Kdaj se bodo moški opravičili?
feministka969, 12.12.2021 ob 10:16
Za vse zatiranje, nadlegovanje, ubijanje, posiljevanje, nespoštovanje, itd., ki so ga izvajali nad ženskami skozi celotno zgodovino človeštva.
Še do zdaj niso prenehali z trpinčenjem žensk. Kdaj bo konec??
Ženske smo dolžne velikega opravičila s strani moških.
Opravičevanje v imenu drugih? Si ena tistih ki se opravičuje, če je vreme slabo? Jebeni socialni foteljni vojščaki.
Julij Cezar, 12.12.2021 ob 10:37
niste nobene zrtve tako da ne bluzite, pa tud za vse sranje ste krive same, se pomnite zimzelen…za vsakim moskim stoji zenska..tako da same sebi ste najvecja nadloga
Upam, da bo prebrala to sporočilo kaka psica, ki jo motijo istospolno usmerjeni in je s tem nevede sodelovka moškega patriarhalnega šovinističnega sveta. In je s tem šovinistična svinja kot so to moški šovinisti.
Taka ženska svinja si zasluži klofuto v obraz v obliki takega sporočila kot sem ga citiral.
Kokoši, 12.12.2021 ob 10:47
Upam, da bo prebrala to sporočilo kaka psica, ki jo motijo istospolno usmerjeni in je s tem nevede sodelovka moškega patriarhalnega šovinističnega sveta. In je s tem šovinistična svinja kot so to moški šovinisti.
Taka ženska svinja si zasluži klofuto v obraz v obliki takega sporočila kot sem ga citiral.
Kaj se je tebi hudega zgodilo, da si tako zelo nesrečno?
Potrpi malo, kmalu bodo najlepši prazniki v letu. Blagoslovljen Božič in veliko več sreče v novem letu ti želim.
če ne bi nekatere babe pobirale zahojenih tipov in se jim pustile oplodit potle bi blo mrsikaj drugač.. pa še to – za čisto vsakim pacientom tega sveta je zblojena mati. al ker je dopušla da psihič maltretira otroke ali pa ker jih je sama al ga je pa ujčkala: moj pa že ni tak. kruta dejstva
na sreč se časi spreminjajo na boljše. zdj incel jamrajo da ne morejo dobt bab. k so drgačni cajti in cafavci ne dobijo več zastojn babe. razn če ne gredo v afganistan
Forum je zaprt za komentiranje.