Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kdaj postane pri moskem tisto mlahavo?

Kdaj postane pri moskem tisto mlahavo?

Moje dve vprašanji.

Ali pride ob pravi ženski erekcija skoraj enako hitro ali enako hitro kot v mladosti? Ali pač počasneje?
In : koliko počasneje, lahko poveste? (ne da bi to vprašanje jemali osebno, saj verjetno je podobno pri vseh v istih generacijah). In : ali potem traja enako trdno, močno, kot v mladosti, ali vmes upade, ali delno upade? Hvala.[/quote]

prava ali neprava ženska- dec, ki ima qurac pod kontrolo, mu špricne takrat ko on to želi…lahko v petih minutah al pa po petih urah. Vse je v zgornji betici. Ni mi jasno da ima tolk dedcev take probleme s kontrolo…al pa z upadom

Zanimivo, ampak ali je kasneje kaj drugače in kaj slabše in kaj manj trdno kot pri 30 letih?

moj 48 letnik nima problemov s tem, da karkoli ne bi stalo in prehitro upadlo..z mano, ki sem 32..zdaj, kako bi mu stalo in se obržalo ob kakšni 50 letnici, pa ne vem.

Thorr, ki ga ima .. po kontrolo. Zakaj pa potem pišejo drugače o spolnosti v poznih letih? Torej ne more vsak imet vsega pod kontrolo. Kaj je res?

eni si ga lahko kasneje podložijo s kup(čk)om denarja, eni pač ne..in prvi nimajo problemov, drugi pa..

Zanimivo, ampak ali je kasneje kaj drugače in kaj slabše in kaj manj trdno kot pri 30 letih?[/quote]

Pri mojih 40+ je popolnoma isto, Je pa res da se izogibam nepravih ženskih energij. Nesproščena, lesena ženska lahko marsikaj zajebe glede moške energije. Negativno pa sigurno vplivajo tud nepravi dnevi, stres, utrujenost itd.. Za dober, kvaliteten f.uk se mora marsikaj poklapat. Tisto nabijanje, da je vrhunski sex vsak dan, 3x na dan, je navadna oslarija. To ne obstaja.

Moje dve vprašanji.

Ali pride ob pravi ženski erekcija skoraj enako hitro ali enako hitro kot v mladosti? Ali pač počasneje?
In : koliko počasneje, lahko poveste? (ne da bi to vprašanje jemali osebno, saj verjetno je podobno pri vseh v istih generacijah). In : ali potem traja enako trdno, močno, kot v mladosti, ali vmes upade, ali delno upade? Hvala.[/quote]

Nimamo vsi enakega libida in na tvoje vprašanje ni mogoče odgovoriti. Tukaj so velike razlike. Dejstva so neka, da libido pada in en zdrav 60 +letnik z visokim libidom ima še vsaj 3x tedensko voljo željo in potrebo po seksu. Skoraj siguren pa sem, da ne s svojo približno enako staro partnerico.
V vsakem primeru z vsaj 20 let mlajšo.
Ob pravi ženski pride erekcija zelo hitro in je zelo dobra. Prava ženske so redkost. Verjetno je tudi dober libido v 60+ redkost. Po mojem mnenju pa 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk po 55 seksualno odpove in 40 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moških po 60+ tudi.

Zdravila proti sladkorni bolezni, visokemu krvnemu pritisku, antidepresivi, redno pitje alkohola, močno znižajo libido moškega in so bistveno odgovorna za poslabšanje kvalitete spolnosti. Tako da razlog za upad niso toliko sama leta ampak z leti pridružene najbolj značilne bolezni tega časa, ki pridejo zaradi pretežke prehrane in premalo gibanja.

Upadanje ja, to je normalno in prav, saj ne vem, kako bi srce enega 70 letnika preneslo toliko in tak seks, kot ga je zmožen 20 letnik, nikakor pa ne upad.
Če pa tako doživljaš sebe oziroma govoriš iz izkušenj, si se pa pa seksualno tekom let iztrošil, seksualne povezave in energije imaš na nuli. In če se ti je to zgodilo že celo pri 40, je znak, da si seksal povsem narobe in s povsem napačnimi ženskami. Seksualna energija namreč polni in krepi, daje in poživlja, nikakor pa ne bi smela izčrpavat in praznit. Vse si delal fauš. Nisi znal, ne znaš.[/quote]
Če se to dogaja večini moških, pomeni, da večina žensk ni pravih.

če bo 19 letnica starčku privlačna še ne pomeni da bo naenkrat postal gibčen kot 20 letnik, da bo imel moč 20 letnika, da bo dišal enako kot 20 letnik, da bo razumel, kaj mu 20 letnica na pol po angleško pravi..internetni jezik prevladuje..smeški,,,80 letni ata in 20 letnica nimata nič skupnega..pa vendar praviš da se bo 80 letnemu ateju ob 19letnici vstal in jo bo obdelal v vseh mogočih pozah kot kak 20letnik?

če bo 19 letnica starčku privlačna še ne pomeni da bo naenkrat postal gibčen kot 20 letnik, da bo imel moč 20 letnika, da bo dišal enako kot 20 letnik, da bo razumel, kaj mu 20 letnica na pol po angleško pravi..internetni jezik prevladuje..smeški,,,80 letni ata in 20 letnica nimata nič skupnega..pa vendar praviš da se bo 80 letnemu ateju ob 19letnici vstal in jo bo obdelal v vseh mogočih pozah kot kak 20letnik?[/quote]
Še vedno bo 20 letnica več spravila iz 80 letnega, kot njegova sovrstnica. Kar je pač zmožen dati , pa naj bo denar, erekcija, ali pa samo slinjenje.

V starosti potreba pade. le totalni dripci trdijo, da je dec z leti vedno bolj potreben..[/quote]

zato pa da bi ostali čimdlje spolno aktivni pogledujejo za vse mlajšimi in mlajšimi od sebe…

Pogledujejo oni, to je pa tud vse.

Stara 50, mojim še stoji. S tvojim pa je mogoče kaj narobe, da rabi mlado meso, da se mu sploh še vstane.

Tale komentar pa zmaga!

Zanimivo, ampak ali je kasneje kaj drugače in kaj slabše in kaj manj trdno kot pri 30 letih?[/quote]

Stara sem 42, on se bliža 50. Nekaj let sva že v odnosu in … ja, no … je tako, kot piše Thorrrr, le malo lepše se izražam. S potenco nobenih težav, z vzdržljivostjo tudi ne, stoji mu ure in ure in ure, v bistvu konča, ko imam jaz “dovolj”. Orgazmi so pa itak nekaj čisti drugega, kot sem izkušala v mladosti in kasneje. Oba tudi čutiva seksualne energije in pretoke, pulzacije, potenciranje. Je pa njegov odnos do spolnosti z mano odnos do spolnost z ljubljeno žensko. Ljubi me celo, enako jaz njega. Zavedava se staranje, hkrati tudi tega, da jaz/on nisva postarana in uvela koža.

če bo 19 letnica starčku privlačna še ne pomeni da bo naenkrat postal gibčen kot 20 letnik, da bo imel moč 20 letnika, da bo dišal enako kot 20 letnik, da bo razumel, kaj mu 20 letnica na pol po angleško pravi..internetni jezik prevladuje..smeški,,,80 letni ata in 20 letnica nimata nič skupnega..pa vendar praviš da se bo 80 letnemu ateju ob 19letnici vstal in jo bo obdelal v vseh mogočih pozah kot kak 20letnik?[/quote]
Še vedno bo 20 letnica več spravila iz 80 letnega, kot njegova sovrstnica. Kar je pač zmožen dati , pa naj bo denar, erekcija, ali pa samo slinjenje.[/quote]

Ni nujno, prej obratno. Seksualna energija mora biti usklajena in aktivna na obeh straneh. In 80 letnik od 20 letnice ne dobi absolutno nič, nobene spolne energije, le teoretično razprte noge. Zato je možno, da se mu dvigne, mu pa tudi takoj pade …

Še vedno bo 20 letnica več spravila iz 80 letnega, kot njegova sovrstnica. Kar je pač zmožen dati , pa naj bo denar, erekcija, ali pa samo slinjenje.[/quote]

Ni nujno, prej obratno. Seksualna energija mora biti usklajena in aktivna na obeh straneh. In 80 letnik od 20 letnice ne dobi absolutno nič, nobene spolne energije, le teoretično razprte noge. Zato je možno, da se mu dvigne, mu pa tudi takoj pade …[/quote]
Ampak če se možakarju prej deset let niti dvignil ni, je to že precej.

Stara sem 42, on se bliža 50. Nekaj let sva že v odnosu in … ja, no … je tako, kot piše Thorrrr, le malo lepše se izražam. S potenco nobenih težav, z vzdržljivostjo tudi ne, stoji mu ure in ure in ure, v bistvu konča, ko imam jaz “dovolj”. Orgazmi so pa itak nekaj čisti drugega, kot sem izkušala v mladosti in kasneje. Oba tudi čutiva seksualne energije in pretoke, pulzacije, potenciranje. Je pa njegov odnos do spolnosti z mano odnos do spolnost z ljubljeno žensko. Ljubi me celo, enako jaz njega. Zavedava se staranje, hkrati tudi tega, da jaz/on nisva postarana in uvela koža.[/quote]

Pri 50 je moj tič kot top in fuqm vsak dan!

Hvala za natančen odgovor!

Ni nujno, prej obratno. Seksualna energija mora biti usklajena in aktivna na obeh straneh. In 80 letnik od 20 letnice ne dobi absolutno nič, nobene spolne energije, le teoretično razprte noge. Zato je možno, da se mu dvigne, mu pa tudi takoj pade …[/quote]
Ampak če se možakarju prej deset let niti dvignil ni, je to že precej.[/quote]

Ne, ni. Kaj če revežu erekcija, če ni sposoben spolnega odnosa niti peljat, kaj šele speljat do konca. Moški s pravo žensko, pravo partnerico, bo seksal lahko z njo in samo z njo tudi globoko v star leta, ne glede na starost, gube, povešeno kožo, povešene joške in povešena jajca. Spolna energija je nekaj povsem drugega, ni “erekcija” in ni “navlažena nožnica”, to dvoje je le mehanizem, ki omogoča/lajša pretakanje in kulmunacijo spolne energije. Je pa res, če še nikoli niso seksal z ljubeznijo, potem tega ne poznaš, ne poznaš ključne razlike.

Ampak če se možakarju prej deset let niti dvignil ni, je to že precej.[/quote]

Ne, ni. Kaj če revežu erekcija, če ni sposoben spolnega odnosa niti peljat, kaj šele speljat do konca. Moški s pravo žensko, pravo partnerico, bo seksal lahko z njo in samo z njo tudi globoko v star leta, ne glede na starost, gube, povešeno kožo, povešene joške in povešena jajca. Spolna energija je nekaj povsem drugega, ni “erekcija” in ni “navlažena nožnica”, to dvoje je le mehanizem, ki omogoča/lajša pretakanje in kulmunacijo spolne energije. Je pa res, če še nikoli niso seksal z ljubeznijo, potem tega ne poznaš, ne poznaš ključne razlike.[/quote]
Ker šaltaš na osebno, zaključujem. Čavči

Hvala za natančen odgovor![/quote]

kaka je natančna statistika..verjetno se razlikuje po državah..po delovnih mestih..po tem kaj je človek v življenju skozi dal..libidu itd

če ima tale zgoraj prav potem ste ženske ki bi si rade omislile 20 let starejšega lahko mirne…stal jim bo le v primeru 20 let mlajše..kaka bivša žena vas tako ne bo ogrožala, ne boste v strahu, da bi se vrnil k njej:-)

edino na svoje sošolke in prijateljice malo popazite:-)

Točno to je to. Ampak tem okorelim zadrtim razočaranim samcem tega ne boš mogel dopovedat, it’s like talking to a brick wall.

Točno to je to. Ampak tem okorelim zadrtim razočaranim samcem tega ne boš mogel dopovedat, it’s like talking to a brick wall.[/quote]
Misliš? To je teorija, ki jo vsi poznamo. V praksi pa pravih žensk ni, so samo približki. Precej se da poudarka na izgled, na mentalno zdravje pa vsi pozabljajo. No, razen na mešanje megle ala osebna rast in EQ in podobne vaje. Večina žensk najbolj uživa pri kastraciji, vprašaj se zakaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close