Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kdo bi se vozil na kurilca….?

Kdo bi se vozil na kurilca….?

….ne da te dobijo….?

Pa nič če nobenga ne zanima…je pa dobra ideja iz prakse z nekaj predelave…

v čem pa je problem? saj se (tehnično gledano) lahko voziš na kurilca – seveda, če dizel ni preveč nov

Pri DRRR-ju se ni bati, da je avto preveč nov.

He he , res je! Ne, resno, slišal sem od znanca da se spelje cev od tanka v prtljažnik in zakamuflira odprtino pod tapison, original cev je pa še vedno tam kjer je. Finta je v tem da ti tankaš čez prtljažnik, carinik ti vzame pa iz original cevi, ki je speljana do ločenega mini rezervoarja, v katerem je navadna nafta.

a pol ni mašini škodljivo?

ne, ker vsak resen motor, sploh če je nemški, spoštuje državne organe in dela naprej, dokler ne crkne.
Potem pa lastnik na MONU izve, kako naprej

Kaj pa francoski?Po moje ima DRRR francoza.So ti tudi toliko pripadni državi?Drgač se pa kupi traktor.En navaden zetor čisto lepo dela tudi na kurilca.

Hvala za informacijo, bomo v bodoče gledali tudi to.

Že na bencinski črpalki strankam ne bi smeli pustiti, da tankajo kurilno olje v avtomobil. Ponekod imajo pumpo s kurilnim oljem kar zaklenjeno. Če na črpalkah tolerirajo točenje kurilca v avtomobilski rezervoar, v bistvu sodelujejo pri prekršku.

In če v lokalni štacuni tolerirajo kupovanje kuhinjskega noža (da ga bo dotična oseba uporabila pri npr. umoru), v bistvu prodajalka sodeluje pri prekršku?!

Carinik, mislim da en malčk bluziš.

Če pač nekdo toči kurilca v avto, je to njegova stvar in ne prodajalčeva. V prekršku si, če voziš vozilo na kurilca in ne če tankaš kurilca v vozilo. Meni je to bistvena razlika.

Tudi če imaš liter plinskega olja za carinike v ločenem rezervoarju, je izpušna cev še vedno rdeče barve. Če jo gre kdo gledat, seveda.

New Report

Close