Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kdaj povedati za intimen pirsing?

Kdaj povedati za intimen pirsing?

hejla,

kdaj bi vi partnerju povedali da imaste pirsing tam spodaj? Sama imam vertical clitoral hood pirsing (pirsing v kapici, ki pokriva scegetavcek). Pa me zanima, ali naj povem moskemu to pred prvim seksom oz prvim razkritjem spolovila, ali naj pocakam, in igram na “karto presenecenja”. A so kaksnemu moskem intimni pirsingi mimo?

Sem moški, bistveno bolj všeč bi mi bilo presenečenje, napoved “v smislu moram ti povedati, da imam tam pirsing”, bi mi nekako zmanjšalo draž. Poanta je namreč tudi v raziskovanju, da človeku vsak del telesa druge osebe ni povsem znan, vsaj tako jaz menim… Iskreno dvomim, da je nekomu od moških to mimo, čeprav so okusi različni. Če mu ne bi bilo všeč, bi to lahko tudi pomenilo, da sta različnih pogledov glede določenih stvari, zato je boljše presenečenje, da dobiš iskren odziv, ali mu je všeč ali ne. To ti bo tudi povedalo nekaj o njemu in njegovih pogledih, kar verjetno želiš vedeti, zaradi prihodnosti. Če bi povedala, bi se lahko torej pretvarjal, da mu je OK, četudi mu ne bi bilo. Poudarjam seveda, da je izjemno malo možnosti, da mu ne bi bilo všeč. 🙂

Upam, da sem ti vsaj malo pomagal.

Presenečenje je definitivno boljše in bolj adrenalinsko….Lepše je začutiti ornk trd penis, kot, da ti moški že prej pove kako je obdarjen.

Sama si že dalj časa želim narediti takšen piercing pa me zanima če lahko napišeš kaj več o tem kakšen je občutek ko ga enkrat imaš, ter kje si si ga dala narediti in kakšna je nega potem ko ti ga naredijo. Predvsem me zanima kakšen je občutek pri sexu, hoji, sedenju, kolesarjenju…

Rada začutiš velik trd penis ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close