Kdaj postane pri moskem tisto mlahavo?
Daj link na verodostojno raziskavo, kar vi čvekate, ni resna statistika. Pljuvanje po drugačnih je pa v vsakem primeru blesavo in otročje, ne glede na to, kdo je večina in kdo manjšina. Še enkrat, če nisi doumel spročila mojega komentarja: ne gre za to, kakšnih je več, gre za to, da naj vsak govori le zase in ne za druge. Speak for your dick, mind your own cock, f∪ck and let f∪ck![/quote]
Opa, a je živček počil? Če ti moj odgovor ne odgovarja, si nariši svojega. Jaz sem pisal, kar vem. Vem, kaj se pogovarjamo, s kolegi, prijatelji, znanci in glede na to, da je to precej kočljiva tema… nekaj pomeni, če se večina o tem strinja. In kar se ritma tiče, ti pri 40 tečeš hitreje, kot si pri dvajsetih?[/quote]
[img]http://i0.wp.com/passnownow.com/wp-content/uploads/2014/09/1653107_illiteracy_jpeg716817e88f4e419e23afb3fc0ec7e6d7.jpg?fit=499{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2C313[/img]
Bog ti je mogoče dal leta, seksualnih iozkušenj pa ne. Govoriš namreč totalne bedarije, dokazano je, da je moški najbolj potreben v mladosti, že po 30-em pa potreba pada. nasprotno rtdite le vi, ki ste bili celo mladost nezanimivi za babe in bi zdaj radi nekaj na silo.[/quote]
Cista resnica! Vsi normalni dedci smo se do 40 ega naf.ukali cist zadost in sprobali vse mogoce peechke in fetise. Jst nc ne pogresam tisto ven pa notr, pa miljon poz vmes…wtfff? Kermu normalnemu se to se da?
Sex je nasplosno totalno precenjen. Babe in dedci ki ga kujejo v nebesa v srednjih zrelih letih in kasneje, so obicni zdolgocaseni kmetavzi[/quote]
Večni drkači, ki sebe prepričujejo v neobstoječe in kako bodo pri 50 po seksi komadih skakali, kot da one komaj čakajo na stare dedce brez keša in energije.
Ko si mald, je čas za neumnosti, avanture, bedarije. Stari osli so zamudili mladost, zdaj pa bajke pišejo.
Odvisno. Tako kot se joške povesijo pri ženskah. Lahko pri 18 lahko pri petdesetih. Mlahavost ne pomeni, da moški ne more dobiti trdega ali je ženske naveličan, mu ženska ni všeč, ima slab dan veš se tudi moškim zgodi lahko je kaj bolan se tudi moškim zgodi pri vseh letih. Je pa res da seksualna energija je pri vseh izražena najbolje pri dvajesetih do trideset. Potem se seksualna energija povesi v energijo znanja. Na koncu pa v energijo zaupanja, ki tudi dvigne. Zato tudi ljudje čez sedemdeset seksajo s trdim in dobrimi joški.
[/quote]
Bog ti je mogoče dal leta, seksualnih iozkušenj pa ne. Govoriš namreč totalne bedarije, dokazano je, da je moški najbolj potreben v mladosti, že po 30-em pa potreba pada. naspr
Pada, ja, pada, ne pa upade. In ta proces se normalno prične pri normalno spolno aktivnemu moškemu (nenormalnost šteje tako omejevanje, tlačenje, kot tudi pretirava, bolana spolna aktivnost) po 40 letu,ne 30 in proces gre počasi, zelo počasi. Pa ne v smislu impotence, temveč ni več potrebe 3x na dan, niti ni zmožen ut otrdeti dovolj za spolni akt vsak dan. Zanimanje kot tako in spolna aktivnost v praksi pa pri normalnemu moškemu ne izgine do smrti. Pri ženskah je enako.
Upadanje ja, to je normalno in prav, saj ne vem, kako bi srce enega 70 letnika preneslo toliko in tak seks, kot ga je zmožen 20 letnik, nikakor pa ne upad.
Če pa tako doživljaš sebe oziroma govoriš iz izkušenj, si se pa pa seksualno tekom let iztrošil, seksualne povezave in energije imaš na nuli. In če se ti je to zgodilo že celo pri 40, je znak, da si seksal povsem narobe in s povsem napačnimi ženskami. Seksualna energija namreč polni in krepi, daje in poživlja, nikakor pa ne bi smela izčrpavat in praznit. Vse si delal fauš. Nisi znal, ne znaš.
Sigurno sem na boljšem, od raznih cvilečih 40+ letnikov, ki bi cele dneve samo f.ukali ( vsaj v teoriji), babe pa jih ne šmirglajo 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Ampak ja, razumem, zakaj babe širite teorije, da je samo seksualno lačna zver “pravi dec”. Samo take revčke imate namreč lahko pod kontrolo.
Ta odgovor nekako sem ne spada, ker vi pri mnenju o seksualni sposobnosti moškega izhajate iz omejene predpostavke uspešnosti moškega osvajanja v smislu kvantitete, to je res značilno predvsem za mladost. Seveda na ta način izpustite stanje na tem področju pri preostali večini moških, ki pa življenje preživljajo v dvoje, v resnih in trdnih zvezah, poročeni ali na koruzi. Samski pa nekako ne moremo vedeti, kako te stvari stojijo pri tistih z redno spolnostjo, mi samski nismo kredibilni, saj lahko govorimo le zase in za svoj primer.)
Moje dve vprašanji.
Ali pride ob pravi ženski erekcija skoraj enako hitro ali enako hitro kot v mladosti? Ali pač počasneje?
In : koliko počasneje, lahko poveste? (ne da bi to vprašanje jemali osebno, saj verjetno je podobno pri vseh v istih generacijah). In : ali potem traja enako trdno, močno, kot v mladosti, ali vmes upade, ali delno upade? Hvala.
Sigurno sem na boljšem, od raznih cvilečih 40+ letnikov, ki bi cele dneve samo f.ukali ( vsaj v teoriji), babe pa jih ne šmirglajo 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Ampak ja, razumem, zakaj babe širite teorije, da je samo seksualno lačna zver “pravi dec”. Samo take revčke imate namreč lahko pod kontrolo.[/quote]
Se čist strinjam. V normalnem odnosu , kjer sta oba normalna, si dec žensko VZAME (za normalne ženske je to popolnoma normalno..pa ne mislim s tem grobosti), ne pa FEHTA.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://shrani.si/f/R/sz/46mCeexM/giphy.gif[/img]