Kdo bi bil najboljši kandidat za moderatorja
Babi Japkica ? Kk si kej? Babi Margot tukaj. Si kaj videla kam je šel dedi On? Če ga boš kaj videla mu povej, da je deda Robi rekel, da mu je babi It-ka naročila, da naj deda Markotu pove, da naj za naš pikinik piškote zrihta – za primer da se vendarle opogumi kakšen sladkosnedi otrok.
Ni vseeno in nisem tega napisal, da je vseeno. Delo opravljam po svojih zmožnostih in sposobnostih. Nekateri nočete razumeti, da to opravljam zraven svoje redne službe in ostalih družinskih obveznosti. Pričakujete, da bom dežural cel dan in noč..Da bom sproti brisal poste in skrbel ,da tema ne bo šla offtopic…Včasih cel dan nisem gor in kaj naj naredim zvečer, ko je večina tem že tako ali tako offtopic ?
Naj pobrišem tričetrt teme ? Kaj naj naredim s tistimi, ki so že užaljeni in že zaradi nekega komentarja cel dan jokajo ?
Kot so že nekateri napisali, lahko največ za izgled foruma naredite sami.
Vsak sam izbira karte (poste) in igra takšno igro, kot jo sam izbere…Če je z igro in rezultati zadovoljen, je odvisno od tega na kakšne karte je igral in kakšen je namen njegove igre.
Vsak ima izbiro in tudi tebi sem jo ponudil.
Ne želim, da ima kdo občutek, da mora biti tu gor in zaradi foruma biti nesrečen.
Hočeš povedati, da je tvoje mnenje brezpredmetno ?
Tu mi ga ni treba upoštevati in vem sam…Glede brisanja postov pa bi moral upoštevati tvoje mnenje ?
Hahaha. Ma za silo gre. Malo revme, pa išjasa… Potem pa ata pridejo, pa to ven potegnejo, je pa že boljše. :)))
Otroci pa naj korenček grizljajo, je boljše za zobe, kot keksi. 🙂
Pošteno povedano Robi.
Kdor bo pač igral umazano, bo kot je rekel Marko dobil po tinti od ostalih udeleženih in bo dobil nazaj umazano, tako to gre….čisto preprosto, kar si bo zakuhal, bo pojedel. Samo jaz sem v osnovi proti brisanju iz že povedanih razlogov.[/quote]
Potem si je Marko kriv sam da vsaka tema kjer on komentira gre off topic itd… 😀
Pošteno povedano Robi.
Kdor bo pač igral umazano, bo kot je rekel Marko dobil po tinti od ostalih udeleženih in bo dobil nazaj umazano, tako to gre….čisto preprosto, kar si bo zakuhal, bo pojedel. Samo jaz sem v osnovi proti brisanju iz že povedanih razlogov.[/quote]
Potem si je Marko kriv sam da vsaka tema kjer on komentira gre off topic itd… :D[/quote]Velja za vse enako.
Seveda je.
Nekdo je primerjal službo moderatorja z učiteljem V smislu, zakaj bi morali biti tiho, če učitelj ne opravlja dobro svoje službe….Pa se vprašam, kdo se največ pritožuje nad delom učiteljev ?
A niso to tisti, ki so s svojo neodgovornostjo vzgojili razvajenega sončka, ki je le žrtev učiteljev…? In vedno bo žrtev, ker je pač bogi….
In ravno zaradi takšnih je učitelj že izgubil skoraj vso avtoriteto.
Pošteno povedano Robi.
Potem si je Marko kriv sam da vsaka tema kjer on komentira gre off topic itd… :D[/quote]
Zakaj bi si jaz bil česarkoli kriv, saj se nisem nikjer pritoževal. Meni je vse prav. :))
Robi, razlagaš nam, kako dostikrat nimaš dovolj časa, niti do tipkovnice pridt, ja zakaj pa si se potem javil za moderatorja ? ? ? To še vedno ne spremeni dejstva, da slabo opravljaš svoje delo in da bi te moral nekdo zamenjat.
Robi odlično opravlja svoje delo (glede na pogoje), ga pa z veselje prepusti tistemu, ki ga bo bolje. Doslej se še nihče ni javil. To je pa res zelo težko razumet. 🙂
Če bi ti pisal manj žaljivo, bi tudi on imel lažje delo. Saj ni plačan za to. Naredi kaj na tem, ne pa da zdaj krivca iščeš v drugih. Sprejmi, kar si sprožil ali pa spremeni svoje vedenje.
Nisem vedel, da bodo tu gor takšni neodgovorni in otročji tipi, kot si ti. 🙂
Naslov je Moški ženski čvek in ne otroški vrtec. :)[/quote]
Kaj je pa zdaj to bilo, če ne žalitev ? Kje sem jaz Robija zdaj užalil, da mi je napisal, da sem neodgovoren in otročji ? 🙂
Primož, zdaj vidiš kakšnega moderatorja si izbral.
Seveda je.
Nekdo je primerjal službo moderatorja z učiteljem V smislu, zakaj bi morali biti tiho, če učitelj ne opravlja dobro svoje službe….Pa se vprašam, kdo se največ pritožuje nad delom učiteljev ?
A niso to tisti, ki so s svojo neodgovornostjo vzgojili razvajenega sončka, ki je le žrtev učiteljev…? In vedno bo žrtev, ker je pač bogi….
In ravno zaradi takšnih je učitelj že izgubil skoraj vso avtoriteto.[/quote]Žal je tu še to naključje, da so ti razvajenčki, otroci boljalimanj vplivnih staršev.
Ja Robi, svašta gazi to našo zemljo, le ne obupaj,…imaš dovolj potrpljenja.
Po 20.maju bo lepo vreme, bo tudi počutje nasplošno boljše.:))
sadni, mrbit bi bilo boljše, da se preseliš semle:
http://med.over.net/forum5/list.php?393
boš ta glavni na vasi
Seveda je.
In ravno zaradi takšnih je učitelj že izgubil skoraj vso avtoriteto.[/quote]
Moderatorstvo nima nobene veze s poučevanjem, saj gre za odrasle ljudi, ki komuniciramo kot enakovredni člani – ampak z usmerjanjem topikov, ki skrenejo, brisanje neustreznih postov, alarmiranje administratorja za ostrejše ukrepe proti določenim osebkom (Primož???), ki jih ni moč brzdati oz. čez katere je letelo precej pritožb itd.
Vedno je tisti odgovoren, če gre kaj po zlu, ki je na vrhu, torej Primož, ki je morda malo preveč mlačen in žal s to njegovo pasivnostjo omogoča/dopušča tak nivo komunikacije, kot ga ima “najšibkejši člen” – to je za moje pojme NM-3w, ki verjetnov življenju še ni niti od blizu videl (leposlovne) knjige glede na njegov prostaško (gostilniški) način izražanja in njegov značilen ponavljajoč se repertoar besed s fiksacijami na genitalije in človeške izločke.
Tu le dokazuješ svojo neodgovornost. Repliciranje dojemaš kot provociranje ter si jemlješ pravico in celo pričakuješ od Primoža, da bo nekomu omejil število postov.[/quote]
Opažam, da se ti je že močno poslabšalo zdravstveno stanje. Razlog prepisujem desetletnemu obiskovanju tega “čveka”.
Enako si domišlja 4 letni otroček, ki se v trgovskem centru vrže na tla in se cmeri na ves glas. :))
Marko, vsakič me citiraš, ko se pogovarjam z Robijem, obnašaš se, kot da je tvoj fant. To, da ga podpiraš in da si mnenja, da je odličen moderator si napisal že vsaj 10krat v tej temi. Smo dojeli. No jaz pa še vedno vstrajam pri svojem, da slabo opravlja svojo delo, kar pa lahko tudi dokažem, z ne brisanjem neprimernih postov. Pač se ne bova strinjala tu, zdej bod pa tih in se nehaj obešat na moje poste. Hvala.
Forum je zaprt za komentiranje.