Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kdaj ste nazadnje menjali svoj mobitel?

Kdaj ste nazadnje menjali svoj mobitel?

najprej se z mobitelom hvali

pol pa en lev tušmobil ven vrže, ko so sami problemi z njimi ha-ha-haaa

Debata je tekla o tem, kaj se da dobit za 1 €….skrenili ste prvič, ko nisem niti omenjal telefonov za 1 € in hkrati v redni ceni 500-700 €(zato se mi ni dalo razpredat), in zdaj, ko spet nametavate telefone za najmanj 200 € v paketu….

Tisti telefoni, ki so v redni ceni 500-700 €, logično da jih ne dobiš pod 300 € v paketih….po dveh do treh letih jih pa komot prodaš za 200-300 €…

Babe zmešane frigidne…sej ni čudno da vam meša..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

sam si se v svojo past ujel, se ne rabiš zdaj izgovarjat:-) ne rabiš mene ozmerjat z zmešano babo frigidno samo zato, ker si ti sam naredil napako in je ne želiš priznati:-) v svojem zgornjem postu si sam napisal, da po dveh letih prodaš telefon za 150 evrov in spet vzameš nov dober telefon za 1 evro:-) in da tako skoz delaš…jah glej, to ste pa deci k ne znate razmišlat ko lažete:-D (pač niste sposobni delat dveh stvari naenkrat – lagat in razmišljat:-D )

Cene so za 2 leti star telefon take pa da ga jebeš…
http://www.bolha.com/oglas1272133408/iphone-3g-16gb-bel

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Sam si se zapletu. Kr preber kaj si napisu. Da ko poteče garancija kupiš spet nov telefon za 1 euro. Preber sam kaj pišeš. Potem si pa sam skrenu. Nakladal si o cenah pa sam. Da so ti telefonu od 500 do 700. In ob tem praviš da ga kupiš za 1 eiro. Odloč se, me potešene, ti pa …. nakladač.

Vemo, vemo kolk stanejo. Povej kje ti te dobiš za 1 euro, kot si TI napisal in ga potem prodaš za 15o – 200, pa spet kupiš za 1 euro. Poznamo cene, sam ne vemo kje naj kupimo kot TI take s takimi cenami za 1 EURO!!!

Ja, res sem napisal tko: kupim telefon za 1 € in ga čez 2 leti prodam za okrog 100-150 €. Kaj ti ni jasno? Oglase na bolhi si vidla….moj je star leto in pol, konc leta se mi izteče garancija in ga bom lepo prodal za okrog 100 €…dol mi visi če misliš da ni izvedljivo oz. da si izmišljujem…
Jaz naredil napako? Kakšno?

Ja piiiiizdaaaaa, je treba redno spremljat akcije da lahko ubodeš dober telefon za 1 EEEEUUUROOOO! Za kmetavzarje, ki drgnejo telefon 10 let, ni potrebe, da vedo za te stvari…

Kva je z vami budale??? Še 1 x preber! Nazadnje sem kupil Nokio 5800 EXpress music za 1 €, ki je bila v redni ceni 400 €!!!! Jaz nisem pisal o svojem telefonu za 500-700 …napisal sem, da če kupiš tak telefon v akciji, za katerega moraš namesto 500-700 € (redna cena) še vedno odštet 300-350, ga lahko čez dve leti prodaš za 200-300 €! Pa koji kurac je z vami babe fukjene? Kdo je zdej tle brihten? Vse moram dvakrat razlagat….kot za kure…

DRRR velik nakladač in kreten si in danes je tvoja potrditev. Nobena akcija ti dozdaj ni dajala tikih telefonov za 1 euro. Spremljam in nehi se brukat, ker si že na robu živčnega zloma. NOBENA akcija TEH telefonov ne daje za 1 euro, katerih končna cena je 500 ali 700. Pa četudi imam najvišjo možno naročnino. Nakladač pejt spat, so te po…. Punce pustite kretenčka, saj vemo da je nakladal. Priznal pa itak ne bo.

Brezveze je z njim. Zdaj kar sam med vrsticami bere. Kreten !

pri mobitelu nokia 5800 za 1 evro? v katerem paketu pa?sama sem spremljala mobitel zelo natančno ravno za točno ta telefon, pa ga nisem zasledila nikjer za samo 1 euro niti v paketu…

hehe, no no drr…saj vsi vemo, da luftaš tist prostor med obema ušesoma…je že v redu…

Telefona v akciji za 1 euro, takega ki je stal 350 do 400 evrov ni bilo pred 2 leti.

Zdej pa še ena zgublena ovca…pripopaj stavek v katerem sem hkrati omenil 1 euro in 500-700 eurov…če nisi tega zmožna, se ne oglašaj…

Seveda je bil, če sem ga kupil…

noooooooooooo, in to je bil kateri paket?

Paket 44 -1 €, paket 33 pa 70 €… februarja lansko leto…

mislim, da prostor med tvojimi ušes rabi ponovno luftanje…telefon je bil v paketu 33 namreč 60 evrov. sem ga sama želela kupiti, sem imela že evrčke pripravljene, bila v trgovini, ga že držala vroki…potem si pa premislila…tako da, ja, prodajaj bučke veselo naprej.

pa še en dobronameren nasvet: mal se ohladi pa skuliraj:-)

Dejte no, ste morda pomislili, da je DRRR tok poln keša, da se mu 100 evrov zdi kot 1 evro???

Jaz sem čist kul, nč bat….

60, 70 €, pravi drek(zakaj dlakocepiš?tipična babja)…ne spominm se točno….
za 1 € je bil pa definitivno v paketu 44…

2007 je bil pa N81 glih tko 1 € pri Mobitelu in v redni ceni čez 400 €…glih tko sem ga dobr prodal…

jaz dlakocepim? tipično babje? hehe, ti očitno ni potegnilo zakaj sem to omenila…no, mogoče je že pozna ura, pa ne moreš več razmišljat:-) nočko:-)

http://www.google.si/search?hl=sl&source=hp&q=nokia+5800+paket+33&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Sem vedel da je moral bit 70 € v paketu 33…nisem tolk blentav kot 99 % zagamanih babur, ki za vsako mojo informacijo glodajo in preverjajo če je resnična…mal se zamislite kakšno blamažo si delate da vas en usran DRRR sprovocira na 70 postov…

V katerem paketu je pa bil 1 euro?!

NOOOOOOOOOOOO, drr, glede na to, da ti to skoooooz prakticiraš, pa še ostali telefoni? prosim, naštej, čakamo…mi ubogi kmetavzi, razsvetli nas kako se kupuje telefon:-))))

Fakof!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close