Kdaj je cenejši tok
Komunajzar959, 02.10.2024 ob 18:15
Najcenejša elektrika bo, ko bo ta rdečuharsko komunistična zločinska golazen padla iz vlade in ko bo tam kjer ji je mesto, v arestu.
Hm, o tem se da razpravljati. Dve tri leta nazaj, so na horuk menjali analogme števce za te, digitalne. Ti števci omogočajo marsika, in temeljit nadzor. Torej, se je to pripravljalo že nekaj let. Kdo je bil takrat glavni?
star dec, 02.10.2024 ob 18:20
Tako je. Zamenjat bioritem. Celo noč ropotat, 3 žehte posranih plenic, ob šestih zjutraj pa spat.
In točno tako bodo ravnali brezposelni socialci…
Ha, ha. Pralni stroj in sušilni v spalnico, da ne hodiš po celi hiši ponoči sem in tja.
Bo pa fajn v bloku za tiste iz nočne. Nobenega ropotanja pralnih strojev vsaj do 14ih.
Stara forumašica, 02.10.2024 ob 18:21
Cena elektrike je nekaj drugega kot cena omrežnine.
Sama elektrika ostaja enako razporejena kot je bila do zdaj, spreminja pa se omrežnina, ki je bila po starem cca 1/4 računa.
Na dela prost dan, kamor spadajo tudi vikendi, prvega bloka sploh ni.
V pomladansko-jesenskem prav tako ne.
zakaj lazes, te niso doma naucili da ni lepo da lazes?podrazila se bi omreznina in sama energija, edini namen te golobove prevare z omreznino je da se pobere vec denarja….kar je ironicno, glede na to da so vse elektrarne v drzavni ladti kot omrezje….amoak tebi levi terbi kaj razsajnat je nemogoce….se mesec dni si ponavljala laz od godinove kaako se. ne bo nic spremenilo, laz o dogovorjeni moci ki to ni ker je moc odjemnega mesta ze dolicena s pogodbo o dobavi elektricne energije itd….no in zdaj ti bodo se hrvati obdavcilu podrtijo v barbarigi hehe
Julij Cezar, 02.10.2024 ob 18:26
zakaj lazes, te niso doma naucili da ni lepo da lazes?podrazila se bi omreznina in sama energija, edini namen te golobove prevare z omreznino je da se pobere vec denarja….kar je ironicno, glede na to da so vse elektrarne v drzavni ladti kot omrezje….amoak tebi levi terbi kaj razsajnat je nemogoce….se mesec dni si ponavljala laz od godinove kaako se. ne bo nic spremenilo, laz o dogovorjeni moci ki to ni ker je moc odjemnega mesta ze dolicena s pogodbo o dobavi elektricne energije itd….no in zdaj ti bodo se hrvati obdavcilu podrtijo v barbarigi hehe
Povej, koliko je zdaj omrežnina za nizko tarifo in koliko bo omrežnina za bloke 2, 3, 4 in 5.
Torej za vikende.
Pa povej mi, o kaki podrtiji v Barbarigi pišeš? Sem poguglala, kje točno to je in vidim prav lepe hiše.
Stara forumašica, 02.10.2024 ob 18:46
Povej, koliko je zdaj omrežnina za nizko tarifo in koliko bo omrežnina za bloke 2, 3, 4 in 5.
Torej za vikende.
Pa povej mi, o kaki podrtiji v Barbarigi pišeš? Sem poguglala, kje točno to je in vidim prav lepe hiše.
pravim ti da lazes, tako kot godinova, ce se ne bi nic spreminjalo se ne bi uvajalu ti bloki, kot drugo, o kaki dogovorjeni moci je govora, ali ti in tvoja leva falanga razumete pojem dogovora?a ti razumes da si s podpisom pogodbe o dobavi elek energije podpisala tudi moc odjemnega mesta?da je moc odjemnega mesta ze dolocena in da je edino razumljivo da se v primeru da res oresezes moc odjemnega mesta placas kazen?menda razumes ta pojem iz prometa ko imas doloceno max hitrost ti pa lahko poljubno vozis v okviru omejitve?a ti terba razmuse da mene ne moti placilo, moti me laganje goloba, direktorice za energijo in elektra ter zavajanje potrosnikov s temu bloki in tem t.i pojmom dogovorjene moci ki je postavljen 50 %nizje kot je odjemna moc sedaj….in se to terba zabita lazniva, ce je recimo t.i dogovorjena moc postavljena 50 %nizje od pogodbene moci odjemnega mesta ne bos placevala 50 %manj omreznine, ti je sedaj jasno butara, bos pa placala mastno kazeen ko bos presegla t.i dogovorjeno moc….v barbarigi imate te stare podrtije ki vam jih bofo hrvati obdavcili hehe….ne vem kaj guglasbutara saj menda ves kje mas vikend
Julij Cezar, 02.10.2024 ob 18:59
pravim ti da lazes, tako kot godinova, ce se ne bi nic spreminjalo se ne bi uvajalu ti bloki, kot drugo, o kaki dogovorjeni moci je govora, ali ti in tvoja leva falanga razumete pojem dogovora?a ti razumes da si s podpisom pogodbe o dobavi elek energije podpisala tudi moc odjemnega mesta?da je moc odjemnega mesta ze dolocena in da je edino razumljivo da se v primeru da res oresezes moc odjemnega mesta placas kazen?menda razumes ta pojem iz prometa ko imas doloceno max hitrost ti pa lahko poljubno vozis v okviru omejitve?a ti terba razmuse da mene ne moti placilo, moti me laganje goloba, direktorice za energijo in elektra ter zavajanje potrosnikov s temu bloki in tem t.i pojmom dogovorjene moci ki je postavljen 50 %nizje kot je odjemna moc sedaj….in se to terba zabita lazniva, ce je recimo t.i dogovorjena moc postavljena 50 %nizje od pogodbene moci odjemnega mesta ne bos placevala 50 %manj omreznine, ti je sedaj jasno butara, bos pa placala mastno kazeen ko bos presegla t.i dogovorjeno moc….v barbarigi imate te stare podrtije ki vam jih bofo hrvati obdavcili hehe….ne vem kaj guglasbutara saj menda ves kje mas vikend
Ej, 100 in še nekajkrat sem ti že povedala, da nisem Barca, da nimam vikenda v Barbarigi, tam še nikoli nisem bila, pa se te prime.
Še bukovega polena se prime ogenj prej kot pa to informacijo sprocesirajo tvoji možgani.
Pa še enkrat, koliko stane omrežnina zdaj v nizki tarifi, ker se pogovarjamo o vikendih in koliko bodo stali bloki 2-5?
Stara forumašica, 02.10.2024 ob 19:09
Ej, 100 in še nekajkrat sem ti že povedala, da nisem Barca, da nimam vikenda v Barbarigi, tam še nikoli nisem bila, pa se te prime.
Še bukovega polena se prime ogenj prej kot pa to informacijo sprocesirajo tvoji možgani.
Pa še enkrat, koliko stane omrežnina zdaj v nizki tarifi, ker se pogovarjamo o vikendih in koliko bodo stali bloki 2-5?
Ej, 100 in še nekajkrat sem ti že povedala, da nisem Barca, da nimam vikenda v Barbarigi, tam še nikoli nisem bila, pa se te NE prime.
koliko stane omreznina nima veze ker vem, cakam pa tebe da odgovoris na ocitni laz ki jo sirite ti, godunova in golob, to je laz o dogovorjeni moci, in pojem kaj je to dogovor….jaz sem od elektra celja zahteval pojasnilo kdaj smo se mi kaj dogovarjali o moci odjembega mesta in jim poslal pogodbo ki smo jo podpisali s pojasnilo da brez mojega soglasja nimajo kaj spreminjati ker so varovalke enake….in sd to, podatki ki jih dobivajo, to menda ves da so nepoplni in me cudi molk pizdurine iz varstva potrosnikov, za vsak drek se oglasa zdaj tiho ko rit….se 1x mene ne moti placilo, moti me laganje, jaz porabim na mesec cca 200 kwh in mi dol visi, ne pustim pa si lagati in ne razumem da si lahko tako neumna in pustis tem nategunom da ti lazejo….je zdaj jasno?
Priključna in obračunska moč so različni pojmi. Za podjetja je isto, za gospodinjstva so to politične subvencije.
3×20 A je priključna moč 14 kW, obracunska 7 kW
3×25 A je priključna moč 17 kW in obračunska 10 kW… Ti piše na računu pri obračunu omrežnine.
Pa še enkrat ponavljam, kaka je cena omrežnine zdaj in po novem?
In še bolj pomembno – kdaj se te bo prijelo, da nisem Barca??
Forum je zaprt za komentiranje.