Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kdaj na letališče

kdaj na letališče

pozdravljeni!
imam eno vprašanje. Kdaj moram biti na letališču, da v miru opravim vse formalnosti, če letalo vzleti ob 8.00?

hvala lepa!
super ste!

Odvisno na katerem. Če je veliko letališče moraš biti uro in pol prej tam. Za Brnik po moji oceni zadostuje ena ura. Meni se zdijo letališča ene zastarele in dolgocajtne ustanove. Moraš biti uro in pol prej tam, letalo ne pelje nikoli točno, pač pa ima približno tričetrt ure zamude, po poletu čakaš na carini, potem še na prtljago…Ptrljaga je velikokrat uničena…Če se pelješ na kratke relacije npr. v Dubrovnik je iz Maribora skoraj boljše iti z avtom. Ker, če seštejem čas za letališče – ura in četrt do Brnika, ura in pol opravkov na letališču, približno ena ura za vožnjo, ena ura za letališke opravke v Dubrovniku, vožnja z avtobuso do mesta… No pa sem se malo izkašljala. Se kar dosti vozim z letali in sem vedno bolj razočarana!

Zmeraj vsaj 1 uro prej, ce je veliko letalisce in prometen let pa tudi kaj prej …

Zdravo!

Ja spodobilo bi se bit na letališču, tako kot je ze refosk reku vsaj 1 uro prej, vendar pa ce potuješ iz večjega letališča, ki ti ni preveč znano potem dodaj vsaj še 1 uro že zato, da ne boš brezglavo tekala po terminalu. Itak pa je na večjih letališčih ogromno trgovinic lokalov in ostale navlake kjer lahko nato zabijaš čas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close