Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kdaj otrok?

kdaj otrok?

Kdaj menite, da so prava leta, da ima ženska otroka? je to pri vsaki drugače? kako je bilo pri vas? se je pač zgodilo ali ste načrtovale? stara sem 29 let in nekateri menijo, da je to že zgornja meja za nosečnost.

Ko se boš ti počutila zrelo, pripravljeno za imeti otroka. Ko si ga boš želela, oziroma oba s partnerjem. Ko boš čutila, da je pravi čas za to.Nič ne poslušaj, kaj si drugi mislijo!!

Predolgo ne čakaj.

Edina prava leta so tista, za katere sama čutiš, da so prava. Nekatere to začutijo bolj zgodaj, druge bolj pozno.
Sama sem zmeraj znorela, ko so mi pričeli po 25 roj.dnevu namigovat, češ, zdaj je pa že čas in nato so bili z vsakim roj.dnevom čezdalje glasnejši: ja zdej pa že počasi piska zadnji vlak.
Letos bom 30 (torej sem stara enako kot ti) in dva meseca prej imam rok. Niso toliko važna leta, kot tvoja pripravljenost, da sprejmeš v svoje življenje še nekoga tretjega (poleg partnerja seveda) in sprejmeš tudi veliko odgovornost zanj ali zanjo.
Dobro premisli, preden se kakorkoli odločiš – ne pusti da okolica pritiska nate.

lep večer

Erina

Oj.

Se podpišem pod post od Nyne. Stara sem 28 let, s partnerjem sva skupaj 10 let, od tega živiva skupaj 7 let … o otroku pa nič ne razmišljava. Najprej morava najti večje stanovanje potem …

Biološko čas kar teče, s tem se boš najbrž strinjala in tvoje telo je sedaj drugačno kot pri 20-ih. Se je pa res včasih zelo težko odločit. In če ne veš, ali bi … raje počakaj. Nekoč mi je nekdo dejal ob neki drugi priložnosti, pa se mi zdi, da kar drži – če ne veš, veš!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close