Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo bi bil najboljši kandidat za moderatorja

Kdo bi bil najboljši kandidat za moderatorja

Ah, to pa ne drži. Mirna voda brege gloda. Nazven mirna, znotraj pa vulkan. Poglej si “hladne” Skandinavke. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

hitr povej, da ne bom mela čist preveč za brat
ejj, kako nardiš tistgale smajlija. pa razlož na simpl način, če lohk

Jest sem zato, da damo eno žensko zraven Robija.

Izbor je?

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

[/quote]
jst bi rad zvedu … ker pojma nimam ☺

na prenosnik imam priklopljeno dodatno tastaturo z numeričnim delom (če imaš PC imaš verjetno dodatni numerični del) .
tipke: in 1 ali pa 2, 3… tole (TM) je npr. da držiš in tipkaš 0153 (spustiš => ™

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

[/quote]

na prenosnik imam priklopljeno dodatno tastaturo z numeričnim delom (če imaš PC imaš verjetno dodatni numerični del) .
tipke: in 1 ali pa 2, 3… tole (TM) je npr. da držiš in tipkaš 0153 (spustiš => ™[/quote]Mimogrede, to je iz tabele ascii.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

tipke: in 1 ali pa 2, 3… tole (TM) je npr. da držiš in tipkaš 0153 (spustiš => ™[/quote]Mimogrede, to je iz tabele ascii.[/quote]

in kakšno raketno znanost si napisala???
btw: svoj prvi PC sem sestavil predno si se ti rodila in ga oživel z DOS_om … in takrak je bilo priročno vedeti vseh 256 -(minus) tipke na tipkovnici na pamet ♥
in ja, windowsi imajo “spodaj” še vedno “DOS” arhitekturo Microsoft pa je grafični vmesnik kupil od Xeroxa — happy

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Čakamo, ko bosta z Robijem popila kamiličen čajček, baje lastnoročno nabran v Indiji izpod roke gurujev. :))
Po požirku tega menda prepuca čakre, pobije gliste in utrdi avro, tako da vse ljudi sprejemaš, ker te napolni z vseprežemajočo ljubeznijo ? 😀 Ker meni oz. večini ljudi se dozdeva, da je tu nek osebek že krepko presegel vse meje lepega obnašanja, pa nič!? Mogoče bo potrebno zavest spustiti za kakšno stopničko, torej na stopnjo navadnih nepoduhovljenih smrtnikov, da spregledata, da so potrebni ukrepi, a ne? ;))

Bodita v cvetju :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

zate2 ☺

It.

It.[/quote]

Pa Pandora.

Najboljši moderator je tisti/tista, ki bebcen ne da dihati!!!

It.[/quote]

Pa Pandora.[/quote]

Jaz moderator nima časa bit. Niti želje.

Eventuelno bi lahko Robiju samo prišepnila, kar se mi zdi za “odstrel” in kaj ne. Ampak glede na to, da z Robitom vse preveč podobno razmišljava, zraven vsega pa še Robi stvari pojasni na način, da mu ne morem oporekat, se bojim, da ne bi bila dobra izbira.

Potem bi bilo bolje, da je Pandora.

Lahko pa je kakšen “star mačk” tega foruma. Včeraj mi je Robi razlagal, da so pred njegovim prihodom bili na tem forumu Matjazko, japkica in Bibita Melita (mogoče še kdo, se opravičujem, če sem koga spustila). Glede na to, da še kar vztrajajo, bi mogoče pa kdo od njih prevzel to funkcijo oz. postal (so)moderator.

Lahko pa to postaneš tudi ti, Kriza1.

Očitno ti je pomembna neka prijaznost na forumu, neka strpnost, da prepoznaš, kdaj je “merica” polna in kdaj se nekaj več res ne more tolerirat, saj si to lastnost izpostavila. Glede na pisano si razmišljujoč in zrel tip človeka, ki tudi na še tako tebi “neumne” prispevke odgovarjaš iz kulturnega izhodišča oz. ohranjaš nivo kulturnega obnašanja. Tako vsaj te jaz berem.

Toliko od mene.

Mah, ukinte ta forum, brezveze je že postal.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sandi… no Sadni… zakaj si ti užaljen, če ti nekdo napiše, da si funkcionalno nepismen?
Ti prideš na čvek, da bi prebral kaj poučnega? Samo dve možnosti sta; ali se hecaš ali pa si res funkcionalno nepismen. Kajti beseda ČVEK ima prejcej jasen pomen.
Predlagam, da greš na ČI ali kaj podobnega in ni nobene potrebe da se ta čvek ukine, ker tebi ni pisan na kožo. Mi pa tudi nismo zlate ribice, da bi izpolnjevali tvoje želje.

Če te motijo leta prisotnih, preprosto ne prideš več. Simpl ko p****. Tako ali tako je to Ženski in Moški čvek… torej ti pojdi kar brez skrbi na forum med svoje sovrstnike in ne jokaj tu, da ne razumemo tvojega humorja.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tole je kot je bilo “Izbiranje” finančnega ministra vlade AB ☺
šele 17_i je “pristal” … res pa kej, da je bil že tretji od vsaj vprašanih, če bi bil ☺

[sup]s tujim po koprivah – press[/sup]

Zakaj pa ne ukineš sebe, kot največjega brezveznika na tem forumu ?

Bil si najbolj glasen in glavni pobudnik “akcije”, da se zaradi moje nesposobnosti zamenja moderator..Ali pa ukine ta čvek, kot praviš….
Sam sem ponudil in še vedno ponujam odstop v korist foruma s tem, da vlogo prevzame sposobnejši, pametnejši….Ti si napisal, da bi bil še slabši od mene in s tem spet dokazal, da znaš le jokati, kritizirati in cepetati kot otrok….
Ker je Primož predlagal žensko, še zdaj čakam na odločitev ženskih uporabnic. Predvsem klepetulje, ki je prav tako mnenja, da nisem sposoben. Sama pa je že opravljala volonterska dela in jih je opravljala vestno..Zato bi verjetno lahko tudi tega, če ima ideje in ve kako izboljšati kvaliteto foruma.

Kvaliteta foruma je odvisna od nas uporabnikov oz. tistih, ki sodelujemo, ne pa od moderatorja. Razen če bomo dobili navodila kaj moramo pisati. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kvaliteta foruma je odvisna od nas uporabnikov oz. tistih, ki sodelujemo, ne pa od moderatorja. Razen če bomo dobili navodila kaj moramo pisati. :)[/quote]
V sosednji temi mi je “avtor” dal dobro idejo, ko se je pogovarjal sam s sabo…
Vsak odpre svojo temo s svojim imenom in vanjo piše le tisti, ki je temo odprl. 🙂

Tako bo vsak soočen s tistim, kar je sam napisal. In na podlagi tistega, bo potem odvisno ali bo razumljen, kritiziran, razočaran, zadovoljen…..

Sandi… no Sadni… zakaj si ti užaljen, če ti nekdo napiše, da si funkcionalno nepismen?
Ti prideš na čvek, da bi prebral kaj poučnega? Samo dve možnosti sta; ali se hecaš ali pa si res funkcionalno nepismen. Kajti beseda ČVEK ima prejcej jasen pomen.
Predlagam, da greš na ČI ali kaj podobnega in ni nobene potrebe da se ta čvek ukine, ker tebi ni pisan na kožo. Mi pa tudi nismo zlate ribice, da bi izpolnjevali tvoje želje.

Če te motijo leta prisotnih, preprosto ne prideš več. Simpl ko p****. Tako ali tako je to Ženski in Moški čvek… torej ti pojdi kar brez skrbi na forum med svoje sovrstnike in ne jokaj tu, da ne razumemo tvojega humorja.[/quote]
O lej kdo se je oglasil, zafustrirana stara babica, ki zna samo še pametovat, da bi pa sama odprla kšno zanimivo temo, ali pa kaj prispevala forumu pa nič ane. Takih kot ti je še cel kup na tem čveku. Vprašaj se ti raje kdaj si napisala kak zanimiv prispevek. Ti si samo zunanji opazovalec, ki ocenjuje, kdo ima prav in kdo nima. Getaš moj point ? Ko grem jaz dol bom tu pustil nek vtis, pa če bo to dober, ali slab, ni važno, ko greš ti dol, se folk še zavedal ne bo, da te ni več lol. Pa ne, da mi to kaj pomeni, zgolj navajam dejstva :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Če te motijo leta prisotnih, preprosto ne prideš več. Simpl ko p****. Tako ali tako je to Ženski in Moški čvek… torej ti pojdi kar brez skrbi na forum med svoje sovrstnike in ne jokaj tu, da ne razumemo tvojega humorja.[/quote]
O lej kdo se je oglasil, zafustrirana stara babica, ki zna samo še pametovat, da bi pa sama odprla kšno zanimivo temo, ali pa kaj prispevala forumu pa nič ane. Takih kot ti je še cel kup na tem čveku. Vprašaj se ti raje kdaj si napisala kak zanimiv prispevek. Ti si samo zunanji opazovalec, ki ocenjuje, kdo ima prav in kdo nima. Getaš moj point ? Ko grem jaz dol bom tu pustil nek vtis, pa če bo to dober, ali slab, ni važno, ko greš ti dol, se folk še zavedal ne bo, da te ni več lol. Pa ne, da mi to kaj pomeni, zgolj navajam dejstva :>[/quote]

Ma ne! 🙂 Ti, ki jockaš po forumu , da te žalijo, me zmerjaš s staro zafrustrirano babnico? :)))
Dečko, če imaš jajca in znaš držati jazik za zobmi, te povabim k sebi na kavo. Pa napudraj se, da ti bo skril tvoja rdeča lička, ko boš v zadregi. 🙂
Upaš? Zaogotovo ne, ker ti še jajčka niso dovolj zrasla. 🙂

Edino, kar imaš prav je to, da ne pišem romanov na forumu. Pač ne znese. 🙂

prvi sem to uvedel JAZ!!
in KDO in ZAKAJ je brisal mojo temico: “Naj tema foruma”???

Zakaj pa ne ukineš sebe, kot največjega brezveznika na tem forumu ?

Bil si najbolj glasen in glavni pobudnik “akcije”, da se zaradi moje nesposobnosti zamenja moderator..Ali pa ukine ta čvek, kot praviš….
Sam sem ponudil in še vedno ponujam odstop v korist foruma s tem, da vlogo prevzame sposobnejši, pametnejši….Ti si napisal, da bi bil še slabši od mene in s tem spet dokazal, da znaš le jokati, kritizirati in cepetati kot otrok….
Ker je Primož predlagal žensko, še zdaj čakam na odločitev ženskih uporabnic. Predvsem klepetulje, ki je prav tako mnenja, da nisem sposoben. Sama pa je že opravljala volonterska dela in jih je opravljala vestno..Zato bi verjetno lahko tudi tega, če ima ideje in ve kako izboljšati kvaliteto foruma.[/quote]

Poglej, Robi, ti si napisal, da itak delaš prostovoljno in je torej – sklepam po tej izjavi – vseeno, kako delo opravljaš. Jaz se s tem ne strinjam in tudi prostovoljstvo nikakor ne deluje po tem principu. Ti si kot moderator puščal odgovore, ki so bili v nasprotju s pravili in bi jih moral brisati brez naših prijav – pa jih nisi. Poleg tega si moderatorstvo razlagaš tudi tako, da bo po tvojem ali pa se lahko spokam dol. Kar tudi ne vem, če čisto drži. Sposoben ali nesposoben nisi zato, ker jaz tako menim, se pa lahko glede na napisano oceniš sam. Okej, večino imaš na svoji strani in se lahko ravnaš po tem, torej ti nič ne manjka. Ali si pa vseeno pripravljen pogledati tudi vase, pa veš sam.

Ti veš, kako ste se pogovarjali na začetku, ko si začel delati. In sem tudi postavila vprašanje, ali je tvoja vloga samo spodbujati tok pogovora (oz. razpihovati teme) ali dejansko skrbeti tudi za vsaj okvirno upoštevanje pravil forumovskega dopisovanja. Če je bila oz. je tvoja naloga samo to prvo, potem je vse v redu in so bile moje pripombe neumestne. V tem primeru prosim za navodila, komu potem prijavljati neprimerne vsebine.

Kvaliteta foruma je odvisna od nas uporabnikov oz. tistih, ki sodelujemo, ne pa od moderatorja. Razen če bomo dobili navodila kaj moramo pisati. :)[/quote]

Tega pa še sama ne verjameš.

javi se za modija … simpl.

V sosednji temi mi je “avtor” dal dobro idejo, ko se je pogovarjal sam s sabo…
Vsak odpre svojo temo s svojim imenom in vanjo piše le tisti, ki je temo odprl. 🙂

Tako bo vsak soočen s tistim, kar je sam napisal. In na podlagi tistega, bo potem odvisno ali bo razumljen, kritiziran, razočaran, zadovoljen…..[/quote]

Aha. Mastrubacija. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close