Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kdaj postane pri moskem tisto mlahavo?

Kdaj postane pri moskem tisto mlahavo?

Resnica si ti. Če tvoje življenje ni bilo lepo in prijazno,potem tudi resnica ne bo.

Zanimivo, ampak ali je kasneje kaj drugače in kaj slabše in kaj manj trdno kot pri 30 letih?[/quote]

Stara sem 42, on se bliža 50. Nekaj let sva že v odnosu in … ja, no … je tako, kot piše Thorrrr, le malo lepše se izražam. S potenco nobenih težav, z vzdržljivostjo tudi ne, stoji mu ure in ure in ure, v bistvu konča, ko imam jaz “dovolj”. Orgazmi so pa itak nekaj čisti drugega, kot sem izkušala v mladosti in kasneje. Oba tudi čutiva seksualne energije in pretoke, pulzacije, potenciranje. Je pa njegov odnos do spolnosti z mano odnos do spolnost z ljubljeno žensko. Ljubi me celo, enako jaz njega. Zavedava se staranje, hkrati tudi tega, da jaz/on nisva postarana in uvela koža.[/quote]
Kako veš, da on čuti isto. Da ne prehaja energija samo iz njega vate?

Stara sem 42, on se bliža 50. Nekaj let sva že v odnosu in … ja, no … je tako, kot piše Thorrrr, le malo lepše se izražam. S potenco nobenih težav, z vzdržljivostjo tudi ne, stoji mu ure in ure in ure, v bistvu konča, ko imam jaz “dovolj”. Orgazmi so pa itak nekaj čisti drugega, kot sem izkušala v mladosti in kasneje. Oba tudi čutiva seksualne energije in pretoke, pulzacije, potenciranje. Je pa njegov odnos do spolnosti z mano odnos do spolnost z ljubljeno žensko. Ljubi me celo, enako jaz njega. Zavedava se staranje, hkrati tudi tega, da jaz/on nisva postarana in uvela koža.[/quote]
Kako veš, da on čuti isto. Da ne prehaja energija samo iz njega vate?[/quote]

Ker ni edini moški, s katerim sem imela spolne odnose. Ker jaz nisem edina ženska, s katero je kdaj imela spolne odnose. In predvsem … ker se med drugim tudi pogovarjava.

Ona bi sebe rada kar na silo sestavla mal drugač…po projektu…kot avto…iz trabanta bi rada postala ferarri

Eno babše mi je očitno uničilo temo, res drugič naj ženske močijo, to je tema za moške in ženske, ki govorijo o moških in ne, da ženska govori o sebi.

Na neumno vprašanje žal res ni mogoče dati pametnega odgovora.
Vsaj ne v kratki obliki.

mojim moškim se to zgodi že med tretjo akcijo

Kmalu po 40-em se šibajo z viagro, da jim še vstane.

Vsaj ne v kratki obliki.[/quote]

Vprašanje pravzaprav sploh ni neumno, gospo pač zanima, kdaj se pri moških pojavijo erektilne motnje. Morda pa je komu potrkala na vest, pa se mu vprašanje zdi neumno.

Vsaj ne v kratki obliki.[/quote]

Vprašanje pravzaprav sploh ni neumno, gospo pač zanima, kdaj se pri moških pojavijo erektilne motnje. Morda pa je komu potrkala na vest, pa se mu vprašanje zdi neumno.[/quote]

Vprašanje je neumno zato, ker posplošuje moške;
Pri nekaterih se to dogaja od 15 (ali zgodnejšega) leta naprej, pri nekaterih pa še pri 90 letih ne. Večina ostalega (npr. pogovori med kolegi) pa je nakladanje, ker večina moških za živo glavo ne bo povedala resnice.
Še največ realnih dejstev se izve od zdravnikov – vendar gre tam večinoma za medicinske probleme.

Predvsem pa je pri zadevi pomemben odnos do ženske s katero se vse skupaj dogaja in pa sama situacija oz. odnos do te situacije.
Z različnimi ženskami bo zelo verjetno različno, pa tudi z isto žensko v različnih situacijah spet različno. Da niti ne govorimo o tem, da se da enako situacijo doživljati zelo različno – odvisno od življenskega obdobja in karakterja. Itd.

Zdaj bolj jasno, zakaj trdim da je vprašanje neumno?

bejbe s tem imenom pa še nisem – lahko objaviš njen kontakt ☺

Vprašanje pravzaprav sploh ni neumno, gospo pač zanima, kdaj se pri moških pojavijo erektilne motnje. Morda pa je komu potrkala na vest, pa se mu vprašanje zdi neumno.[/quote]

Vprašanje je neumno zato, ker posplošuje moške;
Pri nekaterih se to dogaja od 15 (ali zgodnejšega) leta naprej, pri nekaterih pa še pri 90 letih ne. Večina ostalega (npr. pogovori med kolegi) pa je nakladanje, ker večina moških za živo glavo ne bo povedala resnice.
Še največ realnih dejstev se izve od zdravnikov – vendar gre tam večinoma za medicinske probleme.

Predvsem pa je pri zadevi pomemben odnos do ženske s katero se vse skupaj dogaja in pa sama situacija oz. odnos do te situacije.
Z različnimi ženskami bo zelo verjetno različno, pa tudi z isto žensko v različnih situacijah spet različno. Da niti ne govorimo o tem, da se da enako situacijo doživljati zelo različno – odvisno od življenskega obdobja in karakterja. Itd.

Zdaj bolj jasno, zakaj trdim da je vprašanje neumno?[/quote]

Nobeno vprašanje ni neumno, neumen je lahko samo odgovor. Pa lep dan!

Odgovor je, da pri nekaterih pride do tega prej, pri drugih kasneje.
Kopiram: “Če tuje projekcije preslikamo na domače razmere, lahko rečemo, da ima v populaciji moških, starih od 18. do 40. let, težave vsak deseti, po 40. letu pa že vsak drugi moški.” Sčasoma so težave večje, tako da je težko reči ali napovedati, verjetno pa ima zelo zelo redek moški pri 80 erekcijo za normalno penetracijo.
Tudi moj nekdanji moški je imel že kar opazne težave z erekcijo, pa je bil malo čez 40.
Govoriti, da do tega pride zaradi neprivlačnosti ženske ipd. je samo primitiven izgovor moških, ki nočejo resnici, da se telo pač stara, pogledati v oči.

O čevlji sodi naj kopitar.

Se ne strinjam. To je standardna slovenska floskula, vendar:
Vprašanje, ki npr. samo implicira odgovor – je neumno.
Enako tudi vprašanje, kjer je že vnaprej jasno, da univerzalno ustreznega odgovora ni, ker je odgovor odvisen od posameznika in se ga ne da posploševati.

Lep dan tudi tebi – oz. vsem bralcem.

Verjetno sklepaš po sebi. To ni niti približno res, če sklepam po sebi;))) in jih imam 60, pa ni izgledov za prenehanje.

Formula je to:

1.) V desni roki razpri vse prste do kraja koliko to pač gre.
2.) Sedaj položi roko na trebuh tako, da je palec pod popkom (prsti so še vedno max. razprti)

Lega palca predstavlja stoječega tiča pri 15-tih letih.
Lega kazalca predstavlja stoječega tiča pri 25-tih letih
Lega sredinca predstavlja stoječega tiča pri 35 letih
….prstanca pri 45
…mezinca pri 55

Nikoli če je roba dobra. Da moški nočejo več skakat po 40 je mislila tud ena k jo poznam. Potlej je pa zvedla da njen še kako rad skače… po 23 letnici dve ulici stran. Vsakmu decu se bo dvignu ob 23 letnici.

Verjetno sklepaš po sebi. To ni niti približno res, če sklepam po sebi;))) in jih imam 60, pa ni izgledov za prenehanje.[/quote]

V maldosti si bolj malo seksal, najbrž.

Po 37 letu se mi ni več dvignil, nimaš kaj, so tudi bolj pomembne stvari v življenju, seks nima pomena.

erectile injections pics https://pharmaceptica.com/

test

Ti bom povedal kdaj tisto postane mlahavo – ko ni več erekcije!

hahahahahaha

em,… ja nc bil trd ko kamen kost vedno in povod stal po 12 ur brez problema vsak dan,.. kar nadlezno,…

kdaj je mlahavo,…

odgovor je simpel,…

ko te baba zafuka,…. tud z vilicarjem ga ne dvignes vec,…tko je,. ko spoznas kaj babe dejansko so,… tud vilicar ga ne dvigne..

dokazano lahk prides pogledat,…

what is chloroquine https://chloroquineorigin.com/# hydroxychloroquine malaria

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close