnost sestaviti vlado , samo mu ne bo uspelo.
Vlado bo sestavljalo kup malih xy strank.
Goloba ne bo.
Tko pravijo jasnovidke?
ni treba da si jasnovidec, imeli bomo težko vlado polno malih strank, ker Janša in Golob ne bosta imela dovolj glasov, tudi če se na desni vse pridruži Janši ne. Ljudje bodo zelo previdno pri podeljevanju glasov DEMOKRATOM, ker skoraj vsak s katerim govorim trdi, da je to Janšev satelit in da LOGAR ni iskren, da je vse navidezno, da bi s finto dobili nekaj glasov leve sredine
grrrrrr, 18.09.2025 ob 16:14
ni treba da si jasnovidec, imeli bomo težko vlado polno malih strank, ker Janša in Golob ne bosta imela dovolj glasov, tudi če se na desni vse pridruži Janši ne. Ljudje bodo zelo previdno pri podeljevanju glasov DEMOKRATOM, ker skoraj vsak s katerim govorim trdi, da je to Janšev satelit in da LOGAR ni iskren, da je vse navidezno, da bi s finto dobili nekaj glasov leve sredine
Logar lažnivec.
Dol mi visi. Eden, drugi ali tretji, zame so vsi barabe, goljufi, lopovi, sleparji …, ki mi kradejo krvavo zaslužen denar iz žepa.
Ne rabim pastirja, znam sam hoditi, samo mi ne dovolijo. Mi smo smrtna nevarnost za take kot so oni. Eden ne, tega se utiša, a ko bo prišlo do točke preloma … In bo, nekoč bo, samo da bodo dosedanji lopovi in vsa njihova zalega do takrat že pocrkali. Z užitkom bi gledal jajota, pernatega, koga tretjega z njihovimi zakonitimi nenasitnimi priležnicami in vsemi ritolizniki kako se počasi pečejo na ražnju in tulijo, tulijo …
Moje skromno mnenje.
Mislim, da dr. Golob. Ker je samo danes dal dva fantastična ukrepa – božičnico in pokojninsko reformo s katero mi bodo odšteli 3 leta porodniške in prvi 2 leti slabe plače po pripravništvu. Tole sicer skupaj z Levico, ampak res res za pozdravt!
Pa še marsikaj koristnega – stanovanja se gradijo na polno, domovi za ostarele bodo cenejši (ok, tudi z mojim denarjem, a vseeno), kmalu se bo poznala zdravniška reforma (kolk zdravnikov je že šlo privat?), itd.
Skratka, veliko res dobrega za ljudi in tisti, ki tega ne vidi, je slep. Ok, gospodarstveniki sicer tulijo, da jih bo konc, pa imajo vseeno vsako leto višje dobičke.
Skratka, ni razloga, da se to ne bi obrestovalo.
klep, 18.09.2025 ob 13:50
Nekdo, ki nas bo rešil ilegalnih in legalnih migrantov.
Pa vse socialce spravil delat vsaj za 4 ure na dan koristnega dela za družbo!!
(košnja trave in urejanje okolice)
Takšen, ki bo znižal vse davke in zmanjšal denar NVO-jem, razen tistim humanitarnim.
Takoj volim takega. Res da nas je le 2 milijona, ampak da se v 30 letih ne najde nekaj novih obrazov, ne le mask, je pa tudi neverjetno. Eni in isti obrazi na obeh straneh, mi pa ne upamo pogledati čez plot.
Vlada, 17.09.2025 ob 22:28
Lp
A mislite da bo prišel drugo leto na oblast Janez janša ali bo naprej golob da reši vse to kar so si zamislili, ampak pustimo davke te davki bi bili tako ali tako v vsakem primeru.
Janša nebi Nikol dvignil minimalno plačo tolko kot jo je golob
Čakalne vrste bi bile iste ali je janša ali golob ker je to kompleksna zadeva ampak SDS opranci mislijo da bo janša rešil drugo leto vse bo pa vse isto kot sedaj ali še slabše.
Potem to ko se grejo za prostovoljno končanje življenja in SDS zelo nasprotuje temu zakonu ker pravijo da je to zastrupljanje ljudi, a SDS pa ni zastrupljal ljudi z ne preverjenimi cepivi kaj pa to, ljudje so to vse pozabili.
Eni kar mislijo da ko bo pa janša prišel na oblast bo pa vse lepo se bo cedilo med in mleko
Nič ne bo drugače kot je že sedaj
Hvala
Novi predsednik bo Veton Krasniqi. Sigurno bo boljši od trenutne “leteče podgane”
pomembno, 19.09.2025 ob 19:15
DEfinitivno Janez Janša, edini ki obvlada rešit Slovenijo pred propadom. Mi vsi volim njega, sigurno. Hči bo letos stara 18 in bo volila Janeza Janšo. Ve kaj je dobro za Slovenijo
Še dobro, da je mon anonimen za širše ljudske množice. Ker takole razglašati svojo slaboumnost kot jo ti, ni zdravo. Velja za vse, tiste ki bodo volili desno ali levo. Pa nič imen, da ne bosta Čeferin in Matoz še več zaslužila kot sta že.
Forum je zaprt za komentiranje.