Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj se najraje ljubite…

Kdaj se najraje ljubite…

in da je zadovoljitev obojestranska?

v deževnih popoldnevih kot je ta

Nama najbolj paše zjutraj….tko na izi, ko obadva še nisva niti čisto zbujena ampak tkoooo paše….
Drugače pa kadarkoli….po kosilu, pred službo enga ta hitrga, zvečer….

Čudno vprašanje, ko se zgodi, no včasih pa kar vprašam direktno če bi seksala. Paše zjutraj, čez dan, med kuhanjem kosila, med pospravljanjem, zvečer, ponoči! Včasih sem zvečer res malo zaspana in mislim, da mi ni pa me moj samo malo poboža po mojih točkah pa sem kmalu za stvar in nič več zaspana.

na dan kot je danasnji! 🙂 pa najbolj pase sred noci… se z nekom zbudis in potem spet zaspis… mmmmmm 🙂

Kika ali te kaj vzburjajo vroči sms-i,če ti jih tvoj dragi kdaj pošilja?

Nama najbolj paše zvečer oz. pred spanjem, včasih tudi popoldan…zjutraj nekak nezafunkcionirava ker je on bolj zaspanec in rabi cajt, da se zbudi jst pa tut nisem kak pristaš jutranje telovadbe 🙂

No Žan pa ti povej kdaj in kje in kako……

Žan
Seveda me vzburjajo, vendar v službi nima veliko časa za pisanje sms-ov. Se pa potem doma non-stop pogovarjama o seksu in mi to ful paše.

Meni paše sexat zjutraj pa dopoldne,če sva doma,pa zvečer,skratka midva sva kar aktivna.Se pravi kokerkdaj.Sexava pa vsak dan,na veliko načinov,tako,da se bojiva,da nisva preglasna in se lahko sliši k sosedu,sva v bloku,namreč.

V družini ali vidva s partnerjem?

Midva z mojim, če pa kdo drug kaj sliši mi je pa čist vseeno. Glede glasnosti pa si včasih res ne morem pomagat, da bi bila malo bolj tiho.

ljubljenje je najlepše takrat, ko si v objemu osebe, ki jo imaš rad, ki ti veliko pomeni, ki ti izkazuje nežnosti, ljubezen……
Potem mi je vseeno, kdaj se “to” zgodi…..

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close