Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Kdaj vam ne paše brat?

Kdaj vam ne paše brat?

Ali imate obdobja (dnevi, tedni, meseci), ko se ne morete spravit brat, ko vam ne paše iz tega ali onega razloga? Pri meni pride vsake toliko časa, trenutno se mi zdi, da sem zagozdena v njem, žal že kak mesec ali več. Sicer vem, zakaj, ampak berem lahko samo revije, se pravi nič kaj takega. No, saj verjetno ima kako tako obdobje vsak. Potem pa pride spet moment, ko vzameš knjigo v roke in se spet počutiš super.
Bi bila vesela, če bi imel kdo kaj za pokomentirat 🙂

ojej :))))

ne, nikoli… vedno sem pripravljena za dobro knjigo (ma, zame dobro knjigo…in ne nekaj, kjer se moraš mukoma prebijat od enga lista do drugega). Od revij imam naročenega samo National Geogr., drugih revij pa sploh ne primem v roko. Mrbit pri frizerju, pa je že tko, da nosim povsod svojo buklo sabo in mi je škoda cajta za trače :))))))))))))))))

sej vem, da sem čudna… in nimam pojma, da je ne-vem-že-katera igralka rodila (itak sploh nisem vedela, da je bila noseča ;))))) sem tudi z NG v zaostanku že ene par mesecev.

bo že, ko bom v pokoju… eh, takrat bom pa s knjigo in povečevalnim steklom okoli hodila 😉

ga ni cajta na tem svetu, ko mi knjiga ni diši…

Ga ni časa, ko mi ne bi prijalo.

Knjig je na milijarde. Vedno se najde kaksna prava. Saj ni nujno, da je leposlovje.

no meni trenutno ne pase..

mam obdobja, ko kupim 10 knjig na mesec in jih naenkrat pogoltnem, potem pa spet, tako kot zdaj, obdobja, ko ne morem prebrat niti pol strani. Pri meni je to zaradi stresa.. Caka me ena gora za-j izpitov in se ne morem sprostiti do te mere, da bi si brez slabe vesti ukradla cas za kaksno knjigo.

Se mi redno dogaja. Ampak v tem obdobju ne berem niti dnevnih časnikov. Ko je preveč inforamcij, preveč zgodb, preprosto abstiniram. Je pa zato kasneje hlastanje po novih svetovih veliko večji užitek. Včasih so me ta obdobja kar iritirala, zdaj pa me več to ne vznemirja in pridno čakam na nov val.

New Report

Close