Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo bi bil najboljši kandidat za moderatorja

Kdo bi bil najboljši kandidat za moderatorja

Kvaliteta foruma je odvisna od nas uporabnikov oz. tistih, ki sodelujemo, ne pa od moderatorja. Razen če bomo dobili navodila kaj moramo pisati. :)[/quote]

Tega pa še sama ne verjameš.[/quote]

Pa mi ti povej, kdo piše vsebino in s tem kvaliteto ali nekvaliteto foruma? Moderator? Ne se hecat nooo. 🙂
Moderator je tu, da briše poste, ki bi hujskali, bili skrajno žaljivi…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

V sosednji temi mi je “avtor” dal dobro idejo, ko se je pogovarjal sam s sabo…
Vsak odpre svojo temo s svojim imenom in vanjo piše le tisti, ki je temo odprl. 🙂

Tako bo vsak soočen s tistim, kar je sam napisal. In na podlagi tistega, bo potem odvisno ali bo razumljen, kritiziran, razočaran, zadovoljen…..[/quote]

Aha. Mastrubacija. :)[/quote]
pri tem so rokce zasedene in se ne da tipkati ☺ … preje pogovor z nekom, ki te razume ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

javi se za modija … simpl.[/quote]

Zakaj že?

A če imaš ti pripombe na delo učiteljev, zdravnikov, uradnikov … se greš tudi prešolat in začneš opravljati njihovo delo?

Tega pa še sama ne verjameš.[/quote]

Pa mi ti povej, kdo piše vsebino in s tem kvaliteto ali nekvaliteto foruma? Moderator? Ne se hecat nooo. 🙂
Moderator je tu, da briše poste, ki bi hujskali, bili skrajno žaljivi…[/quote]

No vidiš, da še sama ne verjameš 🙂

Ko ljudje ugotovijo, da njihovi prispevki ne gredo skoz, se sami umirijo ali pa odnehajo.

Aha. Mastrubacija. :)[/quote]
pri tem so rokce zasedene in se ne da tipkati ☺ … preje pogovor z nekom, ki te razume ☺[/quote]

Ja, nekateri moški ste menda znani po tem, da težko delate več stvari naenkrat. :))) Ženske smo pač bolj vsestranske. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Moderator je tu, da briše poste, ki bi hujskali, bili skrajno žaljivi…[/quote]

No vidiš, da še sama ne verjameš 🙂

Ko ljudje ugotovijo, da njihovi prispevki ne gredo skoz, se sami umirijo ali pa odnehajo.[/quote]

Očitno se nisva razumeli. Ti si odgovarjala očitno samo na moj zadnji stavek in spregledala moj nasmeh.

javi se za modija … simpl.[/quote]

Zakaj že?

A če imaš ti pripombe na delo učiteljev, zdravnikov, uradnikov … se greš tudi prešolat in začneš opravljati njihovo delo?[/quote]
ker imaš očitno vedenje, prepričanje … kako naj moderiranje bo.
samo nabijati o tem kaj in kako naj kdo drug počne je pa ([sup]grda beseda[/sup])
Ja?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

pri tem so rokce zasedene in se ne da tipkati ☺ … preje pogovor z nekom, ki te razume ☺[/quote]

Ja, nekateri moški ste menda znani po tem, da težko delate več stvari naenkrat. :))) Ženske smo pač bolj vsestranske. :)))[/quote]
a lahko potegnem sklep, da se moški pogovarjamo z razumnim (makar sam s sabo) … ženske pa med stiskanjem bedrc še komu poveste, da super, butellj … ☺ ☺

To kar daš, to tudi dobiš nazaj, sama provociraš in se vtikuješ tam kjer ni tvoje mesto. In ja, imam jajca ti to rečt tudi na štiri oči, ni mi problem. Samo potem je pa spet vprašanje zakaj bi se dobil s staro zafustrirano babnico, kaj bi imel od tega ? Če bi bila stara okoli 20 let bi morda še sprejel povabilo, bi vsaj znalo bit zabavno, tako pa brezveze. Puder pa kar uporabljaj še naprej, ti bo koristil, jaz sem še mlad, mi ne bo nucal kaj dosti.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

To kar daš, to tudi dobiš nazaj, sama provociraš in se vtikuješ tam kjer ni tvoje mesto. In ja, imam jajca ti to rečt tudi na štiri oči, ni mi problem. Samo potem je pa spet vprašanje zakaj bi se dobil s staro zafustrirano babnico, kaj bi imel od tega ? Če bi bila stara okoli 20 let bi morda še sprejel povabilo, bi vsaj znalo bit zabavno, tako pa brezveze. Puder pa kar uporabljaj še naprej, ti bo koristil, jaz sem še mlad, mi ne bo nucal kaj dosti.[/quote]

Se mi je zdelo ja, da ne boš skočil iz peskovnika. 🙂

a lahko prosim, da od DoSadnega mamico spustipe naprej, da ne bo čakala v kakšni vrsti …
DoSadni ima spet depresijo, ker nima vtaknjenega in ni prisesan

Če je ta čvek peskovnik, potem tudi ti sodeluješ v njem. Boš pomagala naredit potičko ? a gu gu

Če je ta čvek peskovnik, potem tudi ti sodeluješ v njem. Boš pomagala naredit potičko ? a gu gu[/quote]

Ja, tako je, Nekateri nimamo težav z otroci, mladostniki, sovrstniki, starejšimi … 🙂

Babi, iglej se z mano, dolgčas mi je :/

Babi, iglej se z mano, dolgčas mi je :/[/quote]

Če ti je zato kaj bolj toplo pri srčku, sem lahko tudi babi. Nimam s tem težav. 🙂

Ne glede na ves vrtec in otroke take in drugačne, ki smo v peskovniku, smo takšni kot smo in to kar napišemo, nam lahko služi kot ogledalo.

Zato, podpiram Robija, ker s tem ko spusti tudi kakšen vulgaren post, omogoči, na eni strani, da drugi bralci vidimo kakšen “obraz”s svojim pisanjem pokaže nekdo v različnih situacijah in na tak način vidiš s kakšnim človekom imaš opravka…..če bi brisal in mislim da ni sodnik oz. razsodnik, bi s tem prikril dejansko sliko o nekom.

Na drugi strani, tudi če se debata malce oddalji od bistva, se kaj lahko zgodi, da pride do rešitve nekega problema, nastale težave ali samo nakazila smeri razmišljanja, na neki drugi ravni, pa tudi če je samo en minimalen delček konteksta povezan z osnovno temo.

Problem je, ko se nekateri spustijo na tako nizko kulturno raven, da s svojimi vulgarnimi, napadalnimi in nestrpnimi izpadi ustvarjajo zmedo in radikalno slabšajo kvaliteto komuniciranja. Ampak kot pravim, to jim je najboljše ogledalo.

Tako v real-lifu, kakor tu v virtuali lahko pokažemo, da v komunikaciji zmoremo visok nivo kulture komuniciranja in prav bi bilo, da se tega tudi zavedamo, kakšno zapuščino in vtis puščamo s svojim pisanjem.

Babi, iglej se z mano, dolgčas mi je :/[/quote]

Če ti je zato kaj bolj toplo pri srčku, sem lahko tudi babi. Nimam s tem težav. :)[/quote]“Babi mene lulat!”
Mami to sliši in reče:
“Sadni bom jaz, ne matrat babice.”
“NE, babi me naj da lulat!”
“Zakaj pa?”
“Ker se ji roke tresejo….”

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če ti je zato kaj bolj toplo pri srčku, sem lahko tudi babi. Nimam s tem težav. :)[/quote]“Babi mene lulat!”
Mami to sliši in reče:
“Sadni bom jaz, ne matrat babice.”
“NE, babi me naj da lulat!”
“Zakaj pa?”
“Ker se ji roke tresejo….”[/quote]

Haha. Sadni je še pramajhen, da bi to vedel. Le rok se mu ne da oprat, zato teži. :)))

Sadni stoji pred ogledalom, pa si boža sixpeke. Meanwhile, na drugi strani “japkica” študira kako bi si zakrila gubice.

Prestara si, da bi se dobil s tabo, prebol 😉

Prispevki gredo skozi, ker je ta forum narejen za “čvekanje” , se pravi tako, da se ne pregleda, preden se objavi, ampak se najprej objavi in šele potem, ko je efekt, “škoda” že narejena, morda opazi. In kaj boš potem, brisala vse, kar se je navezovalo na tisto “škodljivo” sporočilo? In to ti bo počel nekdo, ki to dela prostovoljno, poleg tega pa ima službo, družino itn. Bodimo malo bolj realni. Postavi se v kožo moderatorja in si predstavljaj, koliko dela bi to prineslo.
Nima smisla komplicirat. Kdor bo žalil, bo pač dobil po tinti od drugih uporabnikov, tako kot je tudi v življenju. In tako je prav. Gre za čvek, ne pa nek konstruktiven ali pa strokoven forum.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sadni, Japkica nima česa prebolet, ker je vedela, še preden te je povabila, da boš dal spet rep med noge. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dej Piki no, od kje ti ideja, da me zanimaš kot moški? Saj vendar niti moški nisi. Kaj šele, da bi me zanimal. 🙂

In ne, ni bilo povabilo na zmenek, temveč vprašanje ali si upaš ”polagat roke” (tega izraza zagotovo spet ne poznaš) kdo od naju je kakšen in kaj. Ampak očitno bi rabil prevod, pa risbico, da bi razumel.
Ti se kar v kot vsedi, ti bo mama hrenovko skuhala, pa sonček iz nje naredila, da jo boš pojedel. 🙂

No, ti si vsaj razumel bistvo napisanega. 🙂

Merjenje poguma prek neta pa res šteje v življenju. Jaz se pač ne dobivam z obupanimi 40 letnicami, ki provocirajo prek foruma. Toliko se pa ja cenim 😉

Prispevki gredo skozi, ker je ta forum narejen za “čvekanje” , se pravi tako, da se ne pregleda, preden se objavi, ampak se najprej objavi in šele potem, ko je efekt, “škoda” že narejena, morda opazi. In kaj boš potem, brisala vse, kar se je navezovalo na tisto “škodljivo” sporočilo? In to ti bo počel nekdo, ki to dela prostovoljno, poleg tega pa ima službo, družino itn. Bodimo malo bolj realni. Postavi se v kožo moderatorja in si predstavljaj, koliko dela bi to prineslo.
Nima smisla komplicirat. Kdor bo žalil, bo pač dobil po tinti od drugih uporabnikov, tako kot je tudi v življenju. In tako je prav. Gre za čvek, ne pa nek konstruktiven ali pa strokoven forum.[/quote]Se v celoti strinjam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close