Kdo bi skupaj z mano kupil telefon? :D
Mogoče čudno vprašanje, ampak prodajalec mobitelov spodaj ima akcijo nakupa telefona 1+1. Enega plačaš, dobiš še enega zraven.
Vprašal sem vse, ki jih poznam, seveda nihče ravno zdaj ne rabi ali kupuje. Pa me zanima, če je kdo, ki bi želel ta telefon za 400€ namesto za 800€, da torej vsak plačava pol in imava vsak nov telefon? Če je kdo manj zaupljiv, lahko gremo iskat tudi skupaj.
https://sgermobil.si/izdelek/samsung-galaxy-s25fe-s731-256gb-crna/
Namesto da si spet kupim enega za par sto eurov, bi enkrat probal pol ranga višje. 😀
Prevzem v živo z računom trgovine. Posavje, Dolenjska, lahko tudi LJ. mail: matej175 @ gmail.com
Kupi Galaxy Z Fold7, Z Flip7, Z Flip7 FE, S25 Ultra, S25+, S25 ali S25 Edge od 9. 9. do 12. 10. 2025 (ali do razprodaje zalog) in za darilo dobiš Galaxy S25 FE.
Matej_85, 24.09.2025 ob 18:44
Vem, da ne velja za vse. Jaz bi kupil enega za 900, zraven dobiš tega ki je v linku.
Daj no nehaj. Za ta denar dobiš dva telefona z boljšimi specifikacijami. Sem kupil pred casom honorja 200, 512 Gb za manj kot 600 eur, pa ima še vedno vse spefikavije boljše od tega tu za jurja šesto….eeeh.
Forum je zaprt za komentiranje.