Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kdaj ste nazadnje menjali svoj mobitel?

Kdaj ste nazadnje menjali svoj mobitel?

Pa dej povej mi že no, kje si ga ti dubu za 1 evro, zakaj fakoff. Raje fuck on!

Sedaj o telefonskih aparatih vsem soli pamet. zadnjič je solil vsem pamet o LCD-jih .)))

a pojma nima nima o tehničnih stavreh oziroma jih vse pomeša

Fakof![/quote]
A Fakof je paket od Simobila ali od Mobitela? Debitela?

Fakin, Fakaut, Fakof, Fikfak!

N81 -1 €, N73 okrog 10.000 sit(kar ni bil takrat noben denar za tak telefon….)

Kmetavzi boste še naprej pri Simobilu ali brez naročnine, in ponucali 10 € mesečno za klice s ceglom……

Če bi kdo bil lastnik kakšnega dobrega telefona, bi se v tej temi že zdavnaj oglasil…ker ste pa sami kmetavzi, je pa ratala štala iz mojih dveh vrstic….

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Evo, spet ena ki gloda in gloda o meni…

Tisti članek je prekopiran iz MMC portala….niti besede mojega osebnega mnenja ni blo v tistem..

So se pa našli takrat pametnjakoviči, ki so trdili da je zažgana slika pri plazmah že skoraj odpravljena..je moj kurac odpravljena…kolega je zarad tega glih nekaj tednov nazaj nesel plazmo(dražjo) v štacuno in zamenjal za LCD…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Fakof je paket za debilčke ala DRRR, ŽNJ itd. Ni pa povezan z Debitelom, ampak z debilom. In ker je tak, ga prodajajo za 1 euro, paket ciglov. In jih po enem leti lohk za več prodaš, tako DRRR. Sam da ima on 33 ceglov v paketu, hahaha

sem že hotla rečt, da se ne kregat otroci, da pejte pančat….ampak tale post od tebe, “fakof” me je pa tako nasmejal….o hudo…za polulat…:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Za 1€ kupiš podn od telefonov. Dobri telefoni so ob vezavi nad 100€. Toliko o dobrih telefonih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close