Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo bi bil najboljši kandidat za moderatorja

Kdo bi bil najboljši kandidat za moderatorja

Oh, punce, zahvaljujem za izkazano spoštovanje ampak…ne vem, če sem jaz prava oseba za kaj takšnega.

Jaz sem vedno prepričana, da imam prav in bi prav kmalu začela pisati recepte…
Pa saj bi imela prav, samo… :DDDD

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Če sam ne vem bom pa vsaj druge učil…. a ne NM-3w? ;)[/quote]
se komot sam s sabo strinjaš brez, da mene vprašaš

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

… in napotnice. (sem pozabila napisat) :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

priporočam, da se izkažeš – pridobiš “zaupanje” in verodostojnost tako, da jo napišeš sebi … saj veš za kam ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kakšen je rezultat volitev???

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

A smo imeli volitve? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kdo je pa kandidiral? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jah, kolikor razumem, je Primož zbiral predloge. Posledično sem verjel, da bo kaj iz tega. Ali pač……………, dober je samo da ne serje po dvorišču!
Moje mnenje je znano, ampak ko eden od petelinov na “gnoju”, menim, da nimam pravice predlagati.

Malo pogledam kaj dogaja in kaj vidim? Maa vidi in se cudi.NMW-3 spet natakjen kot osa.Pa ne bi imela tazga dedca,si bi jo raje celo zivljenje na roke metala;))

Kaj ti bodo predlogi, če te kandidat zavrne? Kvečjemu bi lahko zbiral prijave za novega moderatorja, ne pa predloge. Pa dobro, tako je vsaj videl, da smo z Robijem v večini zadovoljni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pridem NM-ja nadomeščat, če se odločiš! ☺☺☺
Ma ne saj se hecam.
Kolikor ga poznam iz pisanja ni nikoli nataknjen ampak našpičen.

vemo, vemo … se ti pozna, da imaš izurjene rokce tudi po pisanju

Nic ne ves.
Ne mesat hruske z jabolkami.

pomisli še enkrat ☺

Hrušk z jabolki se reče!

Hrušk z jabolki se reče![/quote]
sej gre pa itak za butaro in suhljad ☺

Jaz bi Robija sicer obdržala, bi mu pa v pomoč poslala Margot, ker je edina resna. 😀

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Če je edina resna, potem bi pa spet otroci navalili na njo, kako je nepoštena do njih. Tako to ne gre Senza. :))

Sploh ne dvomim, da bi jih znala kaj hitro umiriti… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Vsaka pomoč prav pride. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close