kdaj vas je blo najbolj sram?
mene pa zanima (pa ne sam mene, najbrš;))) kdaj ste si v življenju nardile največjo sramoto? vem, vem glupo vprašanje, vdiranje v zasebnost… sam me vseeno zanima;))
no najprej jaz: smo šli fant, brat, pa jst na morje. v avtokamp, na pag, mislim da v šimune, ne vem točno. in smo bli tam 1. dan. in pride večer pa smo rekli gremo vsi skupi malo ”prošetat” pa najt kopalnico da se ne zgubimo. no in res smo jo najdli. full zakomplicirano do nje prit! no in gremo noter, vsak v svojo kabino in se stuširamo. pridemo ven, in jst ženska kot ženska, ne bi bla jst če ne bi mogla še neke kremice po sebi flacat:) no, fant pa brat sta rekla da me ne bosta čakala da gresta. men je blo še bolj všeč tko. no in takrat je kar neki ljudi pršlo notr. vsi so me sam čudn gledali. eni tipi so kar nagi hodili tam okol…. mislm kaj jim je? kaj me tko gledajo?? wtf?? no in jst se na hitr uštimam in grem ven. in full so me gledali!! no in pol pridem ven pa se obrnem kaj me tko gledajo, kaj je narobe z mano? no in vidm….. znak da je to moška kopalnca!!! waaaaaaa!!!! mi smo prišli pa iz kontra strani pa nismo znaka vidli. no in povem jst to unima dvema, sta skor umrla od smeha:))) jst pa tut:)
in pol so me še cel tedn tipi na plaži čudn gledali:))
no zdej pa še ve. sej si lahk tut nick spremenite če vas je tko sram:) na konc bomo pa vidli katera je zmagovalka:)
ajdi
he he… si mela vsaj kaj dobrega za videt
ma eno vam izdam… jih je pa mnogo. J… ga, z nasmehom se da vse elegantno rešit.
Na študentskem je bil en oglas za neko pisarniško delo. Ble so počitnice, mela sem cajt. Sem poklicala in se zmenla za sestanek. Povejo mi kje približno, baje ni težko najt. Pridem tja k sreči 15 min prej. Poštimana v nulo, krilo, srajca, visoke pete, speti lasje… In pol z grozo ugotovim, da ni nikjer table ki jo iščem in grem 2 kroga okol bloka. In nekoga vprašam. In grem 2 kroga v drugo smer. In grem v eno stavbo, sklepam, da ni tam in grem še 2 kroga in tako ene 20 min. Na mojo žalost je bil v pritličju zgradbe kafič. Blo je poleti skupina (ene 8) ljudi sedelo zunaj na pijači. In se mi režijo ko kreteni. Vedli so kaj iščem ker so slišali. Ko sem tam mimo cela obupana ker zamujam šla že ene 10 me ogovori ena ženska: ti si pa prišla na razgovor….. Jaz: Ja. Ona: no pol pa nas iščeš. VDRLA BI SE V ZEMLJO! Službo sem pa le dobila 🙂
Ko smo meli eno žurko, pa sva očitno s kolegom oba zaspala na istem kavču in se je zjutraj zbudil točn z odprtimi usti na moji levi… Ko sem odprla oči, so pa vsi bulili v najo, se smejali, ap anju slikali… Vse skup je bilo čist slučajno, sva bila oblečena, on se po mojem ni niti zavedal, da spi čez mene, jaz pa tud nisem niti priblićn vedela, ne kdaj sem zaspala, ne kdaj se je kdo poleg mene ulegel…
Pa ko sem hotla enga tipa pretepst, ko me je hotel zvlečt zadaj za to hišo (tud na tej žurki, ko je bla edina, ko sem se jaz tako napila, da sem mogla it bruhat…), pa sem mislila, da mi hoče kej nardit… Ko sva se pa naslednjič srečala, mi ej pa rekel, da je mel dobre namene, da je vedel, da hočem vn spravit, pa da sam ni hotu da bi direkt pred pragom. Ta tretje kar me je blo ful sram, je pa, itak, to da sem se ga sploh tk napila…
Okej. O moji sramoti obstajajo tudi slike.
Pred nekaj leti sva šla s fantom (zdaj bivši, to pa je druga zgodba) v Milano, na obisk k prijateljem. To sta dva taka uštimana fanta, ki živita neko tipično “milansko” življenje. Povedala sta nam, kam bomo šli in priporočala kaj naj oblečeva. Torej sem si oblekla eno lepo fancy oblekco s kratkim krilcem.
No, gremo na potep po Milanu in seveda smo morali na ogled glavne stolnice, pred katero je tudi znameniti trg (Piazza Duomo). Nabito polno ljudi: domačini, turisti in ogromno Maročanov, ki so prodajali hrano za golobe. Golobov pa bilijon!
Pride Maročan k meni in mi začne ponujat vrečko s hrano za golobe. Jaz: ne hvala, nočem. In on: daj daj daj, due mila lire. Jaz: ne hvala, no! Pa prideta še dva Maročana in ponujata svoje vrečke. Jaz pa panika! Kar naenkrat je bilo Maročanov še več, in so videli, da ne popustim, pa so začeli metat kruh pod moje noge.
Ej, vsi golobi, ki so se takrat nahajali na trgu, cela jata, vse sivo je bilo….je priletelo pod moje noge! Si vi predstavljate zračni vrtinec od njihovega prhutanja kaj lahko naredi?!?! A vam povem? Tako so prhutali, da sem se naenkrat zavedla, da stojim sredi nabitega trga s krilom dvignjenim do svoje brade!!!!!!! In vsi Japonci so z veseljem poslikali mojo sramoto!
Katastrofa….
Takoj ko mi je postalo jasno, kje je moje krilo, sem samo pomislila….joj, kere gate sem že oblekla danes zjutraj….?
Še to sem pozabila povedat, to s krilcem je bila kao bolj smešna plat (zame sicer ne….). Pod mojimi nogami je bila namreč gneča in vsi golobi niso mogli pristat, pa so se ustavljali še malo na meni….
Res, vsa popraskana sem bila, v laseh so mi pristajali in vzletali in me vlekli…kot pri Hitchkoku sem se počutila. Ko sva se vrnila domov sem šla tudi na pregled k zdravniku, saj se mi je praska na roki zagnojila….
Živa sramota pa še posledice zraven.
Marelica za to te pa nima bit kej sram. Sigurno te niso potem vsi deci cudno gledal na plazi zaradi tega.
Jaz sem dolga leta hodila v kamp v Medulin in tam sem se hodila tusirat v zensko al pa mosko kopalnico – kakor je bilo prosto. Nic cudnega se mi ni zdel in tud noben me ni cudno gledal. So pa bili pri plazi pri kopalnici tud eni zunanji tuski pri katerih so se moski in zenske tusirali zvecer tud nagi (odprt tus)- enkrat se spomnim, da sem stala v vrsti pred odprtimi tusi pred mano se je tusiral en postaven Italijan – seveda gol, zelo lepo telo in tud zelo lustkan – ne tipicni italijan – no, ko je videl, da sem ze mal neucakana zaradi vrste mi je pokazal, ce grem k njemu pod tus in jaz sem izkoristila situacijo – lepo me je namilil – oba sva bila gola, me potem obrisal z brisaco in zavil v mojo brisaco, se mi zahvalil za druzbo, se nasmejal in vsak sva odsla svojo pot – pa da ne bo pomote ni bilo nic drugega (starost jaz 19 on nekje blizu 25 – 30).
Brigita
Z možem sva šla zvečer po dolgem času s kolegi na pijačo, malo preveč smo spili in potem smo se končno spravili domov. Z možem naju je zagrabilo da bi seksala in sva se zapeljala na stransko pot. Prej je 1 teden deževalo. In zagreznila sva v blatu, ne naprej in ne nazaj. Jah potem so nama pa prišli pomagat. Ful nama je bilo nerodno.
Že nekaj časa nazaj, ko sva si jaz in nek fant drug drugega že dolgo močno želela, pa nisva imela kam iti, sva se z avtom zapeljala na stransko pot – makadamska, sredi gozda. Tam sva počasi prešla iz samih dotikov in poljubov na slačenje… Ko sva bila že skoraj čisto gola – le še hlačke, se mimo pripeljejo policaji z marico. Se ustavijo, naju nekaj časa gledajo – jaz sem si uspela obleči majčko – potem pa en izmed njih stopi do avta in naju vpraša, če je vse v redu. Ostali pa so v avtu umirali od smeha.
Ko so odšli sva se še malo mečkala, čeprav nisva prišla kam daleč, saj te po takem dogodku vse mine, pa če si prej še tako zelo želiš. Pa vendar… Čez pol ure zaslišiva v gozdu signal, ki ga policaji prejmejo po “Walki talki-ju”. Že prej mi je bilo nerodno, v tistem trenutku pa je bilo za se zjokat!!! Ko se zavedaš, da so te od nekje še vedno opazovali in si želeli akcije – ki pa je na njihovo (in mojo) žalost ni bilo!
Ko dandanes gledam nazaj, mi je smešno in se rada posmejim na ta račun, takrat pa sem bila jezna na vse poicaje tega sveta.
Tudi pri meni je bilo kar nekaj cvetk, bolj besedni ali pa zmedenih trenutkih, ko sem bila zaljubljena ali pa zagledana in takrat jasno tudi do pet nisem znala šteti. Ampak ena zaradi katere mi je še danes nerodno pa je bila pred ene 12-13 leti. Jaz frklica grem v disko katerega obiskujem vsak teden (zaradi njega seveda), vedno se samo lepo gledava, si podariva kak nasmeh, si pomežiknava. To traja par mesecev, jaz mlada on pa očitno sramežljiv (čeprav ne več tako mlad) in končno neke noči pristopi k meni, on zmeden, jaz še bolj pa pravi: kaj pa si danes tako slabe volje in jaz kokoš njemu sej nisem slabe volje samo malo utrujena, ker moram vsak vikend sem hoditi da se nagledam tebe. Me mal čudno pogleda in si misli, pa ta je sigurno nora, jaz pa sama sebe prepričujem da tega nisem naglas povedala ampak samo v mislih, na mojo žalost pa je bilo vse preveč naglas. No, saj se sedaj temu smejem ampak kako mi je bilo pa takrat nerodno, pa ne da bi bila tako neumna kot sem seveda izpadla samo zmedeno zagledana.
Mene je pa enkrat prijelo,da bi densala v dnevni sobi zelo pomankljivo oblecena(seveda sem bila sama doma,pa muska je bila ena od mojih naj)..in se spravim…potem cez cas pa opazim,da me gleda soseda iz svojega balkona na isti visini,kot so nasa velika okna in steklena vrata na balkon:-) Svetloba je bila taka,da je videla. 🙂 Od sramote sem samo pocepnila(da me ni vec mogla videti).
:))
Ja jest sem tudi densala pred ogledalom, potem pa ugotovim, da me soseda gleda, ki je ravno obešala cunje. No oki takrat sem bila stara 14 let in ni bila tako krizna situacija!
Najbolj mi je bilo nerodno, ko sem zjutraj vstala, samo s spodnjimi hlačkami na sebi, šla v kopalnico… takrat pa ups… v naši bajti sta dva delavca polagala parket jaz pa čisto pozabila!!!!!
V prvem letniku srednje šole smo jemali pri slovenščini neke tuje pisatelje, med njimi je bil tudi Francoz Jan Jack Ruso (ne vem točno, kok se napiše) Js sem bla vpršana, vse sem znala naštet, tud tega Francoza, sam da sem se držala pravila “piši kao što govoriš” in rekla: Jan Jak Rosu (ne Žan Žak Rosu). Vsi v razredu v glasen krohot, tud profesorco, sicer zelo resno osebo pred penzijo sem spravla v smeh do solz. Sram me je blo ko hudič, rdeča sem bla ko kuhan rak, za profesorco pa sem bla od takrat naprej vsa štir leta samo “Jakica”.
no, da potegnem eno potlačeno v podzavest in mogoče zmagam :)))
stara sem bila 17 let, ko sem imela prvega fanta, seksala sva že kakšne pol leta. ko sva bila enkrat pri meni sama doma popoldne, se hitro spraviva v akcijo, medtem pa…groza… nisva slišala mami, ko je uletela v stanovanje (pozabla sm zaklent pa ključ not pustit!!!!!!), midva pa jasno nič slišala… nič hudega sluteč me pride pozdravit v mojo sobo in naju zasači najbolj kakor se da koga zasačit… GROZAAAAAA….. je sam zaprla nazaj vrata… mislim sej drugač je vedla, da sva že takole aktivna, sam videt ji pa res ni bilo treba :(((
nikol ni povedala fotru, nikol se nisva pol o tem pogovarjali… verjetn je tud ona potlačla v podzavest in pozabla…
Mojih sramotnih biserčkov pa je kar nekaj. No, razodela vam bom enega z lanskega poletja. S fantom sva se šla ob eno reko kopat, in ni bilo nikjer žive duše, in mi pade na pamet, kaj če bi se kar naga sončila, vržem kopalke dol in se uležem na blazino, kjer zaspim, fant pa tudi. In se zbudim, ko je cela familija stala nad nama in se režala.
Forum je zaprt za komentiranje.