Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdaj po odstranitvi mirene menstruacija

Kdaj po odstranitvi mirene menstruacija

Pozdravljene.

Pred tremi tedni mi je G odstranil mireno, ker sva se z možem odločila za še enega otroka. Sedaj pa me zanimajo izkušnje tistih, ki so si že odstranile mireno, po kolikšnem času ste dobile menstruacijo?
Naj povem še, da zadnjih devet mesecv nisem imela menstruacije, kar je pri mireni normalno.

Čez 2 dni sem začela močno krvaveti, kar je trajalo kaje 3 dni. Menstruacijo sem pa dobila normalno.

Jaz sem dobila menstruacijo po 2 dneh, sicer sem pa stalno krvavela že pri mireni in je bil to razlog za odstanitev.

Kaj ti je pa G svetoval – koliko časa naj bi počakala z zanositvijo?

Tudi sama razmišljam o odstranitvi.

Po dveh dneh. Še nikoli v življenju nisem imela tako močne menstruacije kot takrat, pa jo imam že 25 let. Sicer je bil pa razlog odstranitve tudi pri meni enak kot pri mama+3.

Takoj po dveh dneh se je dobsedno ulilo. Sem mislila, da bom izkrvavela. To nisem smatrala kot menstruacijo. Ta pravo menstruacijo sem dobila šele čez dva meseca.

MOžno res, da to ni bila menstruacija, temveč kakšna druga krvavitev, je pa res, da sem naslednjo krvavitev, tokrat verjetno res menstruacijo dobila čez 26 dni od te prve in tako vse do danes.

Počakati moram-je priporočljivo dva meseca, da se sluznica “opomore”, odebeli. Je pa rekel da če slučajno zanosim prej, načeloma tudi ni nekih velikih težav.

Počakati moram-je priporočljivo dva meseca, da se sluznica “opomore”, odebeli. Je pa rekel da če slučajno zanosim prej, načeloma tudi ni nekih velikih težav.[/quote]

aha, hvala. dva meseca brez zaščite se lahko kaj še prime 😉 (kondomi mi ne ustrezajo)

Pozdravljeni, jaz sem imela mireno 15 mesece ,ker sem cel cas imela krvavitve sem jo odstranila. Po odstranitvi krvavim se vedno , se pravi 10 dni in to kr mocno. Je katera imela take tezave? Ker ne vem kako to, vsaka napise dva tri dni pri meni se pa noce koncat.

Hvala za pomoc

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close