Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kdaj greste na dopust?

Kdaj greste na dopust?

Pozdravljeni!

Kar tako me zanima ali kaj gledate na starost otrok, destinacijo, temp. morja, temp. vode… ko ste se odločali za dopust.
Mi gremo konec junija v tunizijo za 14 dni in datum zato tak, ker se mi zdi kasneje prevroče, sploh za otroka.
Ja, hrvaška je malo bolj na komot,ker greš lahko pod borovec:)

Kaj je bilo pri vas pomembno za datum?

Kolektivni dopust ureja ritem našega oddiha.

Živi in pusti živeti

V Tunis pojdite čimpreje.Junija je že vroče.Zdi se mi da so že taprave poletne temperature.Midva sva bila z našim 5 let starim sinom lani okrog 10 junija,prejšnja leta pa smo hodili kar na naše morje.Vzemi zelo močan zaščitni faktor in obvezno pokrivalo za na glavo.Otroka pa imej od 10.00 do 17.00 strogo v senci.Lep dopust G

Mi gremo tudi v Tunizijo,v Hammamet, ampak komaj konec avgusta.takrat imava komaj dopust.Pa želeli smo malo spremembe, da ne bo vsako leto Hrvaška.Imamo pa dva otroka-3leta in 1 leto.Glede na izkušnje znancev se nimamo kaj za bati.

mi gremo 19.6 v tunizijo,….komaj čakamo!vročina nas pa ne moti :-)))

l.p.

Tunizija je super destinacija! Nevem zakaj nekateri tako strašite ljudi s to vročino.V Tuniziji je vpliv saharskega podnebja, kar pomeni -suh vroč zrak! Lažje je prenašati 40 stopinj v Tuniziji kot 30 stopinj v Sloveniji.

“Ne obstaja psihiater ki bi vam pomagal tako kakor pes, ki vam poliže lice.«

Bravo Katja,

res je tako, le vodo je treba pit ker zgubiš občutek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close