Kdaj je čas za fanta ali punco?
Če je letelo name – žal ne! Moja mama je dočakala 1. vnuka in nato umrla, oče mi je umrl, ko sem bila sredi gimnazije, tast in tašča sta pa bila 180 km stran, ko so bili otroci majhni in še v službah. Tko da sva morala kar sama vse porihtat. Če bi bila še enkrat na istem, ne bi popolnoma ničesar spremenila.
Hej. Meni se zdi, to prepovedovanje punce al pa fanta osebno brezveze. Vem kako je blo pri men, dobila sm fanta ko sm bla stara 13/14 let. Moji doma niso tega podpiral in nikol se nisva smela dobivat. 5let sm si zmisljevala usak teden s kom hodm vn. Doma se nikol nismo pogovarjal o seksu in ker so nama to prepovedval sva logicno bolj hotla probat. 1mesec predn sm bla 18 pa sta se nama na testu prkazali 2crtici. Bolse da otroku pustis da ma fanta oziroma punco in da se dobivata doma kt pa da se skrivata po vogalih in sta uzunej tko vsaj ves d sta na varnem in kj pocneta.
S 15,16 leti, da spi pri fantu/punci, se v večini primerov zgodi tako, da imajo starši doma “hotel” za razpuščeno mladino, ki nima kje prespati, po prekrokani noči. Sej je res, da je bolje da so doma, kot da se vlečejo po mestu, lokalih, grmovjih, ampak če mislijo, da imajo pamet, da se lahko grejo igrice za odrasle, potem naj imajo še pamet odraslih. To pa pri teh letih ne gre.
Mah jas mislim da ženskam lepilo pod jezik in da čim manj govorijo pa lapajo…prepustit svet moškim in je problem rešen…pa več noben nebo spraševal po takih neumnostih kot je ta zdaj…res pustite svojim otrokom srečo v življenju…ne rabite bit kot proklet janez janša pa vse uničit….če vam starši niso pustili nekaterih stvari vam pač niso…to še ne pomeni da ne rabite vi počet isto kot oni saj živimo v 21. Stoletju…
Naj vam povem primer imam 55 let moj sin ni želel bit v nobeni šoli in nič počet…vsa njegova želja je bila da ga pustimo pri miru in da on ne želi boljše ocene kot je 2
In danes ima 26 let in vrjemi mi da prej se izdivjaš prej si resen.. Ker pa seveda smo mu marsikaj pustili in kupili kar je želel in sem po eni strani hvaležen za to kar smo dopustili in ima danes podjetje katero mu lepo gre…vse je samo v vaših neumnih glavah da življenje ni cvetoče polje…je cvetoče pa še kako samo kaj če je vas 80% slovencev takšnih papučarov pa pičkic da se podredite ženskam da vam glave operejo namesto da se držite lepo usnjenih pasov pa vdari če treba ne pa da si pičkica katera se boji sodišča pa prepoved pribljiževanja pa pičke materine
Forum je zaprt za komentiranje.