Kdaj zdej 3.odmerek??
hahaha haha, 18.12.2021 ob 08:34
Para Bellum, 18.12.2021 ob 08:21
Antivaxerji ne odpirajte, 17.12.2021 ob 21:46
Ves čas sem mislila (brala, sklepala po izjavah…) da se 3. odmerek priporoča po 6 meseceh, razen če si cepljen z AZ ali JJ, potem po 3 mes. Danes pa slišim Beovičevo, da se za vse priporoča že po 3 mesecih, pri vektorskih pa po 2eh??? Od kdaj pa to? Jaz pa pridno čakam in odštevam, da bo mimo 6 mesecev. Pa se mi zdi, da kar spremljam priporočila, ampak očitno mi je tole ušlo?
Avtorica, to, kar je “stroka” včasih govorila, zdaj pač ne velja več. Zato hitro v vrsto in pridno zavihaj rokav.
Dokler ne bo “stroka” odločila, da boste šli v vrsto na vsake 3 mesece, vsako leto, do konca življenja.
In? Moja mama se vsako leto, mislim da že 30 let cepi proti gripi. Še vedno je živa in nič ji ne manjka. To cepivo proti kovidu je pa še bolj dodelano in temelji na novi tehnologiji, ki je za neizobražene bav bav. Ampak tako je bilo vedno v zgodovini, vedno ste cepci delali štalo. Tak način zdravljenja, ko zdravilo deluje direktno na celice, je prihodnost. Že 15 let s pridom preizkušeno in dobro delujoče. In ja, če se bo treba cepiti, se pač bomo. Tisti, ki razumemo za kaj gre in da ne gre za nobene strupe, zvarke itd. Bolj so strupi in zvarki klasična cepiva, izdelana iz mrtvih ali obnemoglih virusov. Tako da ja, se bomo pač cepili. No big deal.
Hahahahaha ha ha haha.. A je to mozno???
in pri tem, 18.12.2021 ob 09:50
Jahno, 18.12.2021 ob 09:38
in pri tem, 18.12.2021 ob 09:20
Manya781, 18.12.2021 ob 09:13
Zakaj ste tako proti cepljenju ? Tega res ne morem razumet, pa imam dva faxa narejena ?? To pomeni, da ste bolj pametni od doktorjev, in strokovnjakov s tega podrocja ?
Ker imam 2 faksa in podimplomca iz stroke. Ker znam brati znanstvene podatke in ti se ne ujemajo. Ker znam brati tudi druge znanosti, ne samo medicino. Ker znam kritično pogledati na znanost od zunaj. Ker se dogajajo stvari, ki se v znanosti ne bi smele.
Če ti je edina znanost tista, ki jo slišiš po TV ali osebnem dr, razumem, da ne moreš razumeti.
Dej povej, katere stvari se dogajajo? In kaj si videla od zunaj? Jaz imam samo 1 fax, pa še ta družbosloven, tako da si ne domišljam, da vem več od strokovnjakov. Je pa moj mož in bratranec zdravnik, imam 2 prijateljici farmacevtki in eno mikrobiologinjo, v familiji še ene par s podobnim profilom. In čisto vsi so cepili takoj, ko je bilo možno. Tudi s 3.odmerkom. Vsi starši, otroci 12+. Edino pri mlajših otrocih so bolj previdni, zaradi doze, ki je enaka za 6-letnika in 11-letnika.
Že to, ko rečeš “kaj si videla od zunaj”, mi pove, da ne boš razumela. Sem “znotraj” stroke. Pogled “od zunaj” pove nekaj drugega – pove da se znaš oddaljit od lastnih predsodkov in okvira, iz katerega gledaš. Običajno strokovnjaki ozkega področja to zelo redko počnejo. Ti, ki trenutno to počnejo, so pa diskreditirani. Zato noben “daj povej” ne pomaga. Že stokrat so “daj povedali”, pa drugega kot diskreditacije in napadanje ni bilo.
Edini argument (oz. približek tega) ki sem ga zasledila v tvojem odgovoru je to, da nekdo s cepivi služi. In? Tudi s prodajo avtomobilov nekateri mastno služijo, pa to ne pomeni, da niso uporabni. To se mi zdi res za lase privlečen argument, kot da bi morali cepivo zastonj talat. To bi bilo seveda spet sumljivo. Drugega pa nisi znala povedat, ker sem očitno za tvoje argumente preneumna.
Te pa jaz vprašam – kako razložiš razmerje cepljeni : necepljini v bolnici, če je cepivo brezveze? Spet ne bom razumela?
Jahno, 18.12.2021 ob 10:01
Edini argument (oz. približek tega) ki sem ga zasledila v tvojem odgovoru je to, da nekdo s cepivi služi. In? Tudi s prodajo avtomobilov nekateri mastno služijo, pa to ne pomeni, da niso uporabni. To se mi zdi res za lase privlečen argument, kot da bi morali cepivo zastonj talat. To bi bilo seveda spet sumljivo. Drugega pa nisi znala povedat, ker sem očitno za tvoje argumente preneumna.
Te pa jaz vprašam – kako razložiš razmerje cepljeni : necepljini v bolnici, če je cepivo brezveze? Spet ne bom razumela?
In to je to, do koder seže običajni razmislek. Bolnice in zaslužki. Ne, nisi razumela in tudi ne boš.
in pri tem, 18.12.2021 ob 10:04
In to je to, do koder seže običajni razmislek. Bolnice in zaslužki. Ne, nisi razumela in tudi ne boš.
Se mi je zdelo – brez argumentov, samo prazne “boste že videli” in “kako ne vidite” izjave. Dej še kakšen fb ali yt link prilepi, pa bo vse jasno.
Surgisphere – potvarjanje. Ventavia – šlamparije. Maddie de Garay. Brianne Dressen. Peter Dazsak in EcoHealth Alliance. Richard Horton izjave v brit. parlamentu letos, v primerjavi s tem, kar je izjavljal lani. Zakonodajalci delničarji. Cenzura uglednih institucij na fb in Ig. Neporočanje o ključnih vhodnih podatkih. Uttar Pradesh. In še in še. Brez yt in fb. Sami kredibilni in preverjeni znanstveni viri.
Naredi sama svojo raziskavo. In ne pozabi navzkrižno preverjati.
Strokovne izjave naše debilne stoke. Zaupaj stoki.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=4409574672504566&set=a.631454406983297
Zaupaj stoki in podpri genocid.
https://www.facebook.com/100056091935982/videos/457999595883258
Vsi, ki zagovarjate covid genocid, ste morilci. Pa, če vam je to všeč ali ne.
https://www.facebook.com/100001712703177/videos/603075770924344
Še en promotor strupenih zvarkov je prehitro končal svojo kariero.
https://www.facebook.com/groups/975951812921598/permalink/1357763898073719/
Pogruntal so kako in koga stisnit.
Prva skupina odvisnezi od sluzb in bank- najvecja.
Druga skupina odvisnezi od poceni potovanj, zabave in skakanja okoli- predvsem mladina in tudi nekaj blesavih starcev.
Tretja skupina so pa naivnezi. Vse tri skupine se bojo cepile vsak mesec in tako si zagotovis redni priliv na racun do smrti.
Za zdaj ga placamo vsi davkoplacevalci. Ne bo dolgo ko bo sistem- pol placa drzava pol pa samoplacnisko. Ampak cena cepiva mora bit vsaj 200 na mesec- zacetna. Scasoma bo samo se samoplacnisko. Ce si ze piz..bodi piz..do konca in jih ocedi do konca. Nikoli vec jim ne bo treba delat, denar bo padal z neba. Samo tako bojo
budale dojele da nas nategujejo po dolgem in pocez.
Forum je zaprt za komentiranje.