Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj moški varajo?

Kdaj moški varajo?

ko vse tole berem, mi je preklet jasno, da varajo, ko doma ne dobijo kar zelijo..najveckrat je to seks!
krive pa smo v vecini zenske same, ker se ne zavedamo koliko to moskim pomeni, pa naj nas se tako ljubi, le moski je… in glavoboli, utrujenost gor ali dol, raje bi moske pripravle do tega, da nam pomagajo cez dan in bomo tudi me zvecer z veseljem njim, tko pa garamo cele dneve, zvecer pa nismo na razpolago njim..menda ja si bo poiskal eno frisno, ki mu bo dala kar doma nima.

Jest pa mislim, da če te ima namen prevarat, te bo, kjub temu, da mu daš vsak dan. Eni moški si na začetku veze pač mislijo, da ne bo itak nič in skočijo čez plot, največkrat z bivšo!

Jst vidm kot razlog za varanje tele stvari:

– rutina (partnerja si nimata več kej povedat, se začneta oddaljevat…)
– pomanjkanje seksa doma (žena se zanemari, ni več za nobeno akcijo, skos je utrujena…ipd..kar je tut krivda moškega, če ne prevzame niti mal gospodinjstva v svoje roke)
– tečna žen(sk)a, ki skos samo nerga, tečnari, se dere na njega

in obratno 🙂

za vse je pa krivda moškega, mar ne

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ne tople vode odkrivat no…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Moje skromno mnenje: PRILOŽNOST, PRILOŽNOST IN ŠE ENKRT PRILOŽNOST!!! Nekateri se preprosto gibajo v krogih kjer ni priložnosti, tisti pa ki jih imajo slej kot prej podležejo. Žal je tako.

niti eden ni odgovoril, zakaj varajo moški……..uu same zveste imamo tu, fino, fino…:))

..okey.. spider je sicer neki na kratko odgovoru…:)

Moški varajo zaradi tega,ker se partnerke postopoma naveličajo,v postelji je vse enolično,ne znata odpravljati sproti nakopičenih težav in tako počasi pride do varanja in situacija se začne nerešljivo zapletati.Rezultat:razdor veze ali ločitev,nemudoma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close