Kdaj v Gardaland da ne bo gužve
Pozdravljeni,
od 27.04 do 02.05 imamo počitnice in smo se odločili, da bomo vsak dan preživeli malce drugače. En dan pa bi odšli tudi v Gardaland. V lastni režiji, zjutraj dol, zvečer nazaj.
Prosim za nasvet:
Koliko ur vožnje je do Gardalanada, in v kateri datum od 27.04 do 02.05 mi predlagate, da bo čimmanj gužve.
Za informacije se vam že v naprej prav lepo zahvaljujem in vam želim lep dan še naprej.
Katrine
Težka bo.
Po mojem ali 27., 30. ali pa 2.
Ker čez vikend je strašna gužva, prvega tudi, ker imajo Italijani tudi prosto.
30. zna sicer tudi biti gneča, ker je tako imenovani window day in ima ravno tako veliko ljudi prosto.
Se pa kar pripravi na čakanje.
Lahko pa tam prespite in greste dva dni zapored. Ker najmanj gužve je takoj, ko odprejo.
Mi imamo tudi namen iti 27., ker se čisto vsako leto “naserjemo” in uletimo v ful gužvo. Prvič smo šli konec junija (konec šolskega leta) in je bilo posledično ful gužva, ker so takrat razni končni izleti (tako slovenski, italijanski, madžarski…). Lani smo šli v začetku septembra – zopet gužva za znoret (na vsaki napravi 1,5 ure za čakat, tudi za najmanjše vlakce!). Letos probamo to varianto (27.4), če ne pa ne grem več!!! Tudi če gre pol Slovenije, še ne bo gužve. Upam…..
Forum je zaprt za komentiranje.