Kdaj ste prvič seksale in ali bi …?
Pri 20-tih, pa nisem nič zamudila. Tudi če bi takrat še malo počakala, ne bi bilo nič narobe. Do moža, ki je 3. (in zaenkrat zadnji), lahko rečem, da sem ppznala le bledi odsev seksa. Zaenkrat po 8 letih še ne čutim potrebe po kakšnih “dopolnjevanjih in izpopolnjevanjih”. Kaj imajo drugi, me niti ne zanima. Imam oz. imava vse, kar rabiva.
Jaz sem prvič pri 14. Iz firbca. Ampak imel je pa batino. Pa tako nežen je bil – slov moušen.
Potem so bili eno obdobje bolj na vižo: non kapito.
Pri 20.: je dve leti svirala Kalinka, kalinka, kalinka maja …
No, sedaj pri 50. pa ni ne Kalinke, ne Non kapito, o kakšnih batinah se mi samo sanja.
Večini mojih let je tič odfrčal, klopotci so se že zdavnaj spremenili v prah, mošnjo pa imajo za tobak!
TKO!
micko zanima, 09.08.2007 ob 10:14
Jasno vprašanje, zanima me pa zato, ker moja nečakinja trpi, ker pri 15 še ni imela fanta, s katerim bi imela spolne odnose.
No, jaz sem letnih 1965 in sem pri 19. A sem za luno? Z istim sem se čez 7 let poročila. Zaenkrat mi ni žal, da nimam posteljnih izkušenj z več drugimi moškimi – imam pač srečo. A mi svetujete, da mogoče vseeno poskusim še s kom?
Več vprašanj, vem, ampak…
Te zanima diskretno srečanje? Se spoznava?
težavca, 09.08.2007 ob 10:16
So tudi čista nasprotja. Jaz sem stara devica, pri 29 še nisem doživela te sreče. Nobena prijateljica mi ne verjame, ker kao dobro zgledam, ampak meni še noben ni bil toliko všeč, da bi se mu predala. Ampak sem optimistka.
Iščem devico. Tebe zanima druženje in da bi kaj skupaj?
Ko sem hodil v osnovno šolo smo se malo napili potem sva se mojo prijateljico ki sva hodila skupaj v razred začela poljubljati ter se odpela hlače .
Potem sva sla v garderobo ter se začela porivati .
Sicer jas sem bil star 17 ona pa 15 let .
Jas sem se usedel na klopco punca se je usdla name ter sva porivala .
Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.
Forum je zaprt za komentiranje.