Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj bo ta prav

Kdaj bo ta prav

Me prav zanima kdaj bo ta prav pršu. Evo 28 sem jih dopolnila, vse veze s tipi sem prekinla, ker so se mi zdeli nepobolšljivi mamini sinčki, nesamostojni in neodgovorni. Spoznam nove moške pa evo pri večini ki je vsaj na videz normalnih je pomemben samo keš in keš in zopet keš, ostala manjšina mi je pač antipatična. Prosti čas sem si zapolnila s skrbjo za starejšega bolnega družinskega člana (čeprav to ni moja dolžnost). Ugotavljam, da sem prevečkrat sama in da je mobi včasih kar nesramno veliko tiho. Zakaj mora bit to življenje včasih tako zaje….no??

Jaz bi rekla da mas sam tak obdobje..sj wes cel lajf gre kt rollercoaster..ups and downs..

Ko bos nehala na to mislit in res uzivala v sami sebi, uzivala v tisini in tudi samoti, uzivala z prijatelji, se veliko druzila z ostalimi, te bo zadelo, in prisel bo on.Čim manj mislit na to, pa pride, nc bat!

Tudi jaz sem pri teh letih in ugotavljam zelo podobno kot ti, sita :-(.

Tko kor je rekla sara*. Posveti se sama sebi in ga ne isci. Ne obremenjuj se s tem kdaj pride. Takrat bo prisel 🙂

Sumim ja, da mogoče mal pogreš žensko družbo, če že obiskuješ ženski forum..

Ja seveda. Tebi pa priporočam moški forum ;)))).

Janko, ja okej, ti bod na ženskem, jaz na moškem in če bova mela srečo se srečava v sexu v mestu ..:-)

Nimam sreče…… Očitno nama ni usojeno….:((

pr 23 sm isto ugotovila mamini sincki pa cist neodgovorni bah

Mogoče preveč pričakuješ. Ko sm bla še smrklja sm si vedno delala neke ideale oz. “kako naj bi izgledal moj moški”…pa je na konc prišlo čist neki xy in sem z njim zadovoljna bolj kot z marsikaterim sanjskim tipom. Res je, da si nisva 100% identična oz. da ima svoje napakce, da ni podoben Keanu Reevesu…je pa moj in ima me rad. Jst pa njega. In pri pravi ljubezni se da marsikej skompenzirat in potrpet, vendar morata bit obadva za to.

Ne ga iskat. Enkrat se bo kar sam od nekje vzel, ko boš najmanj pričakovala.

Saj še imaš čas, a bo vedno težje. Izbor se bo krčil, ti pa se boš vedno težje prilagodila na male kompromise. Pa ne verjami tistim, ki mislijo, da ni treba kompromisov. Tudi ti nisi brez napak.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close